İşte Yaz Fırtınası ttnet ADSL Fiyat Tarifesi

Unknownn

New member
Reaction score
0
b-32412-2007_TTNET.jpg

TTnet Açıklamaları
Kampanyadan, 24 aylık abonelik taahhütü imzalayarak yeni abone olacak kurumsal ve bireysel tüm ADSL müşterileri yararlanabilir. * 1 Haziran 2007 tarihinden itibaren ADSL hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.Kampanya kapsamında satış noktalarımızda mevcut modemlerden herhangi biri müşterilerimize hediye edilecektir. * Limitli pakelerde kota aşım ücreti ayrıca ücretlendirilecektir. * 31 Aralık 2007'ye kadar müşteriler tarife paketlerini değiştiremeyecekler, 1 Ocak 2008'den itibaren 24 aylık abonelik taahhütü sonuna kadar indirim süresince kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife paketlerini değiştirebileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife paketi, tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir. * Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır. * Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca müşteriye yapılan indirimler ve modem ücreti (kablolu modem için KDV dahil 75 YTL, kablosuz modem için 150 YTL) geri alınacaktır. * Kampanya TTNet ADSL alt yapı olanaklarıyla ve modem stoklarıyla sınırlıdır

hiç bir yerde değişiklik yok..Modem fiyatlarında oynama var..Bence kazık hepsi...Çünkü 1024 hız 40 mb ti geçmiyor.....

birader benim anlamadığım daha evvel abone olanlar nasıl yararlanacaklar??benim 3gb kotalı şimdi kotasız yaptırmak istesem nasıl olacak..

daha önce abobe olanlar avcunu yalayacak ancak bu konuda ttnet'e mahkeme açılmış durumunda

yaw ben telekomuın neyise... ee şimdi ne olcak :((

Arkadaşlar bakın ttnetin şerefsizliğine.Resmen Adam soymak için açılmış bir kampanya.Öncelik önce üye olmş olanlar Kampanyadan yararlanamadığı gibi İnternet bağlantısını iptal edemior.
Bir kişi 1024 sınırsıza geçerserse bidaha 24 ay boyunca tarifeyi değiştremior ve 12 ay sonra eski fiyatalara döndüğü için kaZIK yiyor bunlar iice iin çığrını çıkardılar.

İşallah Mahkemden bi sonuç çıkar hala devam ediomuş

valla ii griyo ben smile adsl kullanıyorum o biraz daha az kazık :D

smile adsl nasıl dostum biraz bahsetsene bizde geçeriz belki

smiley her yerden çekmiyo die biliyorum ben ama?!!^?

ya beyler kampanya basladı ben basvurdum 1024 kotalıya 20 ytl ye baglanıyom bıde modem werdıler kablosuz 145 ytl degerı ama bı b.ka yaramıyo su an 4. gundeyım kota 500 mb oldu ben boyle işinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Doğru ama bu fiyatlar 2008e kadar geçerli.Sonrasında gene eski fiyatlar geçerli olcak...

TÜrk Telekom Vaatlerİ:

1024 Kb 4 Gb'lik İnternet 1 Yt Olacak

Geri