İşte tipik CHP'li kafası!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nur Serter, Milli Eğitim Bakanlığı'nca hazırlanan öğrenci affı tasarısının geniş kapsamlı bir anlayışla hazırlanmasını isterken, başörtülülerin bu kapsamın dışında tutulması gerektiğini savundu.

Tasarı henüz kesinleşmediği için konuşmanın erken olduğunu belirten Serter, “Bugüne kadar çıkartılan aflara baktığımızda uygulanamayan ve dar kapsamlı hazırlanmış yasalar görüyoruz. Bu hataya bir kez daha düşülmemeli” dedi. “Bugüne kadar çıkarılan aflar çok dar bir zaman kapsamı içinde, çok az sayıda sınav hakkı vererek aftan gelen ve zaten eğitim formasyonundan bir miktar uzaklaşmış olan kişileri yeniden yüksek öğretime kazandırmadı. Bunlar girdikleri gibi üniversiteden bir yıl içerisinde tekrar atıldılar. Bu nedenle çıkarılan bu aflar bir fayda sağlamadı. Onun için çıkarılacak olan yasa, sorunu çözecek olanakları sağlamalıdır. Sorunu çözecek bir af yasası çıkartılmalıdır. Sonra da af konusu artık Türkiye'nin gündeminden uzaklaştırılmalıdır. Bunun için çıkarılacak olan yasanın bu kapsam içinde hazırlanması lazım. Bir milyon üniversite öğrencisi beklentiye sokuldu” diyen Nur Serter, Vakit muhabirinin “Af, başörtülü öğrencileri de kapsamalı mı” şeklindeki sorusuna “Onların hepsi devamsızlıktan atıldı. Üzerinden 10 sene geçmiş. Türkiye bunun hesabını yapmamalı. Üniversiteye giremezler. Söylediklerimden bir şey çıkartmayın” cevabını verdi.

KAYNAK

Ne diyebilirsin şimdi bunlara:

Hürriyet'in bir sloganı vardı

Herkese Hürriyet diye

Herhalde o bazı kesimlere..

Baş örtülüler afedersiniz başka bir mahlukat mı ?

Senin ondan üstünlüğün ne ?

Buradan kaybediyorlar işte . Baş örtülü bizden değil diyerek..

klasik CHP nin din düşmanlığı anlayışı

kaynak elestırmek yasaktır arkadaslar lutfen bolum kurallarını okuyunuz.

cok güzel yaklasmıs olaya. Ayrıca arkadasın birisi "din düşmanlıgı" demiş. Arkadasım sana Allah akıl fikir versin

BABAAA BENİİ OOKULA GÖNDEER
-Kızım senin okula girmen yasak görmüyormusun bu ülkede müslümanlar okuyamaz diye bir kanun var

BABAAA BENİİ OOKULA GÖNDEER
-Kızım senin okula girmen yasak görmüyormusun bu ülkede müslümanlar okuyamaz diye bir kanun var

bu desen lafı neresinden anlamış belirsiz :hhmanD:hhmanD:hhmanD üstteki yazıyı bidaha okusana "müslümanlar okuyamaz" die nerde yazıyo. işin gücün polemik yaratmak. ortalık bulandırmak.

ayrıca ne güzel açıklamış işte “Onların hepsi devamsızlıktan atıldı. Üzerinden 10 sene geçmiş. Türkiye bunun hesabını yapmamalı. Üniversiteye giremezler. Söylediklerimden bir şey çıkartmayın” sanırım sindirmekte sorun yaşadığınız yer de burası :) Naparsın başörtülüler üniversiteye giremezler anlaşılmıycak bişi yok burda :hhsigara

Allah Chp yi başımızdan özellikle bykalı başımızdan eksik etmesin.

Allah tan öylelerki iktidara gelemiyorlar.Mazallah muhalefette böyle yapanın böyle diyenin iktidara geldiğinde neler yapabileceğini kestiremiyorum bile.

:eek::eek::ekk::ekk::ekk::ekk::ekk:

bu desen lafı neresinden anlamış belirsiz :hhmanD:hhmanD:hhmanD üstteki yazıyı bidaha okusana "müslümanlar okuyamaz" die nerde yazıyo. işin gücün polemik yaratmak. ortalık bulandırmak.

ayrıca ne güzel açıklamış işte “Onların hepsi devamsızlıktan atıldı. Üzerinden 10 sene geçmiş. Türkiye bunun hesabını yapmamalı. Üniversiteye giremezler. Söylediklerimden bir şey çıkartmayın” sanırım sindirmekte sorun yaşadığınız yer de burası :) Naparsın başörtülüler üniversiteye giremezler anlaşılmıycak bişi yok burda :hhsigara

:vur
Üstteki yazıyı okuyup birşeyler anlamak benim yaptığım iş senin gibi sadece kelimelerin anlamları ile konuşmuyorum senin bacın kızın varmı okula gitmek isteyen ve aynı zamanda örtülü olan tabi sen böyle bir acıdan haberdar olmadığın için trampet çalıyorsun ama az kaldı yakında kıcı acıklar gireneyecek :)

Geri