İBB 2-1 FB [TSL 23. Hafta - TEK BAŞLIK]

Hyperion

Rally Art
Reaction score
0
superlig.png

128655748015236512.jpg
6278060.jpg

image_olimpiyat.jpg

Turkcell Süper Lig 23.Hafta
Büyükşehir Bld-Fenerbahçe
28.02.2010 15:00
Atatürk Olimpiyat Stadyumu

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Ligi`nin 23. haftasında, Büyükşehir Belediyespor ile 28 Şubat Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinden Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan Teknik Diröktürümüz Christoph Daum, Lille maçında gösterilen mücadele gücünün bundan sonraki maçlarda da gösterilmesini istedi.

Daum yönetimindeki basına açık antrenman saat 11.00`de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman öncesi tesislerde oyuncularıyla bir toplantı yapan Daum, "Lille maçında göstermiş olduğunuz mücadeleden dolayı, hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da içinizdeki bu gücü göstermenizi istiyorum" dedi. Toplantının ardından, oyuncularımız alt sahada yaptıkları koşu çalışmasıyla antrenmana başladı. Koşudan sonra dün akşamki Lille maçında görev alan oyuncularımız tesislere geçti ve burada yaptıkları yenileme çalışması ile antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise şut çalışmasının ardından, dar alanda yapılan taktik ağırlık çift kale maçla antrenmanı noktaladı. Sakatlıkları süren oyuncularımız Mehmet Topuz, Özer, Ali Bilgin ve Uğur Boral antrenmana çıkmadı; tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Bu arada bağırsak enfeksiyonu geçiren oyuncumuz Volkan Demirel de antrenmana çıkmadı. Oyuncumuz Lugano ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde önce salon, ardından da sahada yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Takımımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde 27 Şubat Cumartesi günü(Yarın) saat 18.00`de başlayacak basına kapalı antrenmanla Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.

5.1.10idman__WCehgNT4_.jpg

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Fransa'nın Lille takımına elenen Fenerbahçe, Süper Lig'de 28 Şubat Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına moralsiz başladı.

Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde yapılan yenileme antrenmanında, dünkü maçta ilk 11'de oynayan futbolcular, yarım saat sahada koşu yapıp, tesislere gitti.

Antrenmanda, sarı-lacivertli futbolcuların üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

DAUM, ÇALIŞMAYI SARALOĞLU'NA BIRAKTI

Bursaspor maçından sonra yapılan yenileme çalışmasında oyuncularına dar alanda çift kale maç yaptıran ve çalışmayı yardımcılarıyla birlikte izleyen Daum, bugün yapılan çalışmayı antrenör İrfan Saraloğlu'na bıraktı.

Alman teknik adam, futbolcular koşu yaparken, antrenörler Roland Koch ve Ayhan Tumani ile birlikte sahada yürüyerek, sohbet etti. Antrenmanda teknik heyetin de moralsiz olduğu gözlenirken, Daum, Koch ve Tumani, bir süre sonra tesislere gitti.

Antrenmanda kalecileri, kaleci antrenörleri Holger Gehrke ve Murat Öztürk çalıştırırken, dünkü maçta ilk 11'de forma giymeyen futbolcular antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesi, 19 yaşına giren Furkan'ın doğum günü kutlanarak, genç oyuncuya da kupa verildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

VOLKAN DEMİREL İSHAL OLDU

Fenerbahçe'de antrenmana çıkmayan Volkan Demirel'in ishal olduğu bildirildi.

Dünkü maçın ardından hafif sakatlıkları olan Güiza, Cristian ve Gökhan Gönül'ün ise tesiste tedavi olup, masaj yaptırdıkları kaydedildi.

Tedavileri süren Ali, Uğur, Mehmet Topuz ve Özer de antrenmana katılmadı.

LUGANO TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Salonda çalışan Lugano ise daha sonra sahaya çıkarak, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte çalıştı.

Daum'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Lugano'yu riske etmeyeceği, savunmada Lille maçındaki gibi Bekir-Bilica ikilisine yer vereceği öğrenildi.

DAUM: ''SADECE BİR YOL KAPANDI''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, antrenmandan önce futbolcularla bir süre toplantı yaptı.

