İşte CHP zulümleri

Allah darbeci statükocu ergenekoncu zihniyeti başımıza geçirmeye fırsat vermez inşallah

Kuranı KErimi vakti zamanında Türkçeleşmesi daha hızlı olsabilseydi şuan tarikatların uydurdugu yalanlarla yetişmiş olmayacaktık.
Türkiyede birçok insan İslam dinine inanıyor ama inandıkları İslam değil.

ilk cümlen bu arkadaşım okuyunca devam edemedim:)
Edemezsin zaten.. Hesabın günümüze göre çalışmıyor.. Sana öğretilen bunlar değil. Diyecek lafın yok.. Devam et sen..

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI KUR'AN KURSLARI İLE ÖĞRENCİ YURT VE PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ

işte dersler, hadi buyur bana ahlak dersinin, itikat dersinin, siyer dersinin, ibadet dersinin TÜRKÇE OLMADIĞINI ispatla! bu derslerin NASIL ARAPÇA anlatılabileceğinden de bahsedersen iyi olur:)

:D Arkadaşım açarım anayasayı mecliste ve toplantılarda Türkçe den başka bir dil konuşulmaz yazar.. Koyarım önüne bdp vekillerinin bülent arınçın konuşmalarını.. O zaman seninde şurda bu yazıyor burda bu yazıyor yazını çürütürüm... Şimdi sana hocanın Kuran Kursunda gizli çekim mi yapayım..Hoşuna gider dimi? Boş boş konuşmaya devam et sen..

Kemikli yağmalı bir atasözü vardı.. NEyse o zihniyet bu zihniyet derken bölünecek ülke.. O zaman jetonlar düşer..

Tabi tabi...Bundan önceki seçimde de böyle konuşmuştunuz ama aldınız cevabı. :)

Herneyse..Konu bu değil. Konu CHP dönemi...Tamam...Camiyi ezanı bir tarafa bıraktım, çünkü adam akıllı cevap veren kimse yok, Yunanistan'a buğday yardımı yapmışız. Hemde millet kıtlıkta iken, karne ile ekmek veriliyor iken...Yahu biz bu adamlarla 10 yıl kadar öncesinde savaşmadık mı, bu adamlar vatanımıza göz dikmediler mi ve en nihayetinde postalamadık mı? Peki nasıl bir acil durum oluyorda bu adamlara, millet sefalet içindeyken, maddi kaynaklarımızdan kısıp buğday yardımı yapıyoruz? Bunun mantıklı bir açıklamasını verecek olan var mı..?

yok okumam yazmam yok:)

burda mühim olan bu başlıkta bahsedilen şeyler olmuş mu? olmamış mı? doğru mu? değil mi?

Doğru ise bu yapılanlar zulüm değil midir?

bunlarla ilgili yazabiliyor musunuz?

yoksa siz de benim gibi okuması yazması olmayan birisi misiniz:)

1- benim başlıkla falan işim yok. ben yazının içeriğiyle ilgileniyorum. sen ve senin gibiler için hep aynı şeyi söylüyorum. ya başlığı okuyorsunuz ya da ilk paragrafı, ondan sonra döşeniyorsunuz. ama olay yazının hepsinde. yani senin bana yakıştırmaya çalıştığın "niyhet okuma" olayının babasını siz yapıyorsunuz ve her zamanki gibi kendi yaptığınız şeyleri başkalarına atmaya çalışıyorsunuz.

örnek: Photoshop lu AKP mitingi için de medyaya kızdı!

2- bu yazıda yazarın amacı (okumadığın için ben sana yazının özünü kısaca anlatayım) cumhuriyetin kuruluşundan duyduğu rahatsızlığı "halk isterse hilafeti tekrar getirir" mantığıyla başa geçmiş bir kişinin başbakanlığına kadar sürdüğünü dil getirmesidir.

cumhuriyetten neden rahatsız olduklarına gelince; saltanat ve hilafetin kaldırılması ve bence en baştaki ama genelde söylenmeyen neden olarak da istanbul hükümetinin "hain" olarak nitelendirdiği ve "katli vaciptir" fermanı yayınladığı kişiler tarafından yönetilmeleridir.

yoksa chp tek parti yönetiminde şu olmuş bu olmuş yazarın pek umrunda değil. yazarın amacı nasıl punduna getirir de bir kroşe vururumdur.

3- yazının başlığından yazının tamamı hakkında bilgi sahibi olmayı başarabilen sizler nasıl oluyor da yazarın apaçık söylemek istediklerini göremiyorsunuz o da ayrı konu.

