İşte O Pankartın Öyküsü

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Beşiktaş kongresine damgasını vuran pankartı asan taraftarları buldu...

seba24234r2.jpg

Belki 5200 kayıtlı kongre üyesi soğuğu da bahane ederek pazar günü gerçekleştirilen tarihi Beşiktaş başkanlık seçimlerine gelmedi ama üye olacak paraları olmamasına ve aynı soğuğa rağmen Akatlar'a gelen bir avuç Beşiktaşlı astıkları pankartla Beşiktaş'taki tüm tartışmalara damgasını vurdu: "Eli öpülecek başkan, alnı öpülecek futbolcu istiyoruz"

Pankartı asıp seçimlerin sonuçlanmasından sonra Goal.com ile temasa geçen taraftarlar iki gündür tartışılan pankartın öyküsünü şöyle anlattılar:

"Bu sene Akatlar'ın oraya açtığımız pankartı tasarladım. Tribündeki arkadaşlarla aramızda para topladık pankartı hemen bastırdık. Fakat tribüne asmak kısmet olmadı. Yönetimden ambargo yedik. Stadın içindeki büfeleri bile tehdit etmişler bu pankartı kesinlikle almayacaksınız yoksa ekmeğinizden olursunuz diyerek. Deplasman maçlarına dahi sokamadık. Pankartı asabilmek için Valilikten izin aldık ama işe yaramadı.

İllegal olarak sokabilir miyiz diye tribünlerin abi dedikleri kişilerle görüştük, ilk başta sıcak baktılar sonra fotoğrafta Süleyman Seba var diye yanaşmadılar. 'Süleyman Seba'yı biz yolladık şimdi böyle bir pankart açmamız doğru olmaz' dediler.

Halbuki Beşiktaş taraftarı sadece Çarşı'dan ibaret değil. İzmir'in, Diyarbakır'ın ve hatta Mardin'de ki bir köydeki Beşiktaşlınında sesi olmak zorundayız. Seba'nın gönderilmesini herkes istemedi.

İçeriğinde küfür ve hakaret olmayan bir pankartı sokamadık. Halbuki Büyük başkan küfür etmeden tepkinizi verebilirsiniz demişti. Başkanlık seçimine siyaset karıştırıyorlar dendi ya, aslında herkes politikacı olmuş, öyle ya da böyle siyaset zaten bulaşıyor.

İşin kısaca özeti kimin eli kimin cebinde belli değil. Kendi kendime Beşiktaş'a kızılır ama küsülmez diyorum"

GoaL.com

Biz herşeyi kabuLLenerek başLadık bu sevdaya.. Acıya karşı sempatimiz var buyursun geLsin.. HeLeki Beşiktaşımızdan geLcekse bu acı hoşgeLmiş sefa getirmiş.. ;)

Sevinmek için sevmedik zaten ama pankartta ki cümle her şeyi özetliyor. Biz o tanımdaki başkandan ve futbolculardan istiyoruz..

Geri