İşte Sabih’in utanç fotoğrafı

R.T.E

Banned
Reaction score
0
9qlcnr.jpg

Yargıtay eski Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Antalya’da yaptığı konuşmada, Köşk’te yapılan ve yasama, yürütme ve yargı mensuplarının katıldığı zirve ile ilgili “Yargı hiçbir şekilde yetkili, görevli, sorumlu olmadığı bir zeminde yürütme ve yasamayla beraber memleketin sorunlarını konuşma durumunda değildir. Bu, dolaylı olarak yargının egemenliğine yapılmış bir saldırıdır” derken TSK’nın 28 Şubat’ta düzenlediği brifinglerde ön saflardaydı.

Sabih Kanadoğlu, Antalya Barosu'nca verilen “Uğur Mumcu Hukukçu Özel Ödülü”nü Antalya Kültür Merkezi'nde Uğur Mumcu'nun 16. ölüm yıldönümü sebebiyle düzenlenen tören ve anma programında aldı.

Ödül törenine Yargıtay Onursal Başsavcısı Vural Savaş, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Vuraloğlu, Antalya Bölge İdare Mahkemesi Başkanı İsmail Toraman, yargıç ve savcılar ile avukatlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Törene eşi Bilge Kanadoğlu ile gelen Sabih Kanadoğlu, kendisini Antalya Kültür Merkezi'nde karşılayan Vural Savaş ile CHP'den Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan Adayı olan Akdeniz Üniversitesi eski Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile sohbet etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin temel ilkelerine karşı saldırıların yaşandığı bir dönem geçirildiğini savunan Kanadoğlu, şöyle devam etti: “Hukuk devleti ve yargı bağımsızlığı demokrasinin vazgeçilmez koşuludur. Geldiğimiz noktada çok net olarak ifade ediyorum; artık yargı bağımsızlığından bahsetmek mümkün değildir. Yargı, yüksek mahkemeler hariç bağımsız değildir. Yürütmenin etkisi altındadır...”

Gazetecilerin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yüksek yargı organlarının başkanlarına verdiği yemeğe ilişkin soruları üzerine Kanadoğlu, şunları söyledi:
“Zirvenin erkler ayrılığı ilkesine aykırı olduğunu düşünüyorum. Yargı, hiçbir şekilde yetkili, görevli ve sorumlu olmadığı bir zeminde diğer yürütme ve yasamayla beraber memleketin sorunlarını konuşma durumunda değildir. Bu, dolaylı olarak yargının egemenliğine yapılmış bir saldırıdır. Memleketin sorunları bir sohbet grubunda, arkadaş toplantısında konuşulur ama yürütmenin ve yasamanın dahil olduğu bir toplantıda bunlar konuşulamaz.”

KANADOĞLU BRİFİNGTE ÖN SAFLARDAYDI
Önceki gece bu sözleri söyleyen Sabih Kanadoğlu, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptığı 28 Şubat döneminde Genelkurmay karargahında yargı mensuplarına verilen brifinglerde ön saflarda oturuyordu. 10 Haziran 1997’de düzenlenen ve Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı Korgeneral Çetin Saner ile İstihbarata Karşı Koyma Daire Başkanı Tümgeneral Fevzi Türkeri’nin sunuş konuşması yaptığı brifinglerde Sabih Kanadoğlu 3. sırada oturmuş ve Genelkurmay’ın yargı mensuplarına verdiği direktifleri dikkatle dinlemişti. Brifinglerin organizatörlüğünü ise geçtiğimiz günlerde Ergenekon zanlısı olarak gözaltına alınan Genelkurmay Adli Müşaviri Erdal Şenel yapmıştı.

HAYRET BİR ŞEY!
Vakit’in ulaştığı Kanadoğlu’na 28 Şubat’ta Genelkurmay’ın yargı mensupları için verdiği brifinglere kendisinin de katıldığını, bu brifinglerde yargının etki altına alınıp alınmadığını sorduk. Sorumuza sinirlenen Kanadoğlu, “Hayret bir şey! Neden böyle bir şey soruyorsunuz. Ne ilgisi var” karşılığını verdi.

KAYNAK

bunlara herşey heryol mübah...

yarın bu adam ergenekon ayağına sallar öbürgün ergenekon bu ülkenin bi gerçeğidir der...

sonra uğur dündar abisinin yanına gider yalvarır tuncay güneye inanmayın diye...

sonra bu fotoğrafları gösterirsenizde herşey laik atatürkçü cumhuriyet için der... işin içinden çıkar...

anlaşılan bunları orda güzel hizaya sokmuşlar

birde utanmadan yargıya müdahele vardiye bir yerlerini yırtıyorlar

bir dakika !

brifing direktif verme yeri değil

bilgi verme yeridir. yanlışım varsa düzeltin....

ancak cumhur başkanının verdiği yemek direktif verme yeri olabilir....

