İşte Fikstürde Şampiyonluğu Belirleyecek Kritik Haftalar-Kaç Puan Toplarız [ANKET

şte Fikstürde Şampiyonluğu Belirleyecek Kritik Haftalar-Kaç Puan Toplarız

• Kullanılan toplam oy
    101
arkadaşlar 32. hafta galatasaray fener maçı var bizde bursa ile oynuyoruz o hafta olay biter siz kafanıza takmayın tecrübe konuşuyor

fener kimmiş ya her sene en az bir kere yeniyoruz bunları,hatırladıgım kadarıyla daha o hakkımızı kullanmadık..

inancımız tam 9 galibiyet gerisi yalan yara alsakda bi beraberlik olur oda o kadar

9 galibiyet alırız diye düşünüyorum. Takımda kardeşlik bağı kuruldu, oyuncularımızda eksik olan tek şey buydu. Kadromuz da güzel. Yine de herşeyin hayırlısı olsun.

Fenerbahçemizde senin gibileri sevmez birader bizde beşiktaşı severiz ama 6s yi asla:goz:
Ayrıca beşiktaş bu sene iyi gidiyo umarım iyi punlar alırda şampiyon olur , bizde uefa yı alırız 6s' de babayı alır bye!!:victory

iyide Fenerbahçe uefada oynamıyor bu sene :)
o dediğin şampiyonlar ligi olmasın :goz:

heycandan kupaları karıştırdı. biri yayla kupası dedi yayla :D

feneri yeneriz
sivasla berabere kalırız
bunun dışında bir beraberlik ve bir mağlıbiyet daha alırız
1 puan farkla şampiyon oluruz :D

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2727803' Alıntı:

iyide Fenerbahçe uefada oynamıyor bu sene :)
o dediğin şampiyonlar ligi olmasın :goz:

Ben sinirden yalnış yazmışım düzeltiyorum biz şampiyonlar liginde devam süper ligde beşiktaş şampiyon , 6s yi de bir kenara koyarız.:durdurun
Beşiktaş hakkında konuşun o zaman bu bölümde arada fenerbahçeye laf atmayın

heycandan kupaları karıştırdı. biri yayla kupası dedi yayla :D

feneri yeneriz
sivasla berabere kalırız
bunun dışında bir beraberlik ve bir mağlıbiyet daha alırız
1 puan farkla şampiyon oluruz :D

Heyecendan değil sinirden oldu sizin gibiler yüzünden hep , ayrıca siz yayla'yı bilem alamazsınız sivasspor gibisiniz yakında koltuktan ineceksiniz

fener kimmiş ya her sene en az bir kere yeniyoruz bunları,hatırladıgım kadarıyla daha o hakkımızı kullanmadık..

TSL'de bizi en son ne zaman yendiniz acaba..hücumunuz etkili belki 3 tane atarsınız ama o defansla 5tanede yersiniz. 21-

Ben sinirden yalnış yazmışım düzeltiyorum biz şampiyonlar liginde devam süper ligde beşiktaş şampiyon , 6s yi de bir kenara koyarız.:durdurun
Beşiktaş hakkında konuşun o zaman bu bölümde arada fenerbahçeye laf atmayın

Heyecendan değil sinirden oldu sizin gibiler yüzünden hep , ayrıca siz yayla'yı bilem alamazsınız sivasspor gibisiniz yakında koltuktan ineceksiniz

koltuktan kımın ınıp kımın ınmeyecegıne beşiktaş fener macında gorursun:vur (ayrıca passenger banlı)​

koltuktan kımın ınıp kımın ınmeyecegıne beşiktaş fener macında gorursun:vur (ayrıca passenger banlı)​

Görürüz kardeş senin için rahat olsun bize takıl hayatını yaşa:durdurun
"ÖLÜMÜNE GFB"

FENERBAHÇE -beşiktaş maçı çook güzel bir maç olacak koltuk sırası bize geldi artık :D

Siz gitsenize kendi forumunuza bizim forumuzu karıştırmaya hakkınız yok gidin kendi forumunuza karıştırmayın ortalığı FELAKET TELLALLARI

bu hafta ki maçı unutun çünkü yine kezman atacak golü ve Fenerbahçe kazanacak :D

qxqx yenilirsek yeniliriz forum kurallarını okuyup gelin buraya tartışma yaratmayınnnnnn

Geri