İşte G.Saray'ın yeni forması!

OnLar Benim Eğlencem :durdurun

Gaç Lan oRdaN eĞLenceYmiş foRumda Başka Şeymi buLamadın eĞLence oLArak Bu Düpedüz SataşmadıR :)

tam ağzımdan mor olmadı pembe daha iyi yakışır diyecektim ki .... onlar tercihlerini seçmişler bile :D

Ya kimse Beğenmemişde Ben beğendim ? :lol:

Turuncu güzeldi..Mor yaptılar fena değildi ama pembe resmen rezalet olur.

Bunca zaman palermo,Barcelona gibi takımlar SOMON rengi formayı tercih etti ama o kadar takip ederim medyayı ne rakip takımlar ne kendi taraftarları en ufağından bir kötü yorumda bulunmamıştır.

Adamlar umarım bu forma başarı getirir temennisinde bulunup geçerken biz hala işin yok sarı mı yok pembemi gibi saçma bir magazininin peşindeyiz.

yine fenerbahçe'ye tanınmamak için renk değişikLiğine gitmişLer=)
şaka bi yana fena görünmüyor..

renk çok cıvık geçen sene fenerliler bizlere mor formamızm var diye morardınız falan diyorlardı şimdide pembişler dicekler olacak şey değil formanın tasarımcısı her kimse sanırım fenerli...

images

palermo'yla renk kardeşi oldu gs

Beğendim Diyen Arkadaşlar Bir Günlüğüne Pembe T-shirt İle Dışarı ÇıksınLar Görelim :)

Bunca zaman palermo,Barcelona gibi takımlar SOMON rengi formayı tercih etti ama o kadar takip ederim medyayı ne rakip takımlar ne kendi taraftarları en ufağından bir kötü yorumda bulunmamıştır.

Adamlar umarım bu forma başarı getirir temennisinde bulunup geçerken biz hala işin yok sarı mı yok pembemi gibi saçma bir magazininin peşindeyiz.

Arkadaşım nerden biliyosun gittin la liga dergilerinimi okudun?

Bütün trübünler pespembe olacak :D

hi hi gene bize eğlence çıktı :durdurun

Bide bunları giyip gelsinler kadıköye =)

1 takımın bi forması olur benim bildiğim.

Ligin başında formanın rengi değişiyo ligin sonuna doğruda herşeyin rengi değişiyo(yeşil-beyaz)

Yine bizi güldürmeyi başardılar daha lig başlamadan. :D

Geri