desantralizasyon
Altın Üye
uahauhaua bune forum teyzesi ve forum
ablası çocukları esir almış auhauha
bende merak ettim şimdi yaşlarınısı
bende merak ettim şimdi yaşlarınısı
ohhh be des gelmiş kurtar lan beni 2 ye 1 girisiyorlar accımsızlarDeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:uahauhaua bune forum teyzesi ve forum
bende merak ettim şimdi yaşlarınısı![]()
evladım bana ztn piken hanım teyze felan da derler,yaş kemale erdiDeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:uahauhaua bune forum teyzesi ve forum
eywalla.......DarK_BlaDe' Alıntı:tatli cadı seninlede piken lede nette tanıstık hatta şimdi yarım saat once !ama sevdim szileri makara kızlarsınız eyw
naptık len,abla olduk daa ne istiosun :boks:DarK_BlaDe' Alıntı:ohhh be des gelmiş kurtar lan beni 2 ye 1 girisiyorlar accımsızlar![]()
piken solummu yasını ?? ahauahau santaj yapıcam !piken' Alıntı:evladım bana ztn piken hanım teyze felan da derler,yaş kemale erdi![]()
sendende buyuyz bıs...sen oss ye hazırlanıodn diimii..buyukmsz....gıdında war senın saten resımlerınıde grduk....hehe....DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:uahauhaua bune forum teyzesi ve forum
ooolum senden mi korkucam lemDarK_BlaDe' Alıntı:piken solummu yasını ?? ahauahau santaj yapıcam !
piken tamam gel kapısalım ama tırnaklarını kullanmak yok zaten okulda bir kız suratıma gecirdi tırnaklarını hala izi war !piken' Alıntı:ooolum senden mi korkucam lem![]()
döferim seni
![]()
qyner' Alıntı:sendende buyuyz bıs...sen oss ye hazırlanıodn diimii..buyukmsz....gıdında war senın saten resımlerınıde grduk....hehe....![]()
des hrbiden kaç yasındasın bunlar kucuk bea tas catlasım biri 20 diğeride 21 filanDeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:hahahah evet hazırlanıom
ama sanmıyorum büyük
olduğunu hahahahah
her öss ye giren 18 likmi
büyüksende taş çatlasın 1 yaş
emınım buyuyzdr...(((DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:hahahah evet hazırlanıom
ama sanmıyorum büyük
olduğunu hahahahah
her öss ye giren 18 likmi
büyüksende taş çatlasın 1 yaş
ablaya karşı mı gelion len?DarK_BlaDe' Alıntı:piken tamam gel kapısalım ama tırnaklarını kullanmak yok zaten okulda bir kız suratıma gecirdi tırnaklarını hala izi war !
tabe önemli diil janem yane,sadece döfmek istiorum seniDarK_BlaDe' Alıntı:onemli yas deil beyler bayanlar(kucugum diye ueheuhe yok be cokta kucuk sayılmam)
![]()
puahhahahahahahhqyner' Alıntı:aman ya nekar uzadı sen buyuksn ben buyuym flm...fani dunya...boswerın...hehe...
dalga geçilecek kadar büyük diilis puahahhahahahahDeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:dark sen kaç yaşındasın lem
heheh kızlar pm istiom yaşları pls
çatlarım meraktan yoksa
söz dalga geçmem![]()
wala turkce kaynak buldm ordan bı anlayaym once...yarın ıssallah bgn sanmıorm...hatta goslerm yanıor su an...piken' Alıntı:puahhahahahahahhyaf uykum geldi jujuuumm,kısım linear çalışıomusun?daa ben çalışmadım
![]()