Yatın, kalkın şu 28 şubat muhtırasına dua edin! O muhtıra bilinçli olarak yapıldı. Din tacirlerini mazlum göstermek için. Bak! 28 Şubat'ın en hızlı paşası şimdi akp'nin ballı ihalelerini alıyor. Gene altına zırhlı araç verilen bir paşa da uykudan uyanıp, 12 nisan'da "vatan veya silistre" dedi, 22 temmuz seçimlerinin sonuçlarını gördük. Yemezler canım! En azından akıllı ve vatansever insan bunları yemez. Sizde haklısnız! Bu ülkede devlet içinde ABD askeri vatan hainleri olduğu sürece ve millette de bu avanaklık olduğu sürece siz daha çok saltanat koltuğu eskitirsiniz.

encümen-i daniş'tekiler nostalji yapadursun, başbuğ paşayı tahrikle bir darbe yaptıramadık diyen perinçek ne kadar kızmış olursa olsun,bu millet sağduyuyyla ne kadar hareket ederse etsin,çetelerin ardı arkası kesilmeden belgesiyle silahıyla adım başı heryerden çıkadursun,ama bu sol zihniyete illa bir darbe olsun da nasıl olursa olsun...adam hukukçu hemde en büyük makamda ama zihniyetiyle cüppesi içiçe geçmiş zihniyeti iktidar olamadıkça medet beklediği yer postalın ezeceği bir demokrasi olsun diyor bizde bu adama hukukçu diyecez..teraziyi eğik tutan adalet adaletmidir.

Yatın, kalkın şu 28 şubat muhtırasına dua edin! O muhtıra bilinçli olarak yapıldı. Din tacirlerini mazlum göstermek için. Bak! 28 Şubat'ın en hızlı paşası şimdi akp'nin ballı ihalelerini alıyor. Gene altına zırhlı araç verilen bir paşa da uykudan uyanıp, 12 nisan'da "vatan veya silistre" dedi, 22 temmuz seçimlerinin sonuçlarını gördük. Yemezler canım! En azından akıllı ve vatansever insan bunları yemez. Sizde haklısnız! Bu ülkede devlet içinde ABD askeri vatan hainleri olduğu sürece ve millette de bu avanaklık olduğu sürece siz daha çok saltanat koltuğu eskitirsiniz.

28 şubatıda dinciler yaptı öylemi yuhh artık yaa ne ergenekonmuş be kardeşim sizde akıl mantık bırakmadı. yaa baksana gazze katliyamınıda dinciler yapmış olmasın:)

Aferim ona.İhanet edenlere darbe lazım.Ben istiyorum darbe.Amerikanın ajanları yapacagına Türk ordusu darbe yapsın.Hem darbe yapıyorsunuz.hemde bagırıyorsunuz.Yapana darbe yaparlar.

28 şubatıda dinciler yaptı öylemi yuhh artık yaa ne ergenekonmuş be kardeşim sizde akıl mantık bırakmadı. yaa baksana gazze katliyamınıda dinciler yapmış olmasın:)

Ugur Mumcu'yu ama laiklerin ve Atatürkcülerin öldürdügüne inaniyorsun.

birincisi sadece ben inanmıyorum akıllı mantıklı laik köşe yazarlarıda inanıyor artık okumassın yoksa bir çırpıda 3 tane makale linki veririm.çünkü herşey bir bir çıkıyor işite danıştay saldırısıda öyle diyorlardı değilmiş.cumhuriyet gazetesine atılan bombaları dinciler atmamış tam tersi atatürkçü ergenekoncular atmış çıktı işte.(bombaların seri nosu ümraniyedekilerle aynı) eee bu kadar tesadüfe sen inanmıyormuyorsan yukardaki arkadaş gibidir seninde mantığın.ikincisi arkadaş 28 şubatı dinciler yaptırdı diyor.bu 28 şubattaki görev yapan genelkurmay başkanı dahil tüm üst askeri kadro dinci batı çalışma grubu dinci demektir.öylemi buna inanıyomusunuz.inanıyosanız yeminle söylüyorum haklısınız diycem tek kelime etmiycem:)

not: bişeyi savunurken harala gürele laf olsun torba dolsun görüşümü savunmak olsun ,yeşillik olsun diye söylemeyin.gerçekten mantıklıysa sende ona inanıyosan söyle.

Aferim ona.İhanet edenlere darbe lazım.Ben istiyorum darbe.Amerikanın ajanları yapacagına Türk ordusu darbe yapsın.Hem darbe yapıyorsunuz.hemde bagırıyorsunuz.Yapana darbe yaparlar.

