antony_costa' Alıntı:mesela neden maliye bakanının yaptıklarını yazmıyorlar da dönüp dolaşıp bi cumhurbaşkanına bi YÖK'e bi ADD'ye saldırıyorlar
demiş arkdaşın 1i...iyide onu konuşmayalım bunu konuşmayalım kimi konuşucazz?
Maliyede Öyle Oda Öyle,Buda Böyle...Millet Soyup Soğana Çeviriyo...Laikliğe Saldırıda Bulunuluyo,İslama Saldırıda Bulunuluyo...Bizde Bunları Savunuyoruz...1imizde "hoop nooluyo kardeş,hesap ver!"diyemiyoruz...Daha Bu Kafayla Laiklikte Çöker,İnançta Kalmaz...
Ortada Bi Suçlu Varsa Açığa Çıkar...Ve Çıkacaktırda...
Bişi diyemicem ben belirttim önceki yazılarımda...Bunlarda benim düşüncelerim...
güzel anlatmışsın farklılıklardan bilmeyelim hataları insanın içindeki ışığa bakalım yök yada akp bir yolsuzluğa karışmış ise bu yökün kemalist düşüncedeEMRE1001' Alıntı:bir çoğu üniversite mezunu yada öğrencisi arkadaş hala ne diye YöK e destek veriyor...
sizi ballı kaymakla burslamı okuttu bu yök merak ediyorum...
arkadaşlar bağdaşmadığımız kesin ama en azından hepimiz bu ülkenin sahipleri ve geleceği gençler olarak bizi dezenfarmasyonatabi tutan, parası olana iyi üniversite olmayana meslek yüksek diye dışlayan, mezun olup iş için delirten ve iflahımızı söken tüm sorumsuz kurum ve mensuplarına,siyasilere karşı gelin birleşelim..
bizden sonrakiler üniversite sıkıntı çekmesin,açlık sınırında hayatını idamae ettirmesin,hocaların kör inanının kuklası olması,kpss yolunda umutlarını kaybetmesin, yam yam sistemli özel sektör çarkında ezilmesin, adam gibi yaşasın , iş ve eş sahibi olabilsin, insan olarak! yaşayabilsin diye gelin gelin hep beraber tüm karşıt fikirler birleşsin..parçalanıp kolay lokma olmayalım rüşvetçilere
yarar fln görmedim, hatta geçen apar topar okula çağırıldık YÖK klüpleri denetlemeye mi ne gelcekmiş diye yetişemedik. saçma sapan şeyler sorulmuş, yok işte bu klüp napıyor, dini bişiy varmıifrit' Alıntı:oncelikle universitede okumayanlar bu konuya fikirlerini yazmasin derim,
birde neden is yine laiklige geldi acikcasi merak ediyorum, bir kesim nasil dini kullaniyorsa diger kesimde laikligi kullaniyor, ayiptir arkadaslar
YOK dedigimiz kurum yuzlerce ogrendiyi acimadan magdur eden odeyemeyecekleri tazminatlara mahkum edip surunduren bir grup
groups.yahoo.com/group/yokburslulari
isterseniz bu gruba bir uye olun.
ayrica YOK irticayi nerede nasil onlemis? universitelerin basinda YOK gibi bur kurumun olmasi, universitelerin elini kolunu baglayan, rahat rahaket etmesine izin vermeyen en buyuk engel
keske her universite kendi ozerk yapisini olusturabilse.
tekrar soruyorum, universitede okuyan arkadaslar YOK`un kendilerine sagladigi ufak bir faydayi bana soyleyebilir mi?
allper' Alıntı:ben orda onu konuşmayalım bunu konuşmayalım mı demişim sevgili antonyo
neden daha büyük Vurgunlar yapılırken onu görmezden gelip kendi fikrine uymuyo diye belli yerlere saldıran gazetecilik görüşü var demişim
aklı selim biri bunu böyle anlar ama senin gibi 1i olmayacak yerlere çeker
antony_costa' Alıntı:biz hepsini konuşuyoruz aslanım,sonuçta burası hackhell "özgür platform".biz konuşuyorken ortalıkta yoksun,yök'e gelince savunursun...
biz olacağı olacak yerlere çekerizde senin gibi 1ilerinin işine gelmez...
Kapa Konuyu...Post Kasmayalım...
antony_costa' Alıntı:mesela neden maliye bakanının yaptıklarını yazmıyorlar da dönüp dolaşıp bi cumhurbaşkanına bi YÖK'e bi ADD'ye saldırıyorlar
demiş arkdaşın 1i...iyide onu konuşmayalım bunu konuşmayalım kimi konuşucazz?
Maliyede Öyle Oda Öyle,Buda Böyle...Millet Soyup Soğana Çeviriyo...Laikliğe Saldırıda Bulunuluyo,İslama Saldırıda Bulunuluyo...Bizde Bunları Savunuyoruz...1imizde "hoop nooluyo kardeş,hesap ver!"diyemiyoruz...Daha Bu Kafayla Laiklikte Çöker,İnançta Kalmaz...
Ortada Bi Suçlu Varsa Açığa Çıkar...Ve Çıkacaktırda...
