İşte yandaş medyanın yalanları (AKP'lilerden cevap bekliyorum)

Reaction score
0
İşte yandaş medyanın yalanları

Eski mahallesini eleştirdiği için eleştirilen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, hükümete yakınlığı ile bilinen medya kuruluşlarında son zamanlarda en çok kullanılan yalanları köşesine taşıdı.

Altı küçük yandaş yalanı

BİR Yargının kararını bekleyelim, en doğru kararı yargı verir...

İKİ Türkan Saylan’ın durumuna ben de çok üzüldüm...

ÜÇ Ben Tayyip Erdoğan’ı yüzüne karşı eleştiririm arkadaş...

DÖRT Vakit Gazetesi’nden ben de iğreniyorum...

BEŞ Rasmussen, karikatürler için özür dileyecek.

ALTI NATO’da üç Türk yetkili makama gelecek

Ahmet Hakan / Hürriyet

DSP-MHP-ANAP hükümetini medya ile yıkan sistemin bugünkü en güçlü partisini medya böyle kollarken soruyorum;
O zamanlar medya suni kriz çıkarıp insanları tepki oyuna sürüklemedi mi?
Bugünkü reel krizi yine medya süsleyerek bizlere şeker gibi yedirmiyor mu?
Isınma, Gıda, Akaryakıt, Kira ve Ulaşım giderleri hesaplandığında son 7 yıl içinde Türkiye'nin enflasyonu % 15-45 arasında değiştiği halde "tek haneli rakamlara indi" yalanını bizlere kazık gibi sokmuyor mu?
Davos fatihi kükrerken bizleri meyda gazlamadı mı?
Kükredi ama hiçbirşey değişmedi. Peki o güne kadar hergün Gazze'yi 24 saat haber yapan medya, Davos olayından sonra sanki "çatışmayı Tayyip şak diye bitirdi," gibi bir düşünce oluşturmak için Gazze haberlerini kesmedi mi?
Ergenekonun üzerine böyle giderken denizfeneri rezilliğini raflara atan medya değil mi?
Cevap verin,
Düşünceleriniz sizin mi? Yoksa Medyanın mı?

Apoyu getiricezz kelesini alıcazz diyerek naralar atan O devrin liderleri imralıyı Otel yapmadılarmı zaatı-muhtereme önce eskilerden başlasınlar yıkamaya...
yada tavsiyemdir önündekinden yesinler...
yerel secimlerdeki muhalefet&aydın dogan dügünü yapcakdık nerdeyse buda dip not olur inş:D
aklıma geldi bide şu var zatı=muhteremi yerine yerleştirdikden sonra avrupa uyum yasalarından direk copy =paste yapılarak idamı kaldırmadılarmı zamanın yigitleriii şehit anlarının göz yaşlarını ne cabuk unutulardııı zaten en garip olaydırki zatı=muhterem yakalnınca idam kaltı tesadüfe bak garip cok garip
saygılarr

Apoyu getiricezz kelesini alıcazz diyerek naralar atan O devrin liderleri imralıyı Otel yapmadılarmı zaatı-muhtereme önce eskilerden başlasınlar yıkamaya...
yerel secimlerdeki muhalefet&aydın dogan dügünü yapcakdık nerdeyse buda dip not olur inş:D
saygılarr

dipnot tamam da,
cevap nerede ?

aklıma geldi bide şu var zatı=muhteremi yerine yerleştirdikden sonra avrupa uyum yasalarından direk copy =paste yapılarak idamı kaldırmadılarmı zamanın yigitleriii şehit anlarının göz yaşlarını ne cabuk unutulardııı zaten en garip olaydırki zatı=muhterem yakalnınca idam kaltı tesadüfe bak garip cok garip
saygılarr

Amerıka Istemedıkden Sonra Hic Bir Hükümet Apo'Yu Kesemez.

En Azından O zamankiler ''SAYIN'' Demedi ,

Herneyse Zaten Mhp Yi İndirip Akp yi Hukumet Koltuguna Oturtan Abd Deil Mi ?

Mhp Yi Düşürmek İçin Yapılmısdır Bunlar Bence.Kriz Vs vs..

En Azından Şöyle Düşün Mhp - Dsp Koalisyonu Zamanında Yakalanmadımı Apo Ha?

Bide Şimdi Yakalanmadığıını Düşünsene :D

dipnot tamam da,
cevap nerede ?

savaşda her şey mubahdır diyeyim sen bu lafı istedigin köşeye al cek veya uzat benim anlatacaklarım karşımdakinin anladıgı kadar olcagı için ben anlatmakdan ve cevap vermekden vaz gectim kıyaslama yaptırıyorum artık inş cevap veren cıkar...
saygılar

savaşda her şey mubahdır diyeyim sen bu lafı istedigin köşeye al cek veya uzat benim anlatacaklarım karşımdakinin anladıgı kadar olcagını için ben anlatmakdan vaz gectim kıyaslama yaptırıyorum artık inş cevap veren cıkar...
saygılar

işte beklediğim cevaptı. saol. işte bu arkadaşların mantığı budur;
"biz her pisliği yaparız, ama bize dokunmayın,"
devam ediniz. millet elbet derin uykusundan kalkar, işte o savaş dediğin o zaman başlar.
sonra merak ediyorum o savaşta hangi safta olursun?
her şey mübah ya, satıverirsin ideolojini. arkamıza saklanırsın.
yazık :saskin

işte beklediğim cevaptı. saol. işte bu arkadaşların mantığı budur;
"biz her pisliği yaparız, ama bize dokunmayın,"
devam ediniz. millet elbet derin uykusundan kalkar, işte o savaş dediğin o zaman başlar.
sonra merak ediyorum o savaşta hangi safta olursun?
her şey mübah ya, satıverirsin ideolojini. arkamıza saklanırsın.
yazık :saskin

ben demedimmi cek uzat rahat takıl alabildigin ve anlaya bildigin şekilde yorum yazz bunun için söyledim fark yapmazz benim diolijim felan diye adlandıracak nesnelerim yok inanclarım varr

Amerıka Istemedıkden Sonra Hic Bir Hükümet Apo'Yu Kesemez.

En Azından O zamankiler ''SAYIN'' Demedi ,

Herneyse Zaten Mhp Yi İndirip Akp yi Hukumet Koltuguna Oturtan Abd Deil Mi ?

Mhp Yi Düşürmek İçin Yapılmısdır Bunlar Bence.Kriz Vs vs..

En Azından Şöyle Düşün Mhp - Dsp Koalisyonu Zamanında Yakalanmadımı Apo Ha?

Bide Şimdi Yakalanmadığıını Düşünsene :D

ne güzell demek sayın demedii otele yerleştirip bavulunu taşıdılar aferişn ne güzel ceza vermişler bebek katilinee bilmem bu konuda dip not olacakmı sana...
saygılar

ben demedimmi cek uzat rahat takıl alabildigin ve anlaya bildigin şekilde yorum yazz bunun için söyledim fark yapmazz benim diolijim felan diye adlandıracak nesnelerim yok inanclarım varr

ne güzell demek sayın demedii otele yerleştirip bavulunu taşıdılar aferişn ne güzel ceza vermişler bebek katilinee bilmem bu konuda dip not olacakmı sana...
saygılar

sen takmışsın kafayı öncekilere.
adam olun siz asın diyorum.
öncekiler adam değildi asamadı, bari sizde biz adamız demeyin. değilsiniz.

sen takmışsın kafayı öncekilere.
adam olun siz asın diyorum.
öncekiler adam değildi asamadı, bari sizde biz adamız demeyin. değilsiniz.

o tirenin kacalı kac yıl oldugunun farkındamısın yasayı değiştirelim dediklerinde daha gecenlerde Ancak Darbe İle değişir bu Anayasa Diyenleri git googleden aratır bak bakalım kimlermişş anlaşılan yaşın ufak sadece ögretilenleri vede kopyala yapıştır zihniyetini taşıyorsun

baştada dediğim gibi benim anlatacaklarım karşımdakinin anladıgı kadardırr...
saygılar

Ben de Kartel ve efsunlanmışlara soruyorum;

Susurluk'ta yeri göğü inleten Kartel Ergenekon'a neden bakarkör?

Bu sabahın köründe ev aramaları da ne oluyor, Savcı ifade için davet etse,gelmeyecekler mi?Diye soranlar Susurluk'ta Meclis Araştırma Komisyonuna çağrılan Veli Küçük neden gelmemişdi?

"Bu operasyon(Ergenekon) Hükümetin mevcut ve potansiyel muhalifleri sindirme ve susturma hareketidir."diyenlere Susurluk'ta daha da ileri giden Hükümet Meclisde tüm partilerden vekillerin oluşturduğu Araştırma Komisyonu bile kurmuş ama ne hikmetse bir arpa boyu yol alamamıştı.(Cevabı ben vermiş olayım ama efsunlular gene ikna olamayacaklar ama neyse;Bu operasyon(Ergenekon) Devletin tüm kurum ve kuruluşlarının ortak iradesi ile yürümektedirde ondan)

Hırant Dink,Rahip Santorya,Malatya Kitabevi,Ulusalcı damarlarım kabardı cinayeti,Danıştay ne ola ki?

Şimdilik hele bunlara bir cevap verin,sonrasına bakarız...

Ben de Kartel ve efsunlanmışlara soruyorum;

Susurluk'ta yeri göğü inleten Kartel Ergenekon'a neden bakarkör?

Bu sabahın köründe ev aramaları da ne oluyor, Savcı ifade için davet etse,gelmeyecekler mi?Diye soranlar Susurluk'ta Meclis Araştırma Komisyonuna çağrılan Veli Küçük neden gelmemişdi?

"Bu operasyon(Ergenekon) Hükümetin mevcut ve potansiyel muhalifleri sindirme ve susturma hareketidir."diyenlere Susurluk'ta daha da ileri giden Hükümet Meclisde tüm partilerden vekillerin oluşturduğu Araştırma Komisyonu bile kurmuş ama ne hikmetse bir arpa boyu yol alamamıştı.(Cevabı ben vermiş olayım ama efsunlular gene ikna olamayacaklar ama neyse;Bu operasyon(Ergenekon) Devletin tüm kurum ve kuruluşlarının ortak iradesi ile yürümektedirde ondan)

Hırant Dink,Rahip Santorya,Malatya Kitabevi,Ulusalcı damarlarım kabardı cinayeti,Danıştay ne ola ki?

Şimdilik hele bunlara bir cevap verin,sonrasına bakarız...

sorulcak soru cokda bunların peşindek gitkleri adamlar yırtık kancık gibiler ufak bir şeyden yada hayali işler peşinde mileti gayelana getirmeyi cok iyi biliyorlar sadece...
sonra onlara bakamdan biz hainde oluyoruzzz bölücüde yaptıklarını görmicek kadar kör olmuş bir zihniyet var karşımızda ne yapsak boş tek yol bunlara kıyaslama ile göstermek
saygılar

sorulcak soru cokda bunların peşindek gitkleri adamlar yırtık kancık gibiler ufak bir şeyden yada hayali işler peşinde mileti gayelana getirmeyi cok iyi biliyorlar sadece...
sonra onlara bakamdan biz hainde oluyoruzzz bölücüde yaptıklarını görmicek kadar kör olmuş bir zihniyet var karşımızda ne yapsak boş tek yol bunlara kıyaslama ile göstermek
saygılar

Gerçi boşuna beklememek lazım, bunların cevabını daha Kartel vermedi ki, efsunladıkları versin.

sizin sorulan sorulara cevap verme yetiniz yok,
bizde adam yerine koyup soru sormuşuz.
kusura bakmayın adam olmadığınızı bir anlık unutmuşuz.

sizin sorulan sorulara cevap verme yetiniz yok,
bizde adam yerine koyup soru sormuşuz.
kusura bakmayın adam olmadığınızı bir anlık unutmuşuz.

bla bla bla falan filan fıstık beni benim gibiler adam görsün yeter senin gibler gölge etmesin başka ihsan istemezz
byyyy
saygım sana değil forumdakilere bilesin
saygılar

Yandaş medyanın 6 yalanı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Yandaş medyanın 6 yalanını yazdı.

Altı küçük yandaş yalanı
BİR Yargının kararını bekleyelim, en doğru kararı yargı verir...

İKİ Türkan Saylan'ın durumuna ben de çok üzüldüm...

ÜÇ Ben Tayyip Erdoğan'ı yüzüne karşı eleştiririm arkadaş...

DÖRT Vakit Gazetesi'nden ben de iğreniyorum...

BEŞ Rasmussen, karikatürler için özür dileyecek.

ALTI NATO'da üç Türk yetkili makama gelecek.

Kaynak

Ahmet Hakan yazısı

Yukarıdaki YaLanLara katıLmıyorum Ama Yandaş Diye Tarif EdiLen Medyanın İLk Yalanını BiLiyorum.
Oda Zaten YaLan Olduğunu kendi Söyledi.İşte Onun Adı Ahmet Hakan=)

aynen buradaki sözlere katılıyorum yandaş medya başbakanın ayakçılığını yapıyor

Geri