bi deyim vardır yemek yedigin tasa bişey yapmak die...
bahsettginiz tarihler Atatürkün iktidarda oldugu döneme tekabül eder...
chpnin tarihini yandaş gazetelerden degil resmi sitelerden okusaydınız keske zahmet edip..
http://www.chp.org.tr/index.php?module=content&page_id=144
''Benim türkiyeye bıraktıgım 2 miras vardır...biri cumhuriyet..biri cumhuriyet halk fıkrası''
M.Kemal Atatürk..
chpnin tarihi türkiyenin tarihidir..chpnin şimdiki yönetimini eleştirebilirsiniz bende eleştiriyorum...ama ecdadına küfür eden ona kara sürene bizim buralarda ''kahpe'' denir...
bu arada kahpe kelimesini muhtemelen şikayet ediceksiniz açıklamasınıda yapiim kahpe '' Dönek.''Anlamına gelir..
M.Kemal Atatürk'ün o sözü söylediğini ve bunun kayıtlara geçtiğini anımsamıyorum ama ..
CHP'nin tarihi Türkiye'nin tarihi yaptın..Yazık olur paşam..Herkesi de yobaz ettin..Bunun da hesabını keserler ahirette sana.. zati seçimlerde kesiyorlar ama ..
CHP ecdadımızmış ? Hadi ya..Yavuz Sultan Selim'lere Fatih Sultan Mehmed'lere küfür eden bi parti nasıl olurda benim ecdadım olur ???
Kahpe deniliyormuş...Biz burada CHP'ye kahpe diyoruz ...
Merak etme ecdadımızı da biliriz inönücüleri de .dini istismar ediyorlar diyipte çarşafı kullananlarıda biliriz ..
Ergenekon'a destek veren zihniyete benim kucak açmam imkansızdır..
Velev ki velev bunlara ne yapılması gerek ..
ilk olarak özür dileyerek düzeltme yapiim : sözün orjinalı şudur...
BENİM İKİ BÜYÜK ESERİM VAR; BİRİ TÜRKİYE CUMHURİYET'İ DİĞERİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ'dir
ikincisi kurtulus savası bir bütün degil cephe cephedir...bunlardan en önemli ikiside inönü muharebeleridir... bu cephelerinde bir numaralı sorumlusuda ismet inönüdür...
üçüncüsü ahirette kime ne sorulur sen karar veremessin veririm diyosan en yakın piskologa görünmeni tavsiye ederim =)
4. chp şimdiye kadar hangi padişaha hakaret etmiş hiç duymadımeger gerçekten böyle bişey varsa beni bilgilendirki sana minnattar kaliim..yoo eger yoksa senin yaptıgın iftiraya girer ve iftira günahdır =)
son olarak bizde neyin n oldugunu iyi biliris :goz: