İ.Melih Gökçek'in projeleri

SEGMEN

İstiklal Mahkemesi Hakimi
Reaction score
0
1 – 7 ARALIK 2004 BSB
BÜYÜKŞEHİR ANKARA BELEDİYESİ HAFTALIK BÜLTENİ

ULUS AYAĞA KALKACAK

1. KALE PROJESİ
2. HACIBAYRAM PROJESİ
3. ULUS ÇARŞI PROJESİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Ankara Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Avni Kavlak'a Ulus'ta uygulanacak dev projeleri anlattı.

Ankara'nın tarihi merkezi olan ve eski Ankara diye adlandırılan Ulus'a modern bir görünüm kazandırarak ticari hayatı canlandırmak istediklerini belirten Melih Gökçek, projenin hayata geçirilmesi ile Ulus'un tari­hi kimliğine kavuşarak ayağa kaldırıla­cağını söyledi.

Kentsel Dönüşüm Projeleri içinde l "Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi"nin ayrı bir önemi olduğunu belirten Melih Gökçek, proje ile Ulus'un tarihi kent dokusunun muhafaza edilerek yeniden • yapılandırılacağını belirtti.

Projenin üç ayağı olduğunu kaydeden Başkan Gökçek, "Birincisi Kale Projesi, diğeri Hacıbayram Projesi, diğer üçüncüsü de belediyemizin Anafartalar Caddesi'ndeki taş binası, Perakende Hali ve Modern Çarşı alanını kapsayacak Ulus Çarşı Projesi. Bu pro­jelere önümüzdeki yıl içinde başlaya­cağız" dedi.

Gökçek, belediyenin Ulus binasını, Modern Çarşı'yı, Perakende Hali'yle Ana-fartalar Çarşısı arasında kalan bütün çarşıları kapsayan proje ile bu çarşı­ların yıkılıp yerine modern bir Ulus Çar­şısı yapılacağını söyledi. Melih Gökçek, çarşının alt katında hal ve otoparklar, üst iki katının çarşı, en üst katın ise bü­ro veya otel yapılmasını planladıklarını bildirdi. Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi'nin Kültür Bakanlığı ile beraber ya­pılacağını ifade eden Gökçek, burada yapılacak en önemli işin Anadolu Me­deniyetleri Müzesi'nin büyütülmesi ol­duğunu, müzede şu anda 6 bin eser sergilendiğini, 180 bin eserin depolarda saklandığını belirterek, "Bunu büyüt­memiz lazım. Büyüttüğümüzde dünya­nın en büyük müzelerinden birisi haline gelecek" diye konuştu.

Kale ve Hacıbayram çevresindeki düzenlemelerde tarihi dokunun muha­faza edileceğini bildiren Başkan Gök­çek, "Mevcut olan binalar aynen koru­nuyor, aynı dokuya benzer çağdaş de­meyelim, aynı dokuyu yaşatan, eski An­kara'yı yaşatacak olan binalar yapıla­cak. Hanlar, hamamlar yapılıp onların içerisinde teşhir yapılacak. O tarzda düzenlenecek" şeklinde konuştu.

Proje gerçekleştiğinde Ulus Çarşısın­da gayrimenkulların değer kazanaca­ğını ifade eden Başkan Gökçek, "Metro inşaatı sırasında açılacak dükkanların çok değerli olacağını önceden söyle­miştim. Ve dediklerim gerçekleşti. Ya­rın Ulus Çarşısı yapılsın, ticaret baş­lasın, buradaki dükkanların da ne kadar değerli olacağını göreceksiniz" dedi. Gökçek, 3 yıl içinde Ulus'un değişece­ğini ve ticaretin canlanmasıyla burası­nın tekrar önemli bir merkez haline ge­leceğini söyledi.

2004 'ten beri bunlar yapıldı mı?

bunları gerçekleştirecek zamanı olmayacak :eek:ha

kaynak nerde...???

o başlığa koyduğun i nedemek sen murat karayalçının uşağımısın yoksa
ayrıca konulara link ver.

1 – 7 ARALIK 2004 BSB
BÜYÜKŞEHİR ANKARA BELEDİYESİ HAFTALIK BÜLTENİ

2004 'ten beri bunlar yapıldı mı?

kaynak orada yazıyor

bir zahmet google ye gir sor

öğren

kaynak Melih GÖKÇEK

bizde kaynak sağlamdır,uydurma haber olmaz

biz kimseyi ÜZMEYİZ merak etme

o başlığa koyduğun i nedemek sen murat karayalçının uşağımısın yoksa
ayrıca konulara link ver.
i. tinin anlamini bende bilmiyorum ama Ankara belediyesinin bütün afislerinde i.Melih Gökcek olarak cikiyor ayrica dagiti toplarinda üstünde zamaninda i.Melih Gökcek yaziyordu- biliyorum cünkü az tepinmedik o toplarla kücükken.

olay şurdan geliyor
melih gökçeğin göbek adı sanırım ibrahim...bilirsiniz emin çölaşanla melik gökçek birbirlerini çok severler,o kadar severler ki her hafta birbirlerine dava açarlar :aşk melih gökçek Atatürk orman çifliği yazısını sanırım bi basın bülteninde (yanlışım olabilir) ATATÜRK O.Ç olarak kısaltmış,emin çölaşan bu kısaltmayı Atatürk'e hakaret(şimdi yazdırmayın bana o.ç nin açılımını!) olarak görüyor ve melih gökçeğin göbek adını kullanarak bi bakıma intikam alıyor...oluyor sana i. melih gökçek (i'nin açılımınıda varın siz bulun:melek )
bu arada segmen banlanmış,nedenini merak ettim?konu ve yazılarından haz etmezdim ama ince espirili iyi bi arkadaştı.sebeb nedir yazacak olan biri varsa memnun olurum

İşlerine gelmeyen adamı provoke edip banlanmasını sağlıyorlar...

