İşte TuRk FarKı BeyLer BayAnlar Ama TabiiKi By=DarK_BlaDe

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Ewt beyler bir barda bir alman bir ingiliz bir rus bir iranlı bir fransız bir hollandalı birde TURK warmıs ama herkez memletetini ozlediği için herkes memleketini ovmeye baslamıs !

alman:
-"bizim ole guzel biralarımız warki 2 kasa içsen sarhos olmassın " demiş

fransız:
-"bizim ole guzel kızlarımız war ki opmeye doyassın " demiş

iranlı:
-"bizimde ole guzel halılarımız war ki ustune basmaya kıyamass seni içine alır cok yumusaktır " demiş

rus:
-"bizim ole guzel KGB lerimiz (uydu ile dunyada ne olup ne bittiği gosteren zımbırtı) warki dunyanın obur ucunda sinek ucsa haberimiz olur " demiş

hollandalı:
-"hele hele bizim ole guzel evlerimiz wardır ki dısarı cıkmak istemessin" demiş

ingiliz:
"-aaa beyler r mu yaa bizim arabalara ne demeli up uzun arabalrımız war yolda giderken gidiyor mu yoksa ucuyor mu belli bile olmaz" demiş

HERKES DONUP TURKE BAKmIS ACaBAA O NE DİCEK DİYEE :)

TURK:
-"BİZİMDE ole DELİKANLILARIMIZ WARDIR ki İÇER alman BİRASINI ALIR fransız KIZINI BİnER ingiliz ARABASINA GOTURUR hollandalının EVİNE YATIRIR iran HALISINA catır catır öPER DEğil KOcasının KGB'NİN bile haberi Olmaz" demiş

by DarK_BlaDe

aslında bunu soylemeyi istemıyorum ve de nefret edıyorum ama bu verilmişdi galiba
yınede saol

DarK_BlaDe' Alıntı:
walla hocam bizim bir arkadas anlattı benimde hosuma gitti kartdeslerimle paylasıyım dedim neyse eger verilmişse acımadan kapatın gitsin :) banada haber verin ama !
dostum hiç sorun diğil ya ben zaten verilmişdi derken bile utana sıkıla soyluyorum çünkü bana söylendiğinde cok sınırlenıyorum:pppppp

xxjackalxx' Alıntı:
dostum hiç sorun diğil ya ben zaten verilmişdi derken bile utana sıkıla soyluyorum çünkü bana söylendiğinde cok sınırlenıyorum:pppppp
dostum forum cok geniş sen birsey paylasmak istiyorsun aratıyorsun bulamıyorsun ama baska birisi onu farklı baslık altında veriyoo o yusden sinirlenmeye kızmaya gerek yok ! Olabilir

hehehe zaten neden kızdıgımıda sen acıklamıssın forum cok buyuk. kızıpda bişey soylemıyorum ya başımı onume eğip yayınlanmamıs bişeyler arıyorum:(((( :ppp

bu bana mail olarak gelmişte ve kopmuştum ellerine sağlık ablası:D

DarK_BlaDe' Alıntı:
Onemli deil ablajım tessekkur butonuna tıklayan ellerin dert gormesin emii !! :):):) !
ne demek her zmn gerçi senin ihtiyacın yok ama olsun:D

DarK_BlaDe' Alıntı:
ueheuehueheee neden yokmus kız ! :):)
199 mesajına 616 kere teşekkür edildi daa nossun:pPPPPPPPPPPPPPP

DarK_BlaDe' Alıntı:
dur kız sen daha yenisin ( 1 gun ) gell abin gibi 6 gune o zaman olur seninde :p:p hele hele 1 ay filan olursan dark abin seni admin yapar buraya ! :p:p
ya çaktırma amacım o ztn,admin olacam ben:DD hem bi dakka ya ne abisi ben aplayım oolum:pPPPPPPPPPPPPPPPp

ii wala hee admin flm....puhahaha...:D

DarK_BlaDe' Alıntı:
heyytt ben abiyim !! hem kaç yasındasın bakalım ! (gerci sorulmaz ama pm atabilirsin ya da yayınlamak istiyorusan banane :D :)
pm ne bea?bilmediim kelimeleri kullanma:D puahahahahha,büyük küçük farketmes aplayımm ben aksini mi iddia edion len :mad: :mad:

piken ben senin yasını sölim istiosan nedersn?

Geri