İşte Mekke' den Son Fotoğraflar

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
kabe_ici_6.jpg

kabe_ici_7.jpg

kabe_ici_8.jpg

kabe_ici_9.jpg

kabe_ici_10.jpg

kabe_ici_11.jpg

kabe_ici_12.jpg

kabe_ici_13.jpg

kabe_ici_14.jpg

kabe_ici_15.jpg

UnutmayaLim..

Kâbe'nin Etrafini Disneyland'a Cevirdiler
ISLAM Kokan Binalar Tek Tek Yikiliyor

keske o yüksek binalar oteller olmasa etrafinda bu vahabiler neden saygi göstermez anlamam :(
insallah nasip olur cümlemize gider görürürüz

ceddim osmanlı ise; kabeyi çevreleyen revakların boyunu bile kabeden yüksekte tutmamıştı saygı olarak.. bu yüce milletin iliğine işlemiş islam sevgisi ve kaygısından bihaber olanlar; türkün tırnağını çekmek,burnuna halka takmak derdinde olanlar güya verdiğim örneği bile kulanarak islama olan nefretlerini arap kavmine kusarak gösterirler ..ama bzilerin suud la olan incelik ve estetik diyalektik farkımızda burda işte.. CEDDİME SELAM olsun...islama hizmet edenlerede selam ve esenlik olsun.. malesef görüntülerde bu işte naparsın..

ellerine sağlık.Allah herkese oraları görmeyi nasip eylesin.

Ne yazık ki haklısın. Bin küsür Osmanlı mescidinden, bugün sadece bir elin parmakları kadar kalmış durumda. Sevgi ve hürmetten yapılan türbe ve mezartaşlarının ise hiçbirisi artık yok.

işi ticarete döktükleri için doğaldır. para nereden geliyorsa onu yapıyorlar.

Bir usta yorum da senden gelmiş.

keske o yüksek binalar oteller olmasa etrafinda bu vahabiler neden saygi göstermez anlamam :(

insallah nasip olur cümlemize gider görürürüz

Neden sevmediklerini "Tosun Paşa' nın Mekke Medine Müdaafası" ya da şu anda yıkılmış olup yerine "zemzem tower" dikilmiş olan "ECYAD kalesinin yapılış nedeni" diye aratıp öğrenebilirsin.

ALLAH bize de görmeyi nasip etsin inş

Genç yaşta gidersin inşallah. Sen de bana dua et.

ceddim osmanlı ise; kabeyi çevreleyen revakların boyunu bile kabeden yüksekte tutmamıştı saygı olarak.. bu yüce milletin iliğine işlemiş islam sevgisi ve kaygısından bihaber olanlar; türkün tırnağını çekmek,burnuna halka takmak derdinde olanlar güya verdiğim örneği bile kulanarak islama olan nefretlerini arap kavmine kusarak gösterirler ..ama bzilerin suud la olan incelik ve estetik diyalektik farkımızda burda işte.. CEDDİME SELAM olsun...islama hizmet edenlerede selam ve esenlik olsun.. malesef görüntülerde bu işte naparsın..

Mesajın vesilesi ile, tüm Osmanlı Padişahlarına ve son olarak da Ömer Fahreddin Türkkan Paşa' ya sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarım.

allah gitmeyi nasip eder inaşllah

Çok istersen neden olmasın?

ellerine sağlık.Allah herkese oraları görmeyi nasip eylesin.

İnşallah sen de gidersin.

İnşallah Gitmek Nasip OLur...

Sen de kavuşursun inşallah.

Oralara gitmek nasip olursa Kabe'den daha yüksek bir noktada uyumaktan haya ederdim

allahım her müslümanın gitmesini nasip eder inşallah.........

baktıkça insanın içini ferahlatıyor inşaALLAH gitmek nasip olur..

Maalesef. O kulelerden devremülk alanlar Kabe' nin yanıbaşında
ondan daha yüksek bir yerde nasıl yatıp kalkar hiç anlamış değilim.
Artık Allah' ın(c.c) Evi' ne de hürmet kalmamış.

Ah keşke ben de gidebilsem gerçi şimdi gidememem doğal 14 yaşındayım henüz

ÇoK GüzeL ResimLer..

Güzel mevlam Her Kalbinde olana Nasip etsin inş.

Geri