4- chp tek parti iktidadında yapılan zulüm ise-ki ben o dönem dinle ilgili yapılan şeylerin büyük kısmının yanlış olduğu kanısındayım- akp tek parti iktidarında ve bu güne kadar süregelmiş iktidarlar döneminde alevilere yapılan zulme neden bu kadar sessiz kalıyorsunuz? peki bu uygulanan zulüm değil mi? eğer zulümdür diyorsanız:

“Kim bir kişinin zâlim olduğunu bilerek ona yardım etmek üzere zâlim ile birlikte yürürse, İslâm’dan dışarı çıkmış olur.”
(İbn Kesir, Hadislerle K. K. Tefsiri, c. 5, s. 2089)

başkasının yaptığı yanlışı gösteriken kendi yaptığı yanlışı saklamak sahtekarlıktan başka birşey değildir. (kendime ait bir sözdür)

Edemezsin zaten.. Hesabın günümüze göre çalışmıyor.. Sana öğretilen bunlar değil. Diyecek lafın yok.. Devam et sen..

:D Arkadaşım açarım anayasayı mecliste ve toplantılarda Türkçe den başka bir dil konuşulmaz yazar.. Koyarım önüne bdp vekillerinin bülent arınçın konuşmalarını.. O zaman seninde şurda bu yazıyor burda bu yazıyor yazını çürütürüm... Şimdi sana hocanın Kuran Kursunda gizli çekim mi yapayım..Hoşuna gider dimi? Boş boş konuşmaya devam et sen..

vayyyy kuran kursundan bahsederken birden anayasa, meclis vs konusuna atlıyorsun, daldan dala atlama düşersin:)

kuran kursunda niye gizli çekim yapıyorsun, gizlisi saklısı yok, kuran kursları açık, git bak.. bak ki orda burda doğru olmayan şeyler yazma.

../..

Bu gün dahi bu, Chp zulümleri zırvalarına itibar eden kişiler ya zekaca geri, ya zekaca geri bırakılmış, yada büyük çıkarlar peşinde olan, acımasız, ''hain zekilerdir.''

Şimdi bu yazıyı yazınca, aklın sıra hakaret edince haklı duruma geçtiğini mi sanıyorsun?

BU yaptığın edepsizliktir, terbiyesizliktir.

Adam gibi yazmayı öğrendiğin zaman gel!

1- benim başlıkla falan işim yok. ben yazının içeriğiyle ilgileniyorum. sen ve senin gibiler için hep aynı şeyi söylüyorum. ya başlığı okuyorsunuz ya da ilk paragrafı, ondan sonra döşeniyorsunuz. ama olay yazının hepsinde. yani senin bana yakıştırmaya çalıştığın "niyhet okuma" olayının babasını siz yapıyorsunuz ve her zamanki gibi kendi yaptığınız şeyleri başkalarına atmaya çalışıyorsunuz.

örnek: Photoshop lu AKP mitingi için de medyaya kızdı!

2- bu yazıda yazarın amacı (okumadığın için ben sana yazının özünü kısaca anlatayım) cumhuriyetin kuruluşundan duyduğu rahatsızlığı "halk isterse hilafeti tekrar getirir" mantığıyla başa geçmiş bir kişinin başbakanlığına kadar sürdüğünü dil getirmesidir.

cumhuriyetten neden rahatsız olduklarına gelince; saltanat ve hilafetin kaldırılması ve bence en baştaki ama genelde söylenmeyen neden olarak da istanbul hükümetinin "hain" olarak nitelendirdiği ve "katli vaciptir" fermanı yayınladığı kişiler tarafından yönetilmeleridir.

yoksa chp tek parti yönetiminde şu olmuş bu olmuş yazarın pek umrunda değil. yazarın amacı nasıl punduna getirir de bir kroşe vururumdur.

3- yazının başlığından yazının tamamı hakkında bilgi sahibi olmayı başarabilen sizler nasıl oluyor da yazarın apaçık söylemek istediklerini göremiyorsunuz o da ayrı konu.

4- chp tek parti iktidadında yapılan zulüm ise-ki ben o dönem dinle ilgili yapılan şeylerin büyük kısmının yanlış olduğu kanısındayım- akp tek parti iktidarında ve bu güne kadar süregelmiş iktidarlar döneminde alevilere yapılan zulme neden bu kadar sessiz kalıyorsunuz? peki bu uygulanan zulüm değil mi? eğer zulümdür diyorsanız:

“Kim bir kişinin zâlim olduğunu bilerek ona yardım etmek üzere zâlim ile birlikte yürürse, İslâm’dan dışarı çıkmış olur.”
(İbn Kesir, Hadislerle K. K. Tefsiri, c. 5, s. 2089)

başkasının yaptığı yanlışı gösteriken kendi yaptığı yanlışı saklamak sahtekarlıktan başka birşey değildir. (kendime ait bir sözdür)

uzatmaya gerek yok, chpnin tek parti iktidarında dinle ilgil yapılan şeylerin büyük bir kısmının yanlış olduğu kanısındaysanız demek ki siz de Atatürk düşmanı, cumhuriyet düşmanısınız:)

hey yarabbim:)

uzatmaya gerek yok, chpnin tek parti iktidarında dinle ilgil yapılan şeylerin büyük bir kısmının yanlış olduğu kanısındaysanız demek ki siz de Atatürk düşmanı, cumhuriyet düşmanısınız:)

seni bu üstün fikrinden ötürü kutluyorum. kutlamakla kalmayıp ayakta alkışlıyorum.

