İşte sansürsüz İsrail vahşeti. +18

Böyle insanlara ne denir ki ya sivilleri kadın ve çocukları bu şekilde katlediyolar ve dünya eline mısırını kolasını almış seyrediyo. Bunun en ufak birşeyini Türkiye yapmış olsa Dünya üstümüzdeydi...

Bu yavrucuklar hamasın askerleri olmasın sakın.;)

teşekkürler paylaşımın için.bu olaylar ne insanlığa nede hiç bir dine yakışmayan olağan üstü bir vahşet o duygusuz şerefsizlere aynısını yapmak lazım ama o zaman bizimde onlardan farkımız kalmaz ne diyeyim çaresizlik içinde lanet okuyorum ,izledikçe gözyaşlarıma hakim olamıyorum YÜCE MEVLAM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. KAHROLSUN İSRAİL YAHUDİSİ

A.q İsraillileri.Gidip Hamasla beraber bunların kökünü kurutmak lazım.o.çocukları. :mad::mad::mad:

kuzay Tşk paylaşım için nede olsa tr de şuan daha buyuk bısey var ergenekon ulan orda mıllet oluo bız cok acz bır ulkeyız yaa ben ısraılden once kendı ulkemı kınıyorum yazıklar olsun basımızdakılere ...

Kıyamet alametlerindeki Yecüc-Mecüc kavki bu pis yahudiler diye düşünüyorum

yazıklar olsun her hükümranlığın bir sonu var.

allahsız kitapsız kansız köpekler inşaallah yakın zamanda belarını bulurlar

Bakmak bile gelmiyor içimden allah belalarını katlayarak elbet verecektir

bu adamlar serfsiz allah belasını versın ısraılın.pislik yahudıler

Ya KeŞke Elİmden Gelen BİŞe Olsa Ama Aaa Allah BÜyÜk Elbett Sira Onlarada Gelecek Lanet Olsun O Kafİrlere...emeyİne SaĞlik Senİnde

muhtemelen yazdigim yaziyi yoneticiler yine silicektir.....cunki anlam veremedim bir sekilde tek dusunce sekli gorulmekte yorum yazanlarda .......yine silinicek ama yine yazicam filistinliler her turlu saldiriyi hakediyorlar....Cunki zaamaninda siyonnistlere topraklarini parayla sattilar.cunki osmanliyi yani atalarimizi inigilizlerle bir olarak arkamizdan vurdular....cunki kurulusunun tam amaci israili ve her yahudiyi oldurmek yoketmek olan teror orgutu haması hukumet sectiler.. bu oırnek vericek olursak DTP nin turkıyede ıktıdar olması gıbı bı durum.....peki hamas ne yaptı aralık ayında ateskes biter bitmez israile roket saldiriları duzenledi israil ne yapti turkıyeden bu saldırıların durmasını yoksa karsılıgının sert olucagını soledi...peki saldırılar durdumu hayır ...Peki israil ne yapti elındekı butun teknoloji ile gazzeye saldirdi....demekki neymis filistinliler baslarina terorist bir yonetim secerek haklı oldukları davada haksız duruma dustuler ....ve bu durumda kafalarına yagan bombaları saymaktan baska seceneklerı kalmadı iyi seyirler

hitler az bile yaptı bunlara.... adam biliyormuş bunlar dünya karıştıracak , canlı canlı yakmış ... nur içinde yatsın...

muhtemelen yazdigim yaziyi yoneticiler yine silicektir.....cunki anlam veremedim bir sekilde tek dusunce sekli gorulmekte yorum yazanlarda .......yine silinicek ama yine yazicam filistinliler her turlu saldiriyi hakediyorlar....Cunki zaamaninda siyonnistlere topraklarini parayla sattilar.cunki osmanliyi yani atalarimizi inigilizlerle bir olarak arkamizdan vurdular....cunki kurulusunun tam amaci israili ve her yahudiyi oldurmek yoketmek olan teror orgutu haması hukumet sectiler.. bu oırnek vericek olursak DTP nin turkıyede ıktıdar olması gıbı bı durum.....peki hamas ne yaptı aralık ayında ateskes biter bitmez israile roket saldiriları duzenledi israil ne yapti turkıyeden bu saldırıların durmasını yoksa karsılıgının sert olucagını soledi...peki saldırılar durdumu hayır ...Peki israil ne yapti elındekı butun teknoloji ile gazzeye saldirdi....demekki neymis filistinliler baslarina terorist bir yonetim secerek haklı oldukları davada haksız duruma dustuler ....ve bu durumda kafalarına yagan bombaları saymaktan baska seceneklerı kalmadı iyi seyirler

Bi bakıma haklısın

Çok az bir bölümünü izledim ama inanın bu tür görüntüleri hiç bir zaman izleyemem...öyle içim burkulduki anlatamam...bir parça olsun içlerinde Allah korkusu kalmamış mı bu pisliklerin ya ?...

Lanet olsun İsrail sana ve yandaşlarına...

Geri