İ.B.Belediye 1-1 BJK [TSL 1.Hafta - Tek BaşLık]

ben bu istanbul belediyesini anlamıyom..Her sene fb , gb yada bjk ye düşüyo ..Her birindende puan alıyo :saskin

:D

sevindim beraberliğe :)

Tipik ilk hafta sonuçlarından.

BJK ye sağlam bir golcü lazım.

Korktuğum başıma geldi. dedim ben bu İBB bize hep ters geliyo. Fink in gol atmasına çok sevindim Beşiktaşta ki ilk golünü ve Sezonun ilk golünü attı. İkinci golü de eski beşiktaşlı İbrahim akın attı o yüzden çok üzülmedim ben. Ama sağlam bi golcüye ihtiyacımız var ya da mevcut golcüler tez zamanda kendilerine gelmesi lazım.

zaten gecen sene gs,ve fener hedıye ettı besıktasa sampıyonlugu..mustafa denızlı ıle olacak ıs degıl bu

yenilgisiz başlamak önemli fink ilk maçındada golünü attı moral olmuştur ona. Bir tane iş bitirici transfer yapmalarını bekliyorum heralde transerin son günü birini alıp süpriz yapcaklar

Gene çok bilmişler sardı dört bir yanımızı.
Takım maç kazanır herkes iyi, kaybeder herkes kötü.

ilk hafta normal olaylardan biri :D

zaten belediye deplasmanından 3 büyükler çok çekiyo..

kartaLım iyi yolda :goz:

Bence Stad'da Bir Cenabetlik Var :D

Nobre Zaten işe yaramaz bi adam Fenerbahçede de öyLeydi aLex Sayesinde varoLdu...

Ulan bi maçta penaltımızı yemeyin adi herifler

mcd6bs.jpg

Yetti be...

PİRR kardeşim hiç yorma kendini buna alışmamız lazım artık. üstelik de dünkü oyunun bu şekilde bi bahanesi olmaz. gol attıktan sonra 5 dk dayanabilseler yenerdik belediyeyi. ve üzülerek söylüyorum ki maalesef geçen sezon ki ruh yok takım oturmamış halâ.

Olmadı Be Olsun İyi Günde Kötü Günde BEŞİKTAŞk

Ulan bi maçta penaltımızı yemeyin adi herifler

mcd6bs.jpg

Yetti be...

sözcüklerin bittiği nokta...

ama bunun arkasına sığınmak yanlış dün özellikle bobo girdikten sonra ilerideki varlığımızı tamamen kaybettik...

Bu takımı bir tane 10 Numara şart arkadaşlar.
Ve dün maratonu izlerken Erman Toroğlu'nun yaptığı açıklamada yönetimin önde gelen isminden Deco ile anlaştıklarını öğrenmiş.

Geri