ben niye sana laf anlatmaya çalışıyorum ki?

senin benim yazdıklarımdan anlayacağın sadece bilgin kadardır.

onun için seni "engin" bilginle baş başa bırakıyorum.

bir önceki yazımda verdiğim linki oku.

sizin zihniyetiniz o haberdeki olay gibi.

önce kendiniz yapar sonra başkalarına yaptı diye çamur atarsınız.

Efendi seninle dah öncede böylesi tartışmalara girişmiştik lakin sen beni anlamamakta ısrar ediyorsun.

Dinde reform. Dinde yenilik demek. Haklısın dine yeni kurallar getirilmez. Lakin benim reformdan kastımı sana izah ettiğimi sanıyorum.

Kur-an'ın Türkçeye çevrilmesinden bahsettim filan işte. Neyse çok konuşmaya gerek yok. Beni anlayan bi sürü insanın olduğuna inanıyorum.

Ayrıca akpnin sözcüsü değilsin ki ve ben akpye hiç bir şey demediğim halde akp savunuculuğu yaptın.

Meselenin bir başka yüzüne gelelim.

Türkiye'de ki yenileşme hareketlerinin tarihinin ne zamandan ne süreçle başladığını okuman gerekir.
Batılılaşma hareketinin felsefesini anlaman gerekir.

Sonra Mustafa Kemal'in yenileşme hareketlerinin örnek aldığı konuları okuman gerekir.

Yani sanırım böyle kurusıkı laf sallamayla olacak iş değilmiş gibi duruyor.

Diceksin ki yazda öğrenelim.

Ben sana yazdım ağa sen anlayamıyorsan okumadığın, bilmediğin için.

Adamlar yazıyor 600 sayfayı ben sana burada iki satırla özet mi geçecem...

Seninle tartışmak zaman kaybı çünkü, kısır oluyor. Kısır tartışmalar zaman kaybıdır dostum.
Soruna cevap verdiğimi sanıyorum ama sen anlayamadın sanırım. Daha ilerisi için üzgünüm.

Sevgilerle...

seni bu üstün fikrinden ötürü kutluyorum. kutlamakla kalmayıp ayakta alkışlıyorum.

ben niye sana laf anlatmaya çalışıyorum ki?

senin benim yazdıklarımdan anlayacağın sadece bilgin kadardır.

onun için seni "engin" bilginle baş başa bırakıyorum.

bir önceki yazımda verdiğim linki oku.

sizin zihniyetiniz o haberdeki olay gibi.

önce kendiniz yapar sonra başkalarına yaptı diye çamur atarsınız.

:)

chp tek parti iktidadında yapılan zulüm ise-ki ben o dönem dinle ilgili yapılan şeylerin büyük kısmının yanlış olduğu kanısındayım

Bu cümle senin.

sen yazınca bi şey olmuyor başkası yazınca Atatürk düşmanı oluyor.

ben bunu söylüyorum.

İster ayakta alkışla ister yatarak ister takla at! Ama gerçek bu.

Bu başlıkta chp döneminde yapılan yanlışlıklar anlatılıyor, zulümden bahsediliyor bunu görür görmez hemen koşup atatürk düşmanı vs. diyorsunuz, senin yazdığın cümle ile başlıkta söylenmek istenen arasında ne fark var?

fark şu:

Birisini söyleyen inanan insanlar, diğerini söyleyen zerkli:)

Zerkliye helal olan başkasına haram!

sende aşağıdaki arkadaş gibi bana laf atmaya çalışmaktan memnun değilsen buyur geyik bölümü var git orda eğlen!

Efendi seninle dah öncede böylesi tartışmalara girişmiştik lakin sen beni anlamamakta ısrar ediyorsun.

Dinde reform. Dinde yenilik demek. Haklısın dine yeni kurallar getirilmez. Lakin benim reformdan kastımı sana izah ettiğimi sanıyorum.

Kur-an'ın Türkçeye çevrilmesinden bahsettim filan işte. Neyse çok konuşmaya gerek yok. Beni anlayan bi sürü insanın olduğuna inanıyorum.

Ayrıca akpnin sözcüsü değilsin ki ve ben akpye hiç bir şey demediğim halde akp savunuculuğu yaptın.

