solesene walla merak ettim hea şimdi !qyner' Alıntı:piken ben senin yasını sölim istiosan nedersn?
ööle mi jujuuummqyner' Alıntı:sımdı aklından bi sayı tut 2 ye bol 10 la carp=piken....puhahaha.........![]()
pm yolladık işte ablası okusana,yoksa okumayı bilmiomusun puahahahhahaDarK_BlaDe' Alıntı:solesene walla merak ettim hea şimdi !
yoq ablajım ilkokul 1 i cok kolay gectim ama 2 gercekten cok zordu bende bıraktımpiken' Alıntı:pm yolladık işte ablası okusana,yoksa okumayı bilmiomusun puahahahhaha
neyse ogrenms....piken' Alıntı:ööle mi jujuuumm![]()
kıs çaktırma o kadar büyük olduumu
![]()
lan durun 2 nizle birden basa cıkamam !! imdaaaat ulan koskoca hh de yardım edecek bir kişi yok bea ama unutmayın cogunluk erkek burda !qyner' Alıntı:neyse ogrenms....
banada abla de ozmn...puhaha...![]()
ona göre 9 yıldır millet bisden çekioDarK_BlaDe' Alıntı:lan durun 2 nizle birden basa cıkamam !! imdaaaat ulan koskoca hh de yardım edecek bir kişi yok bea ama unutmayın cogunluk erkek burda !![]()
erkek olsa neye yarar...sadece gulerm ben...DarK_BlaDe' Alıntı:lan durun 2 nizle birden basa cıkamam !! imdaaaat ulan koskoca hh de yardım edecek bir kişi yok bea ama unutmayın cogunluk erkek burda !![]()
taaa 96dan beri işte,net dostluu diil bizimkisi,o bnm cnm jujuuuummmmDarK_BlaDe' Alıntı:lan tek kaldım kızların arrrasında gelin ulannn yadıma ! ne 9 yı lan burası daha acılalı 1-2-3 yıl olmuo![]()
wayyyyyyyyyyyyy ezildim burda ! burdakilerin hiçbirini net dısında tanımıyorum :'(piken' Alıntı:taaa 96dan beri işte,net dostluu diil bizimkisi,o bnm cnm jujuuuummmm
yaaaaaaaaaaaa gördn mü o ysdn ezil büzül apla de biseDarK_BlaDe' Alıntı:wayyyyyyyyyyyyy ezildim burda ! burdakilerin hiçbirini net dısında tanımıyorum :'(
offf 96 yılından beri....omur bıtmıs lem....piken' Alıntı:taaa 96dan beri işte,net dostluu diil bizimkisi,o bnm cnm jujuuuummmm
yok len daa yeni başlıoooooooooooo :clap:qyner' Alıntı:offf 96 yılından beri....omur bıtmıs lem....![]()
Tamam yaaa !! ablalarım benim lan dur kahkaha msn e dondu bea war mı baska muhabbete takılanpiken' Alıntı:yaaaaaaaaaaaa gördn mü o ysdn ezil büzül apla de bise![]()
amannnn takma bole seyler...wala bnmde bi jujm war bide abilerm war...warms genede...sen aglama genede senınde ablalarn oldu diimiii.... :alkol:DarK_BlaDe' Alıntı:wayyyyyyyyyyyyy ezildim burda ! burdakilerin hiçbirini net dısında tanımıyorum :'(
tatli cadı seninlede piken lede nette tanıstık hatta şimdi yarım saat once !qyner' Alıntı:amannnn takma bole seyler...wala bnmde bi jujm war bide abilerm war...warms genede...sen aglama genede senınde ablalarn oldu diimiii.... :alkol: