İşte Gandi'nin ekonomik vaatleri!

Recep beyin sağlık mucizeside suya düştü... (çok şaşırtıcı değil mi? :)

AKP’nin sağlıkta reform olarak olarak sunduğu ve sağlığı bir hak olmaktan çıkaran Genel Sağlık Sigortası’nda (GSS) her geçen gün yurttaş aleyhine yeni bir durum çıkıyor. Uygulamanın tek iyi yanı olan ‘18 yaş altındaki çocukların devlet güvencesinde olacağı’ maddesi, önce çocukların anne baba üzerine kaydedilerek işsiz kalan çocuğa ilaç verilmemesine ardından da anababanın geriye dönük borçlandırılması ile bedava tedavinin ortadan kaldırılmasına dönüştürüldü.

Kaynak: Cumhuriyet

Ben bu adamı hiç sevmedim desem yalan olmaz :) ..Ya yine klasik siyaset atışmaları..Yine salak halkmışısz gibi vaatler...Yaaa hep aynı hep aynı..bikere bu adamda karizma yok..çok ezik duruoyor yahu..Buarada bilenler bilir ssk'nında anasının elini öpmüştür bu adam..ben akpli değilim ama Chp yeyineyazık oldu..bide çocuklar gibi seviniyorlar..bir an için aklıma Fenerbahçe geldi neyse..Bununda sonu farklı olmayacak bence..:)))

Evet zaten bu ülkenin başına ne geldiyse '' Aman bu adam gitsinde kim gelirse gelsin'' yüzünden geldi:) Akp iktidara çıkarkende bu oldu...İnerkende muhtelemelen bu olacak:) Yani benim sevgili ülkemde değişen tek bir şey olacak oda başımızdaki bizi sürekli tepeleyen insanlar..Yoksa düşünce mantığı hep aynı ..Ha Kemal gelmiş...Ha Tayyip ...:)

chp Gibi bir partinin başına geçebilmek için bu kadar uçtuysa iktidara gelebilmek için nasıl uçar acaba:)

baykal gitti yerine bu adam geldi....konuşmasını dinlediyseniz eğer sadece iktidara sataşmaktan ileri hiç bir şey söylemedi...recep bey şöyle recep bey böyle.....Yahu arkadaş bari deki : iktidar bunu yaptı işte belgesi
ama ben bunu yapacam şunu yapacam...

Değişen bişey yok sadece ülke gündemini gizli bazı işler belli olmasın diye satılık medya oyalıyor o kadar.
Arkdaşlar Sarıgül-baykal tartışmalarını hatırlayın lütfen....
ülke onlarla oyalanırken bizim habercilerin haberi olmadan :eek:ha ırakta seçim yapıldı....
Oturup düşünmek lazım...
Ben AKP taraftarı değilim sacede düşündüklerimi söylüyorum...

hepinize saygılar...

Geri