Lille maçındaki mücadeleden dolayı futbolcularını kutlayan Daum'un, ''Bundan sonraki maçlarda da içinizdeki bu gücü görmek istiyorum. Bu maçı kazansaydık sizinle gurur duyacaktım. Tur atlayamadık, ancak yine gurur duyuyorum. Bizim için sadece bir yol kapandı, ama diğer yollar açık. Mücadeleye devam edeceğiz'' dediği bildirildi.
İETT`den Olimpiyat`a Ek Seferler

Fenerbahçemizin Turkcell Süper Lig`de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 28 Şubat Pazar günü oynanacağı maç için İETT`nin, kentin belirli merkezlerinden, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı`na ek seferler düzenleyeceği açıklandı. Kulübümüzden yapılan açıklamaya göre, saat 15.00`de başlayacak maç için İETT; Kadıköy, Taksim, Mecidiyeköy, Bakırköy ve Aksaray`dan ek seferler düzenleyecek.

fb-son-21363_501.jpg

İETT`nin maç günü koyacağı ek seferler şöyle:

Kalkış yeri: Kadıköy (Salı Pazarı)
Ücret: Gidiş 3 tam bilet, dönüş 3 tam bilet
Sefer sayısı: Talep oldukça
Gidiş saati: 10.00

Kalkış yeri: Taksim (AKM önü)
Ücret: Gidiş 2 tam bilet, dönüş 2 tam bilet
Kalkış saati: 11.00

Kalkış yeri: Mecidiyeköy (Mecidiyeköy Peronlar)

Kalkış yeri: Bakırköy (Bakırköy Meydan)

Kalkış yeri: Aksaray (Vatan Caddesi başı metro önü)

DeLLyoqLanın ricası üzerine açılmıştır =)
Tamamen DeLi İmzalıdır Boş Kalmasın Die Açıyoum :001_rolleyes:

İbb Nin kadrosu güçLü Fb Yorgun ve Mutsuz Gs gibi İBB ya da Beraberlik gibi görünüo bu maç Ama Daum Çok motive ederse bilemem

Fenerbahçe'nin ne kadar yorgun olsada Galatasaray'ın gerisinde kaldığı için son derece ciddi oynayıp maçı kazanacağını düşünüyorum. Ben maça döneyim ve Fenerbahçe'ye başarılar dilerim.

Dk. 30 İskender, 1-0 Öne Geçti İstanbuL BeLediye...

2-1 İBB gaLibiyeti..
Akşamki maçta Gs kazanamayacağı için bu mağLubiyet en çok,maç eksiğiyLe Fb'den üst sırada duran Bursa'ya yaradı.. =)

Bu arada Azizbaşkan nickLi "yyildirayy" kLonu banLanmıştır..

news_manset_resim_pc_SonDakika001.jpg

Maç bitti, ortalık karıştı

İBB-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğünün ardından yine istenmeyen görüntüler yaşandı. İki takım futbolcuları da soyunma odasına giderken, tribünden atılan bir cisim Sylla'nın kafasına geldi. Birden yerde kalan İBB'li futbolcu, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

LigTv

news_manset_resim_pc_SonDakika001.jpg

Maç bitti, ortalık karıştı

İBB-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğünün ardından yine istenmeyen görüntüler yaşandı. İki takım futbolcuları da soyunma odasına giderken, tribünden atılan bir cisim Sylla'nın kafasına geldi. Birden yerde kalan İBB'li futbolcu, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

LigTv

Şöyle Olayları Neden Yaparlar Anlamış Değilim...

10013233.jpg

Karşılaşmanın 78. dakikasında Alex'in rakibine yaptığı sert hareket sonrasında kırmızı kart görmesi maçın dönüm noktası oldu.

1-1 devam eden maçın son çeyrek diliminde Brezilyalı oyuncunun yaptığı harekete hakem Fırat Aydınus hiç tereddüt etmeden kırmızı kartı gösterdi.

Bu pozisyondan 5 dakika sonra Belediyespor 2. golü bularak maçın skorunu belirledi.

O harekette beLki kasıt yoktur ama çok kötü geLmiş ve kırmızı kart çok doğru..
Fenerin veriLmeyen bir goLü var,yani goL mü değiL mi iyice bakmak Lazım,Andre Santos topa değdi mi,kaLecinin görüşünü engeLLedi mi gibisinden..

Lazish kardeşım ''Azizbaşkan'' Nicki DeLLyoqLan'ın cLonu değiLdir..Ben kimin cLon'u oLdugunu bıLıyorum..Öğrenmek ıstıyorsan uLaş bana..Adamın günahını aLmayaLım boşu boşuna...

Geri