İşte VDSL 2 Maceram (Alıntıdır.)

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
Az önce Çankaya Ahmetler TT'ye gittim(-ki kocaman kontrol merkezi ve santraldir. En iyi bilgiyi kesin buradan alırım düşüncesi vardı aklımda). VDSL2 ile ilgili bilgi almaya... Konuşmalarımızı aynen aktarıyorum.

İlk önce danışmaya gittim.
-İyi günler, VDSL2 ile ilgili bilgi alacaktım.
+ADSL?
-VDSL ama ADSL de olur ilgilenen varsa.
Derken, o sırada yanımıza bir başka TT görevlisi geldi ve muhattabıma; "VDSL Ahmet abi VDSL hani varya reklamlarda çıkıyor ya 32 MEGAPIXEL internet. Hiç mi görmedin televizyonda? Onu soruyor arkadaş." dedi. Ben megapixel'i duyunca anladım ki çok ilginç bir sohbet olacak. oleyo2.gif

Herneyse, üst kata, ADSL işlemlerinin yapıldığı bir yere yönlendirildim. Yetkili kişiden aynen alıntıdır.
...
-VDSL2 abonesi olmak istiyorum, ön bilgi alabilir miyim?
+Bu VDSL i biz vermiyoruz, sizin diğer şirketlere gitmeniz lazım!
-Diğer şirketler?
+İşte Süperonline, SmileADSL gibi şirketler. Çünkü bu VDSL fiberoptik kablo ile geliyor bir de biraz pahalı! O yüzden biz satmıyoruz.
-Reklamlarda böyle demiyor ama!
+Biz devrettik işte o şirketlere bu VDSL'i... Anlayacağınız VDSL'in TT ile alakası yok.
-Yani VDSL almak istesem bile TT'den bu hizmeti alamıyorum!
+Aynen öyle, VDSL ile TT'nin alakası yok.
...
Edit benim yorumum: Bu Vdsl2 TellCom ve gelişmekte olan diğer ISPleri(kendi altyapısını oluşturan) baltalamak amacıyla yapılmış bir komplo :durdurun:durdurun:durdurun:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

Alıntıdır

32 MEGAPIXEL süper yaf. sende ne işin var türkiyede teknolojiyle =)

Bende bir bilgisayar şirketinde adama pc nin işlemcisinin markasını sordum...
- işlemcisi ne bunun...

Cevap ........ Vista

Umarım bir gün seni anlarlar vdsl.
Ama şimdilik sen sadece vdsl olarak kalacaksın.

Baltalamak mı Adamlar Zaten Balta MEGAPIXEL internet yani Telekom kadar Balta Şirker Hayatımda görmedim

eskişehir türk telekoma müracaat ettım dukkan için 2 tane 32 megabite

olanlardan benı orda duran ve sadece orda oturarak maaş alan bırıne gonderdıler tamam ben kabul edıyorum dedı gıt formu doldur getır dedı form aradım koca telekom bınasında ama form yok adama gıttım bole bole dedım form yoksa ben bişi yapamam dedı bu kadar eymazlık bu kadar vurdum duymsazlık gormedım eger eglenmek istiyosanız turk telekoma gıdın be vdsl hakkında bılgı almak ıstıyorum dıyın cok komık oluyo

benım bıldıgım kadarı ise su telekom bınasına 750 metreden uzak olanlar cok heveslenmesın ılk etap da telekom bınasının 750 metre capındakı alana verılecek

teknoloji gafına bizim müdüründe değerli bir katkısı var
hem pentium
hem de intel
sanki ikisi ayrı ayrı oluyoda
teknoloji özürlüleri getiriyolar tepemize, bi de bize ahkam kesiyolar

Geri