Bişi diyemicem ben belirttim önceki yazılarımda...Bunlarda benim düşüncelerim...
allper' Alıntı:Sevgili Antonyo,
2 tanecik cümleyi bile yanlış anlamandan dolayı duyduğum üzüntüyü anlatabilmem için bana gereken kelimeler şuan o kadar anlamsız ve güçsüz kalıyorlar ki...
Bir de uzun bişeyler yazsam neler çıkacak neler diye düşünmeden edemiyor insan... Allah rızası için arkadaşım yazımın neresinden çıkartabildin hackhellde böyle şeylerin konuşulmadığı yorumunu? Ben gazetelerden bahsediyorum
senin gibiler ortada olduğum için genelde gıcık olur ''en ukala üye'' seçmek için yarışma yaparlar ama sen yoksun diyosun
sen gel beni dinle de olacağı kafana göre olacak yerlere çekme (nasıl bi lafsa)
çekeceksen de biraz daha akıl mantık çerçevesinde çek yoksa vakfıkebiri de bitiremezsin bu gidişle
son olarak güzel ayakmış bu; demediğim bişeyi demiş gibi göster tartışma çıkar sonra da konuyu kapat post kasmayalım.. cevabımı verdiğime göre ben sesleniyorum şimdi sana konuyu kapat post kasma aslanım
antony_costa' Alıntı:1.Yanlış anlattığından dolayı anlamsız ve güçsüz gelebilir.sonuçta YÖK dediğimiz kurumu savunuyosun,hemde adamlar boşu boşuna dememiş yolsuzluk yapıyolar diye...Sen savunmaya devam et...Üniversite Öğrencisi Olduğun Zaman Görürsün YÖK(!)ü...eğer üniversite öğrencisi isen sende bi anormallik vardır...İfrit'in postlarını yeniden okumanı tavsiye ederim...
2.Sadece Bugünler İçin Yorum Yapma...Sen hiç gazete okuyomusun?demişsinki"gazetecilik anlayışı belli bir yerlere yapılıyo".herkez bişeyden bahsediyor...Gazetelerin Hepsi Siyasi Yanlı(!)...Millet Birbirinin Açıklarıyla Birbirini Karalıyor...Bütün Gazeteler Yök'ten bahsetmiyor...Kimin Damarına Basılırsa O Karalanır.Devrin En Büyük Gücü Basın.Ayrıca Olayın Hackhellde konuşulma yanını anlayamadın.
3.Hackhell'de Ateist Bir İnsan Bile Olsa Gıcık Değilimdir...Adam Olsun,Haklının Arkasında Dursun Yeter!
4.Emin Ol Asıl Sen V.Kebir'i Bitiremezdin...Ama Duuuuurrr...Sen YÖK'ü savunuyosun demi...Sana Bi Kıyak Geçerler...Bu Yönden Şüphen Olmasın...
5.Tanımayıp,Samimi Olmadığın Kimseye Sakın Aslanım Deme...Sakın...:angry Asıl Şimdi Konuyu Kapat...
allper' Alıntı:madde madde yazmakla olsaydı bu işler vakfıkebirde okumazdın arkadaşım.. 2 yıllık üniversiteyi okuyamazdın diyosun ama ben senin yırtınsan giremiyeceğin bi üniversitenin 3. sınıfındayım.. sen istesen de 3. sınıfı göremeyeceksin zaten kafanı fazla yorma yanabilir kanımca
benim yökü savunduğum yok burayı 10 defa oku lütfen! niye bu yanlı gazeteler(vakit, zaman) daha büyük dolandırıcılıkları hortumları yazmıyorlar da sadece belli bir kesime yönelik haber yapıyorlar diyorum başından beri ama sen yine anlamayacaksın bundan eminim
gazete okuma konusuna gelince ben hep cumhuriyetokurum senin anlayamayacağın bir dilden yazıyor
son olarak ve en komiği ilk önce KİM aslanım dedi?? sen bi önceki yazdığından bile bihaber bi insansın.. yoksa çift kişiliklisin de bi önceki mi yazdı aslanım diye.. merak ettim arada kendine gidelim antonyo diyor musun:durdurun
ifrit' Alıntı:olay baya kisisellesmis masalah,
alper ikinizin kawgasindan tamamen bagimsiz bi sekilde aklima birsey takildi, sadece cumhuriyet okudugunu soyluyorsun, bu haldeyken wakit we zaman okuyanlara dusman olman we onlari yanli gormen gayet dogal
fakat sen gercekten olaylara oznel yaklasmadigini iddia edebiliyor musun? sadece tek bir gaste okudugunu kendin soyluyorsun cunku. sonsuz uzayda tek bir referans noktasina gore yaptigin hersey dogrudur, eger dogrulugun sadece cumhuriyet okumana dayaniyorsa.
ayrcia zaman ile vakit gazetesi birbirinden cok farkli gazeteler, zaman okuyucu hic bir zaman senin yaptigin bu tartismayi (sen benim okudugum gazeteyi anlamazsin) yapmaz
kendini bu kadar yuksekte gorme derim, seninde hayal edemeyecegin yerlerde olanlar war![]()