(İ.)Melih Gökçek'in tamamlanmış projelerini yazalım hemen...

*Ankara'yı susuz bırakmak.
*Ankaralılara normal fiyatın 5 katına (300 Euro) doğalgaz sayacı satmak.
*Dağıttığı kalitesiz ithal kömürlerle Ankara'nın havasını tabir-i caizse bombo. etmek.
*23 Nisan'da kendisinin ve partisinin reklamını yapmak için top ve balonlara 1,5 milyon YTL (1,5 trilyon TL) yi devlet kasasından senin benim vergimden harcamak.
*2001 yılı kırkpınar güreşlerini Ankaralı bir sporcunun kazanması dolayısı ile deliler gibi bir şenlik düzenleyip havai fişeklere ve şenliğe 700 milyar lira yı yine bizim vergimizden harcamak.
*Ankara'lıları akıllı kartlarda 45 dakika içinde 3 araca binilmesi durumunda 3 üncünün bedava olacağı fikriyle salak zannetmek (hoş millet bu seferde seçerse bu adamı hak vereceğim kendisine)
*Metro ve ankaray faaliyete geçtiği ilk zamanlarda, cukkayı doldurmak adına, belediye otobüsleri ile metro-ankaray hizmetlerinde ayrı (farklı) kart satışı yapmak.
*1991 yılına kadar çocuk esirgeme kurumuna şaibeli bir şekilde müdürlük yapmak akabinde 1991 yılında ayrılmak (zorunda kalmak) (not: Neden ayrılmak zorunda kaldığını başkanın banka hesaplarına bakarak anlayabilirsiniz...)
*Türkiye'nin en iy üniversitelerinden birisini (ODTÜ) yıkmaya çalışmak. Sebebi kaçak yapılar olarak bildirmek lakin kendi belediyesinin kendi binalarının kaçak olduğunu bilmemek...

Ohoo hepsini yazmaya kalksam üniversitede okuduğum kitap sayısı kadar kitap olur bunlar.

Ve oldukçada dürüst ve alçak gönüllüdür kendisi... Lütfen alttaki yazıyı önce baştan sona sonra 1 satır atlayarak okuyunuz...

7018_5909_26122008_6.jpg

Hey güzelim milletim yaa. Kafanız hep buna mı çalışır buyrun en güzel tepkiyi arkadaş vermiş...

7018_5344_26122008_10.jpg

i. tinin anlamini bende bilmiyorum ama Ankara belediyesinin bütün afislerinde i.Melih Gökcek olarak cikiyor ayrica dagiti toplarinda üstünde zamaninda i.Melih Gökcek yaziyordu- biliyorum cünkü az tepinmedik o toplarla kücükken.

ibrahim demek

korkulacak bir durum yok

Ankara'da kiralık bir yol bulunduğu, mal sahibinin Rusya Federasyonu, kiracının ise Ankara Büyükşehir Belediyesi olduğu kaydedilerek, kira bedelinin de 80 bin dolar olduğu iddia edildi.

Yapılan açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yeni bir "beceriksizlik rekoru kırarak", dünyanın kendi yoluna kira ödeyen tek belediye başkanı unvanını kazandığı ifade edilerek, "Gökçek, hukuki sorunları çözmeden, kimseyle görüşmeye, anlaşmaya gerek duymadan, plansız programsız davranmayı alışkanlık haline getirmişti.

Mülkiyet yapısına bakmadan yol genişletme inşaatına girişti ama yol geçirmek istediği alan çaresiz bir vatandaşa değil Rusya Sefaretine aitti. Kendi yarattığı soruna bir çözüm de getiremedi ve Rusya Federasyonu'na Ankaralıların parasıyla yol kirası ödemeye başladı" denildi.

Gökçek’in Ankara tarihini okuması halinde sorunun çözümünü bulabileceğine işaret edilen açıklamada, 1970'li yıllarda Vedat Dalokay’ın, Tunalı Hilmi Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantısını yaparken benzer bir sorunla karşılaştığı, Dalokay’ın, Polonya Büyükelçiliği ile bir protokol yaptığı anımsatıldı.

Açıklamada, "Elçilik bahçesi ile Kuğulu Park alanının bir bölümünü takas ettiler. Protokole uygun olarak plan değişikliği yapıldı ve sorun çözüldü. Bu yolu hala kullanıyoruz, üstelik kimseye kira ödemeden. Yol yapmayı bile beceremiyor ama on beş yıldır metro yapmayı vaat ediyor" denildi.

kaynak veriyorum bakmadan geçmeyin
sonra kaynak yok mok demeyin:
http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=577369

Geri