İşte o kız

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
İşte o kız

Çocukken kaybolan ve yaklaşık 20 yıl sonra ormanda bulunan Kamboçyalı kız, maymun gibi hareket ediyor, garip sesler çıkarıyor.

KAMBOÇYA’nın başkenti Phnom Penh’in 610 km kuzeydoğusundaki ormanlarla kaplı bölgede son zamanlarda erzaklarının kaybolmasından şüphelenen köylüler tarafından çıplak vaziyette bulunan 27 yaşındaki Rochom Pngieng, babasına teslim edildi. Baba Sal Lou, kızın 1988’de sığır güderken kaybolan kızı olduğunu, onu sağ elindeki yara izinden ve kardeşleriyle benzerliğinden tanıdığını söyledi.

Elbise giymek istemiyor

"O gerçekten benim çocuğum; kavuştuğuma çok seviniyorum" diyen anne Rochom Soy, kızının kimsenin anlayamadığı garip sesler çıkardığını, hiç uyumadığını ve sağa sola sallandığını söyledi. Anne Soy, Pngieng’in giydirilen elbiseleri üzerinden atarak evden kaçma girişiminde bulunduğunu belirtip, "Kızımın yeniden ormana dönmesinden endişe ediyorum" dedi.

Ormanda tutsak mıydı

Rochom Pngieng’in ormanda nerede yaşadığı ve nasıl hayatta kaldığı hálá bir sır. Babası, kızının sol bileğindeki derin yara izinin, Pngieng’in uzun süre bir yere bağlandığına işaret ettiğini söyledi. Yetkililer, Rochom Pngieng’in ailenin öz kızı olup olmadığının DNA analiziyle belirleneceğini söyledi.

GErçekten enteresan ilginç bi olay eline sağlık..

gerçekten ilginç bir durum...

tuhaf kimbilir naptılar kıza paylaşım için tşkrlr

Tuaf baglansamıs olasa basına bır sey gelebılırdı aklım karıstı son 2 satırı okur ken ama
bence aıle yerıne ruh we sınır bolumune gonderılmelıydı

ALpMontana Katiliyorum Abi Sana Ruh Sinir Hastaliklari En iyisi Olur

O Elindeki Derin Yaraysa Bence ARtik Hayvan Gibi Davrandigi icin Bi Dövüs Mücadelesinde Olmus Olabilir

Ormana iyi adapte olmus bence:)

salın gitsin ormana bu sekılde kızın ozgurlugu elınden alınıyo bırak takılsın işte ;)

bu haberi ilk okuduğumda bir filim vardı NELL diye o aklıma geldi onda da konu aynıydı.

allah ailesine kolaylık versin zor iş bu kızcağızı alıştırmak heleki bu yaşa geldikten sonra herşeyi sıfırdan ögretmek çok zor

Geri