İBB 2-1 FB [TSL 23. Hafta - TEK BAŞLIK]

fener fena çatladı bu hafta ama hakeme helal

eğer aziz ayağını kaydırmazsa adam gibi yönetilen maçlar izlemek artık çok da uzak değil bizlere
oldukça cesur ve doğru kararlardı , umarım devamı gelir

ama gs coşabilir de , gömülebilir de belli olmaz bu sonuca göre

ancak anlamadığım benım fenerli sandıklarım avatarda oynama mı yapmışlar yoksa bende bi bozukluk mu var =)

Geçmiş OLsun, Bu Gidişhat Gidişhat DeğiL, Üstüne ÜstLük ALex'te Kırmızı Karttan En Az 2 Hafta OLmayacak...

Takıma gelince gidişat hiç iyi değil ama daha 11 hafta var.

11 haftaya kim öle kim kala.

Kalan haftalara bakıcaz artık.

Klasik söz :smile:

Guiza selçuk deniz süper 3 lüsü gittiği zaman şampiyonuz

Konuda Gereksiz Mesaj Yazan Huzuru BozanLar, En Az 1 Hafta CezaLandırıLacakLardır...

Konuya KaLdığı Yerden Devam...

İstanbuL BB - Fenerbahçe Maçı hakkındaki YorumLara Devam...

Bizim Arkadaş Ben fenerli değilim diyor Artık Çocuk Soğudu :D Fenerde Çok sakatlık var Lugano İyileşene kadar Bu Böyle gider Ama Lugano geldikten sonra Ben Fb nin Yükselişe geçeceğini inanıyorum ( Umarım Yanılırım :D ) Helal OLSUN İBB !

iyi zamanda'Da KÖTÜ zAmanda'da sevecegiz seni fenerbahçem sen sampıyon olduğun icin sevmiyoruz
seni. Yar gibi seviyoruz SENİ fenerbahçem

Yorgunluk ve sakatlardan iki büyük takım da çok çekti... Fenerbahçe'nin asıl sorunu da buydu ama sakatlar dönünce Fenerbahçe de toparlanacaktır... Alex'in pozisyonu çok garipti kırmızı kartı haketti mi yoksa boşa mı çıktı onu cidden kestiremedim... Hakeme gelince sanırım söylenecek çok şey vardır Fenerbahçeli arkadaşlar tarafından ama benim diyebileceğim tek şey Güiza'nın düşürülmesi kesinlikle kırmızı kartlıktı hakem sarıyla geçiştirdi...

HakemLik pozisyonLara iyice baktım bugün:
-ALex'in kırmızısı doğru(kasıt oLmayabiLir ama rakibe çok sert geLmiş,büyük bir sakatLığa yoL açabiLirdi)
-Güiza'nın düşürüLmesi kesinLikLe kırmızı kart son adam çünkü (tıpkı D.Bakır maçında BiLica'nın pozisyonu gibi hakem sarıyLa geçiştirmiş)
-Deniz'in goLü,ofsayt(Dos Santos topa değmese biLe topun geLdiği yönde kaLecinin çok yakınında yani aktif oLuyor ve kuraL bunu söyLüyor yani ofsayt)
-Baroni'nin bir pozisyonu var ikinci yarı oyuna girdikten sonra o da kırmızı karttı

Gs maçında ise son goL bariz ofsayt..

Geri