İşte sansürsüz İsrail vahşeti. +18

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
İşte İsrail'in çocuk ve kadın ayrımı yapmadan her yaştan Filistinli'yi vurduğu o vahşet anları;

24v6rra.jpg

http://www.liveleak.com/e/3b3_1230864719

Allah belalarını versin ..
Hangi imana sıgar hani insanlıga sıgar bunların yaptıkları :mad:

Inanılmaz ya ıcım acıdı yazık ya... =(

Bakmak bile istemiyorum
Çünkü baktıkça sinirleniyor buna sebep olanlara küfredip onları lanetliyorum:(

bunları görüpte hala türkiyede ve forumda hamasa saldıran yada iyi yapmış bu yahudi diyenleri görünce ne denemsi gerekiyorsa onalra onu diyorum... lanet olsun isaraile.. ALLAHın laneti meleklerin laneti ve gazabı üstüne olsun israilin.

bunları görüpte hala türkiyede ve forumda hamasa saldıran yada iyi yapmış bu yahudi diyenleri görünce ne denemsi gerekiyorsa onalra onu diyorum... lanet olsun isaraile.. ALLAHın laneti meleklerin laneti ve gazabı üstüne olsun israilin.

Diğerleri ne diyecek şimdilik bilemem, belki insafa gelir de Lanet olsun İsrail' e diyebilirler ama, forumdakilerin bu görüntülerden sonra bile neler söyleyeceğini sana şimdiden söyleyeyim : "filistinlilere iyi olmuş"

Diğerleri ne diyecek şimdilik bilemem, belki insafa gelir de Lanet olsun İsrail' e diyebilirler ama, forumdakilerin bu görüntülerden sonra bile neler söyleyeceğini sana şimdiden söyleyeyim : "filistinlilere iyi olmuş"

E BEN SÖZÜMÜ ÇEKİNMEDEN SÖYLERİM KARDEŞ.... arun aleyküm-ARUN ALEYKÜM.

abi hepimizin çoluğu çocuğu var,benimki daha henüz 5 yaşında orda yerlerde yatan çocuklardan birinin o olduğunu hayal ettim hep izlerken sanki ruhum çıktı burda canımdan.bu nasıl bir ülke bu nasıl bir yaşam..nasıl bir hayat sürdürülür bu nasıl son bulur....allah kahretsin.

yeni bir hitler gelmesi lazım
adam bu yahudi milletinin ne mal olduğunu biliyormuş ki köklerini kurutmak istemiş
keşke kurutsaymış

Allah hepinizin belasını versin o.çocukları, p.ç evlatları şer..sizler... ........... ....... ......... ..........

paylaşım üzücü....

utanıyorum.. yemin ederim utanıyorum. bu köpeklere insan sureti olarak benzediğim için...
Allah topunun cezasını versin

lanet olsun size israil oğulları.

valla ne olacak sonunda biliyomusunuz,herkes bu vahşete seyirci kaldığı için bilhassa filistinin etrafındaki komşu ülkeler allah da bu savaşı herkese sıçratacak.bu şimdi şeye benzer,yan dairende komşularını durmadan gelip rahatsız eden tartaklayan birileri vardır geliyordur ama sen heriflerin tipinden tırsdığından bunu görmezden geliyosun.bu bir müslüman a yakışmaz.dinimiz bize yanlış birşey gördüğümüzde önce yapabiliyor isek elimizle olmuyor ise dilimizle hiç bi halt yiyemiyosan fikrinle uyarmalısın halletmeye çalışmalısın diyor.o yan dairendeki komşuna sen belki tek başına yemiyo yardım edemiyosundur,git kalabalıklaş bir kaç komşuna daha anlat birlik yarat hepberaber ol o belayı def et....

Allah Belalarını Versin :(

Geri