İşte Kleopatra'nın gerçek yüzü

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Antik Mısır'ın ünlü kraliçesi Kleopatra'yı beyazperdede hep güzel kadınlar canlandırdı.

2evdkk9.jpg

Ama Mısır tarihi uzmanı Sally Ann Ashton'ın tarihi belgelerden yola çıkarak bilgisayar yardımıyla hazırladığı görüntüler, sinemacıların yanıldığını gösterdi. Kleopatra'nın gerçeğe en yakın yüzü, onun sanıldığı kadar güzel olmadığını gösterdi.

o zamanlarda kozmetik wardida kleopatrami kulanmadi ??

Tarihi beLgeLerden yoLa çıkarak hiçbir zaman %100'Lük görüntüsünü yansıtamaz.
O zamanın yorumLarından yoLa çıkmak KesinLik değildir kimine göre uzun boyLudur kimine göre kısa yani net birşey oLduğunu düşünmüyorum yanıLma payı war

Ulan elın maymununu yutturdularmı şimdi bize manken dıye :]
peh

burnunun çirkin olduğunu falan duymuştum.ama kadını öle büyüttümki gözümde cidden beyazperdedeki hali benim benzemek istediğim tek yüz oldu :durdurun
saçlarım düz olsa süper olurdu hala derdim onun gibi yüze tipe sahip olmak :durdurun

2302549626_1a15b265c4.jpg

:aşk:aşk:aşk

hiç de güzel değil valla kusura bakmasın Kleopatra abla :D :)

gözleri ne renkmiş bilen varmı ya.netteki uyarlamalarda nerdeyse her renk mevcut :durdurun

benimkiler siyah ona göre lens alıyım :p:p

O zamanlar güzellik kavramı şimdiki gibi değilmiş arkadaşlar, botox yok, silikon yok vs.. (= Buna da şükür..

O zamanın güzellik anlayışıyla şimdiki karşılaştırılamaz belki şimdi biz güzel demiyoruz bu fotoya ama o zamanlarda belki de en güzel kadın portresi buydu...

Birde şöyLe bir şey var o zamanLarın güzeLLik AnLayışıyLa Şimdiki güzeLLik anLayışı arasında çok fark oLabiLir..
MeseLa Hürrem suLtan GüzeLLiği dillere destanmış zamanında..Şimdi bu cümleyi dediğim zaman 90-60-90 sarışın bebek gibi bir hatun canLanmış oLabiLir gözünüzde ama Hürrem SuLan tam 100 KiLoymuş...
Sanırım ne demek istediğim anLaşıLdı
Şimdi biz güzeL Yada Çirkin Diyoruz ama bide o zamanın kafasıyLa düşünmek Lazım =)

Geri