Darbe mi yapıyorsun hani nerde İlhan Selçuk un evinde mi:durdurun

bir dakika !

brifing direktif verme yeri değil

bilgi verme yeridir. yanlışım varsa düzeltin....

ancak cumhur başkanının verdiği yemek direktif verme yeri olabilir....

Dünyanın neresinde görülmüş ,yargıçların otobüslere doldurulup karagahlara götürüldğü ve brifing maskesi altınsa

onlara yapmaları dikte edilebilir

Ne amaçla verilebilir böyle bir birfing

yoksa savaşta ülkeyi nasıl savunacaklarımı ezberletiliyor

yada hassas dönemlerde hukuku nasıl katletmeleri gerektiği mi ezberletildi

Sahibi havlasın!

Bırak arkadaşım ya! Kopya nicklere cevap vermeye değmez. Bunun gibi birkaç nick var. Herif kendi nicki ile o yada bu sebeple bize yorum yazamıyor. Böyle uydurulmuş kopya nick ile cevap yazıyor. Köpeğin havlaması benim için birşey ifade etmez. Sahibi havlasın da göreyim.

sen kimsin ki bana oruç namaz sorarsın
ben günahsızsam sarhoşkende geçerim sırattan
Atatürk'e (tün getirdikleri ile) dil uzatma edepsiz
sen yine doğardın ama baban kimdir bilemezdin şerefsiz.....

Bunu andıran bir şiiri var bir şairin anlayana ........

bu ülkede muhtıraların bilinçli yapıldığını herkez biliyor.. ama senin düşündüğün gibi müslümanları mazlum vs gibi göstermelerini düşünmen cırt.28 şubat başörtüsü kuran kursları İHL leri yok etmek D-8 i bitirmek içindi.bu ülkede ihaleleri sadece senin görüşünde olan insanlar mı alsın he?

bu ülkede muhtıraların bilinçli yapıldığını herkez biliyor.. ama senin düşündüğün gibi müslümanları mazlum vs gibi göstermelerini düşünmen cırt.28 şubat başörtüsü kuran kursları İHL leri yok etmek D-8 i bitirmek içindi.bu ülkede ihaleleri sadece senin görüşünde olan insanlar mı alsın he?

Genellikle senin gibi örümcek kafalı cırt kişilere cevap yazmam! Bir istisna yapayım. Senin gibi müslüman geçinen ama islamdan bihaber çok cahil cüreha gördüm. Dini pazar tezgahlarına dökmüşsünüz. Parça parça, kilo kilo satmaya çalışıyorsunuz. Abbasi, emevi ve vehhabi geleneklerini islama monte etmişsiniz. Gerçek islam sizde hak getire!!! Gusül abdestini almayı bilmeyenlerin, namazın farzını bilmeyenlerin benim karşımda islami ahkam kesmesi ve müslüman görünmeye çalışması ironik bir durum. Kur'an-ı Kerim, fıkıh, tefsir ve hattatlık konusunda sen değil hocan benimle tartışamaz. Muhafazakar bir aileyiz. Laikliği din düşmanlığı anlamayız. Atatürk gibi dahi ve alim birine iftiralar atmaz, onu dinsiz ilan etmeyiz. Cumhuriyetin insani yaşam biçimi ve kişi özgürlüğü olduğunu biliriz. En önemlisi Allah'ı bırakıp, ilkokul mezunu hoca geçinen hokkabazların peşine takılmayız. Veeee dünya malı için ahiretimizi satmayız. ( Müslüman görüntüsü altında ticaret yapmayız ve ihale almayız. )

Başlıkta utanç fotoğrafı deyince CIA ajanı Hikmet YAR ların dizlerinin dibinde fotoğraf çektirenler geldi aklıma benimde hay Allah iyiliğinizi versin

Dünyanın neresinde görülmüş ,yargıçların otobüslere doldurulup karagahlara götürüldğü ve brifing maskesi altınsa

onlara yapmaları dikte edilebilir

Ne amaçla verilebilir böyle bir birfing

yoksa savaşta ülkeyi nasıl savunacaklarımı ezberletiliyor

yada hassas dönemlerde hukuku nasıl katletmeleri gerektiği mi ezberletildi

Ordu yargıçları brifing maskesi altında karagaha götürüp emir dikta edecek ve bu 12 yıl boyunca saklı kalacak adli makamlardaki virüsler yani fettullahçılar bunu gazetelerinde televizyonlarında haber programlarında söylemiyecek yahu söylediğine kendin inanıyormusun gerçekten eğer inanıyorsan ne diyim Allah tez vakitte şifanı versin

hayır adam öyle daldan dala konuyorki, bizde karıştırdık

bigün diz çöker, bigün kilise açar, bigün yahudilerden ödül alır, bigün ermenilerle ilişki kurar

birtek Türküm diyemez...

Geri