İşte Kılıçdaroğlu'nun Son Gafı!_____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
İşte Kılıçdaroğlu'nun son gafı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, gaflarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce Kağıthane'ye kağıttepe dediği için İstanbul'u bilmemekle suçlanan Kılıçdaoğlu bu kez Levent'de bulunan İETT arazisini Taksim'e taşıdı. Üstelik ünlü karikatürist Salih Memecan'ın kendisi hakkında çizdiği Taksim'i bilmiyor karikatürünü haklı çıkarırcasına.

CHP'li Kemal Kılıçdaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmak için var gücüyle çalışıyor.

Şuana kadar İstanbul'la ilgili herhangi bir proje ortaya koymamış olsa da; Kılıçdaoğlu elindeki dosyalarla vatandaşlardan oy istiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kazanır mı kazanmaz mı bilinmez ama Kılıçdaoğlu ile ilgili kafalarda bir soru işareti var. O soru da; Kılıçdaroğlu İstanbul'u biliyor mu bilmiyor mu?

Geçtiğimiz günlerde Kağıthane'ye kağıt tepe diyerek bir gafa imza atan CHP'li aday AK Parti adayı Kadir Topbaş tarafından İstanbul'u bilmemekle eleştirilmişti. Başbakan Erdoğan eleştirileri biraz daha ileri götürerek Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'un herhangi yere bırakılsa yolunu bulamayacağını iddia etmişti.

CHP adayının bu eleştirilere cevabı gecikmedi. İstanbul'da uzun yıllar yaşadığını hatırlatarak eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ancak Sultanbeyli'de koordinasyon merkezinin açılışını yapan Kemal Kılıçdaoğlu, eleştirileri tamamen haklı çıkartacak bir gafa imza attı:

"Efendim diyor, Taksim'de bir arazi vardı, İETT'nin yeri vardı. Biz bu arazileri satacağız. Hele hele diyor, İETT'nin bir yeri vardı, Dubai Şeyhi bunu alacaktı, Şeyh almadı, parayı da alamadık, onun için işçinin aylığını ödeyemiyoruz."

Bu sözleriyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı eleştiren Kılıçdaoğlu, İETT arazisini farkına varmadan Levent'ten Taksim'e taşımış oldu. Oysa İETT arazisi ile ilgili o kadar çok haber yapıldı ki herkes bu arazinin Levent'te olduğunu biliyor.

:melek:eek:ha:saskin​
http://www.habervaktim.com/haber/57701/iste_kilicdaroglunun_son_gafi.html

çok görmeyelim demekki kapasitesi okadar

olmayınca olmuyor işte

Adam bu kapasiteyle bir de İstanbul' u bilse, demek ki başkent yapar. Süper bir adam bu Kılıçtaroğlu... Bayılıyorum doğrusu. Ahanda bayıldım bile...

gaflara bakarsak teröriste sayın diyen başbakanımız var.adı üstünde gaf:)))

adamda kapasite flan yok

sadece Aydın Doğan medyası tarafından şişiirilen koca bir balon

sahi Doğan medya neden şişiriyor

adamda kapasite flan yok

hükümetten alamadığı ihalelerden dolayı olmasın))

kılıçdaroğlunun ne kadar iyi bir tercih olduğu sizin paniğinizden belli oluyo.

yürü bire tuncelili kemal. kim tutar seni.

valla panikten ziyade memnuniyet desen daha yerinde olurdu

çünkü en azından dalgamızı geçiyoruz

acaba panik biz demi yoksa Kılıçdaroğlunu balon diye şişiren Doğan medyasın damı

adamlar anabültenleri olsun gazeteleri olsun

neredeyse Tuncelili kemal arası haber veriyorlar

hani reklam arası filim gibi bir şey

kılıçdaroğlunun ne kadar iyi bir tercih olduğu sizin paniğinizden belli oluyo.

yürü bire tuncelili kemal. kim tutar seni.

o tercih sayın baykalın..bizim değil..ama tutmadığında sandalye siparişi vereceğiniz ihale dosyasını şimden hazırlasa fena olmaz kılıçdaroğlu) çünkü seçim mağlubiyetinden sonraki kurultay çok neşeli geçebilir))[/SIZE]​

o tercih sayın baykalın..bizim değil..ama tutmadığında sandalye siparişi vereceğiniz ihale dosyasını şimden hazırlasa fena olmaz kılıçdaroğlu) çünkü seçim mağlubiyetinden sonraki kurultay çok neşeli geçebilir))[/SIZE]​

sen hala akp li değilimmi diyosun?

cevabın evetse çok güleceğim

sen hala akp li değilimmi diyosun?

cevabın evetse çok güleceğim

değilim desem ispat derdine düşer zahmete giresiniz..akpliyim desem doğrulama zahmetine düşersiniz.. ben şu durumda inadına oy derdinden elbette oyumu akp diyecem seni umarım rahatlatır kardeşş.. çünkü sizin gibi körükörüne partici hiç olmadım.. hak ile batılın mücadelesi olarak gördüğüm takiyyeye bağnazlığa laikçi zorbalığa islam düşmanlığına bir tavır olarak say beni aziz kardeş olurmu...)) yoksa başka türlü kendimi ifade edemezdim ...

adamda kapasite flan yok

Aydın DOĞAN medyası tarafından şimdiye kadar şişirilmiş en büyük balon Tayyip ERDOĞAN' dır ne çabuk unutuyorsunuz geçmişi

değilim desem ispat derdine düşer zahmete giresiniz..akpliyim desem doğrulama zahmetine düşersiniz.. ben şu durumda inadına oy derdinden elbette oyumu akp diyecem seni umarım rahatlatır kardeşş.. çünkü sizin gibi körükörüne partici hiç olmadım.. hak ile batılın mücadelesi olarak gördüğüm takiyyeye bağnazlığa laikçi zorbalığa islam düşmanlığına bir tavır olarak say beni aziz kardeş olurmu...)) yoksa başka türlü kendimi ifade edemezdim ...

senin aldığın bu tavır aynı zamanda Türkiyenin bağımsızlığına da karşı alınmış bir tavırdır çünkü savunduğun adam Başbakan değil B.O.P. eşbaşkanıdır o görevden istifa etmediği sürecede öyle kalacaktır

projesi olanların planı ülkeyi satmakmış kalsın projeleriniz gölge etmeyin başka ihsan istemez...

kılıçdaroğlu senden proje felan istemiyoruz sadece şerefsizlerden yüzsüzlerden hesap sorman kafiiiii..

bazı arkadaşlar gülmek istiyorlarsa açsınlar buna gülsünler
adam partisini karıştırıyor akp çankaya belediye başkanı adayı :)))))) kasıklarım ağrıyor ya gülmekten

AK Parti'nin Çankaya adayı Bülent Akarcalı CHP'li sandığı Mamak Belediyesi'ni eleştirdi. Mamak Belediyesi'nin AK Parti'de olduğunu öğrenince de bakın ne yaptı.
http://www.superpoligon.com/haber/8800

Valla Recep tayyip Erdoğandan alıntı yapayım bende.

sayin ocalan aldigi kellelerin hesabini veriyor

recep tayyip erdoğan'ın 14 ocak 2000 tarihinde avusturalya'nın sbs radyosunda yaptığı konuşmasında sarfettiği bir cümle.
Başbakan bunu söylaya biliyorsa bu adamın yaptığı gafın ne önemi var.

Valla Recep tayyip Erdoğandan alıntı yapayım bende.

sayin ocalan aldigi kellelerin hesabini veriyor

recep tayyip erdoğan'ın 14 ocak 2000 tarihinde avusturalya'nın sbs radyosunda yaptığı konuşmasında sarfettiği bir cümle.
Başbakan bunu söylaya biliyorsa bu adamın yaptığı gafın ne önemi var.

Siz hala ordasınız yıl kaç arkadaş sizin orda.

Bikerede karşılaştırmadan özeleştiri yapmayı öğrenin .Çok şey istiyom heralde.

Bu kılıçdaroğlu ne kadar tutuşturdu sizi yaa. Adama atmadığınız pislik kalmadı. Gaflardı yolsuzluklardı oydu buydu şuydu. Adam balonunuzu patlattı. Yolsuzluklarınızı yüzünüze çarptı. Ben bile kendi partimde böyle bir adam olsun istedim. İstanbul için oyumu da bu adama vereceğim politik görüşlerini savunmasam bile Dürüstlüğü için... Şimdi başka şeyler bulun derim size ben.

Bu kadar gaf yapan adam bir doğalgaz faturası kesti gökçek'e , adam kalpten gidiyordu az kalsın e sonunda ne oldu ? paşa paşa " evet biz doğalgazdan fazla para aldık " dendi. Bundan önceki seçimlerde de chp nin , mhp nin adayları çıktı fakat hiçbirisi bu kadar kaile alınmadı.

Evet ordayız Sen Sehide kelle demeyi kabulleniyorsan bişey diyemem.

Kelime oyunlarıyla asıl manşeti kapatmayın diyorum .

Apo ya sayın demişmiş ee nolmuş şimdide şerefsiz apo diyor nolacak.

Şehide kelle demiş ee şimdi şehitlerin cenaze namazını kılıyor nolacak niye bu kadar darsınız.

Geri