İşte KEY itiraz dilekçeleri

Øguz

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Ya istediğiniz parayı alamadınız ya da listede isminiz yok! İşte KEY'e itiraz etme dilekçesi.

IHA_20080731_21736.jpg

İŞTE KEY İTİRAZ DİLEKÇELERİ

1- Özel sektör çalışanları için itiraz dilekçesi

………. Kurumu’na

ve

Sosyal Güvenlik Kurumu’na​

1987 ile 1995 yılları arasında adıma KEY ödentisi yapıldığı halde www.keyodemeleri.com isimli web sayfasında ve başvurduğum Ziraat Bankası şubelerinde adıma KEY ödemesi çıkmadı/eksik çıktı. Ekte sunduğum belgelerden de görüleceği üzere o yıllarda 10 veya daha fazla işçi çalıştıran işyerlerinde çalıştım ve adıma KEY ödentisi yapıldı.

Bu nedenle kayıtlarınızın tekrar incelenerek adıma yapılmış KEY ödentilerini 5664 sayılı Kanun’un 5 inci maddesine uygun olarak Ziraat Bankasına bildirilmesini arz ederim.

Adres: Ad soyad ve imza-tarih

Ekli belgeler:

1- O yıllara ait ücret bordroları

2- O yıllara ait KEY ödenti belgeleri

2- Kamu görevlileri için itiraz dilekçesi

………. Kurumu’na

ve

Sosyal Güvenlik Kurumu’na​

1987 ile 1995 yılları arasında adıma KEY ödentisi yapıldığı halde www.keyodemeleri.com isimli web sayfasında ve başvurduğum Ziraat Bankası şubelerinde adıma KEY ödemesi çıkmadı/eksik çıktı. Ekte sunduğum belgelerden de görüleceği üzere o yıllarda kamu kurumunda çalıştım ve sıra tahsisli lojmanda da oturmadım.

Bu nedenle kayıtlarınızın tekrar incelenerek adıma yapılmış KEY ödentilerini 5664 sayılı Kanun’un 5 inci maddesine uygun olarak Ziraat Bankasına bildirilmesini arz ederim.

Adres: Ad soyad ve imza-tarih

Ekli belgeler:

1- O yıllara ait ücret bordroları

2- O yıllara ait KEY ödenti belgeleri

Not: Kendi özel durumunuza uygun olarak bu dilekçeyi değiştirebilir/geliştirebilirsiniz

Kaynak

Geri