İşte Türk Ordusunun Silah Gücü

teröristler için de iyi bir döküman tabi Türk ordusunun mühimmat miktarı. Peki sen bunları nereden biliyosun insan bi KAYNAK belirtir değilmi?

arkadaş sana katılıyorum... KAYNAK belirtilmesini istiyorum aksi halde konunun kaldırılmasını talep ediyorum. böyle ciddi bir konu hakkında tahminide olsa silah-mühimmat isim ve rakamları önemlidir paylaşılması ciddi bir sorun da teşkil edebilir ama TSK'nın yayınladığı bir envanterse bu KAYNAK gösterilmesini rica ediyorum tekrar ve şunu eklemek istiyorum; Bu güzide ve kıymetini bilmediğimiz memleketimizde sahip olduğumuz 3 farklı maden (Bor, Toryum, Neptünyum) bile DÜNYA'nın nazarında olmamız için yeterlidir ve korunma kollanmaya, her zaman düşman sahibi olmaya yeterli bir sebeptir.

konuyu açan arkadaşa teşekkürler şimdiden, gerekli ilgiyi göstereceğini düşünüyorum

söylediklerini katılıyorum ama Türk ordusu her zaman her şartlarda en güçlü ordularla cevap verebicek yeteneğe ve azme sahiptir bence
Toplara,tanklara,tüfeklere,gemilere lafım yok ama bizim uçaklarımız ABD ye ve ABD nin istemediği hiçbir yere uçamaz!!!(bunu yapan şerefsizler sonradan istediği şekilde kontrol etmek amacıyla bir microchip yerleştiriyorlar,onun içinde de her türlü talimat var zaten.İster inanın,ister inanmayın)

Ya ßizimkiler ßiraz yerLi Üretime Gecse artık Bu ne ya Bi Amerika bi israil almış gidiyoruz Bizim Yerli Mallarına biraz ilgi versinler destek cıksınlar 10 kat daha ıyısını elde ederız.

Ya ßizimkiler ßiraz yerLi Üretime Gecse artık Bu ne ya Bi Amerika bi israil almış gidiyoruz Bizim Yerli Mallarına biraz ilgi versinler destek cıksınlar 10 kat daha ıyısını elde ederız.
Bunun gerçekleşmesini "asla" istemeyen bir ülkenin kuklaları tarafından yönetildiğimiz sürece bu nasıl mümkün olabilir?

Zaten yerli üretimi kullanılıyor arkadaşım..
Memleketi TAYYİP mi yönetiyor sanıyorsun sen?..
Al işte! Memleketimizi yönetenlerin mallarını kullanıyoruz!!!

450px-35_mm_Oerlikon.jpg

VERİLEN RESMİN ALTINDA VE ÜSTÜNDE DEĞİŞİK ÇAP VE ENVANTER VERİLERİ VAR AMA url kodunda da belirtildiği gibi aslında bu TOP; 35mm. lik OERLİKONDUR.. BİLGİ BABINDAN VEREYİM DEDİM..
çizim ve grafikler bana aittde o bakımdan yani..:)

eline koluna saglık kardeş çok güzel olmuş

ülkeleri fethetmenin iki yolu vardır;kılıç ve borç

eline sağlık. sanki daha fazla gücümüz var diye biliyorum

orduda en mükemmel silahlar olduğu iddia ediliyır.. fakat 25 senedir bu üstün güce rağmen topu topu 5000 soysuzu temizleyemiyoruz.. ben ne yapayım öyle gücü

daha bugun diyarbakır licede deki şehit olan erin cenazesindeydim.. tabutuna bakıp aklımdan geçmedi değil..
neden 4 yada 5 aylık azıcık eğitim alan erleri bu soysuz köğeklerin üzerine yolluyorlar da özel eğitimli birlikleri yada özel harekatçıları o itler için hazırlayıp yetiştirmiyorlar.. yazık değilmi gencecik hayatının baharında nice canlar son buluyor

emeğine sağlık pek detaylı olmuşş.

aselsandan cok saglam işler bekliyorum ben önümüzdeki senelerde. muhtac kalmıcaz başkalarına. mke yide aselsana baglasalar fln gzl olabilir aslında...

M-1 piyade tüfeğiyle askerliğini bitiren varmı içinizde... çok değil canım 30 sene öncesinden bahsetmiyorum..yenilerde daha.... küçümsediğim yok aslında yanlış olmasın ama askerlik birileri için yan gelme yeri hala. papatya toplamak için 18 ay beslenilen üst baş harcanan masrafı kendinen fazla işler için..

M-1 piyade tüfeğiyle askerliğini bitiren varmı içinizde... çok değil canım 30 sene öncesinden bahsetmiyorum..yenilerde daha.... küçümsediğim yok aslında yanlış olmasın ama askerlik birileri için yan gelme yeri hala. papatya toplamak için 18 ay beslenilen üst baş harcanan masrafı kendinen fazla işler için..

sen belki yan gelip yatmış olabilirsin ama biz yatmadık hiçbir vatan evladı yan gelip yatmıyor hiç şehitliklerin önünden geçtinmi onlar belki birşey fısıldar sana

Arkadaşım eline emeğine sağlık,hakikatten süper bi çalışma yapmışsın helal olsun

Geri