Meselenin bir başka yüzüne gelelim.

Türkiye'de ki yenileşme hareketlerinin tarihinin ne zamandan ne süreçle başladığını okuman gerekir.
Batılılaşma hareketinin felsefesini anlaman gerekir.

Sonra Mustafa Kemal'in yenileşme hareketlerinin örnek aldığı konuları okuman gerekir.

Yani sanırım böyle kurusıkı laf sallamayla olacak iş değilmiş gibi duruyor.

Diceksin ki yazda öğrenelim.

Ben sana yazdım ağa sen anlayamıyorsan okumadığın, bilmediğin için.

Adamlar yazıyor 600 sayfayı ben sana burada iki satırla özet mi geçecem...

Seninle tartışmak zaman kaybı çünkü, kısır oluyor. Kısır tartışmalar zaman kaybıdır dostum.

Soruna cevap verdiğimi sanıyorum ama sen anlayamadın sanırım. Daha ilerisi için üzgünüm.

Sevgilerle...

benimle tartışmak zaman kaybı ise yazışma! tartışma! Git başka işle uğraş!

Bu şekilde yazacaksan ukala bir şekilde davranacaksan lütfen benimle muhatap olma!

Karşındaki insanla tartışma adabına öğrenirsen, her çeşit fikir ve düşünceye tahammül etmeyi öğrenirsen gel devam edelim!

o arkadaşla (ki yazdıklarına değer verdiğim bir arkadaştır) aynı görüşteyim.

çünkü sen kim ne yazarsa yazsın senin kafandfa oluşan şeyleri söylemiş gibi davranıyorsun.

onun için seninle tartışmaya çalışmak (baş çalışmak diyorum tartışmak demiyorum. çünkü tartışmak başka bir şey ve senin ondan haberin yok) yürüyen merdivenin tersine yürümek gibi bir şey.

onun için seni engin fikirlerinle başbaşa bırakıyorum.

o arkadaşla (ki yazdıklarına değer verdiğim bir arkadaştır) aynı görüşteyim.

çünkü sen kim ne yazarsa yazsın senin kafandfa oluşan şeyleri söylemiş gibi davranıyorsun.

onun için seninle tartışmaya çalışmak (baş çalışmak diyorum tartışmak demiyorum. çünkü tartışmak başka bir şey ve senin ondan haberin yok) yürüyen merdivenin tersine yürümek gibi bir şey.

onun için seni engin fikirlerinle başbaşa bırakıyorum.

nereye hayırdır? daha karpuz kesecektik:)

chp gibi bir partiyi, geçmişi zulumlerle dolu bir partiyi savunmak zordur durumunu anlıyorum, güle güle arkadaşım.

sen dinde reform meform olmaz deyince kuran ingilizceye, almancaya, türkçeye çevrilemez dediimi mi anlıyorsun gerçekten?

Öyle ise gerçekten acırım sana!

Kuranın yeryüzündeki hemen tüm dillere tercümesi yapılmıştır, buna karşı çıkmak ancak ahmaklık olur.

REFORUM OLMAZ sözünden kasıt nedir iyi okuyun ve iyi anlayın.

DİNDE REFORUM OLMAZ tekrar ediyorum, dinin kuralları bellidir, ya uyarsınız ya uymazsınız, biraz yumuşatılırsa, şöyle olursa, şurasından kırpalım, şurada reform yapalım olmaz dinde.

yalnız dinde reformdan bahseden birinin mercedeslerden, jet skilerden rahatsız olması çelişki değil mi?

Kuranın türkçesi her yerde mevcut, haberiniz yok mu yoksa?

Kuranın türkçeye çevrilmesine kim karşı çıkmış ki iki de bir sakız gibi aynı şeyi çiğniyorsunuz anlamıyorum.

Yahu bu ülkede bizzat diyanet işleri başkanlığının türkçe meali var, yüzlerce türkçe meal var nerden buluyorsunuz bu acaip iddiaları anlamıyorum.

Kuran kurslarından bahsetmişsin unutma ki o kuran kurslarına 12 yaşından önce gitmek yasak bu ülkede!

Siz kuran türkçe okutulsaydı diye olmayan şeyleri yazacağınıza var olan yasaklar hakkında iki kelam edin!

yazı yazdığınız başlık CHP ZULÜMLERİ konulu, işte bu chpnin tek parti döneminde bu ülkede kuran okumada dini öğrenmede zorluklar yaşanmış.

Buyrun konuyla ilgili yazın yazabiliyorsanız!

Ey sevgili insanoğlu !

Dindeki bugün olan (Ceplerini para ile menfaat ile doldurmak için bazı hocalar tarafında uydurulan ve itibar edilen) ve millete zorla yutturulan kuralları savunan ey insanoğlu....
Daha ne diyeyim..Bir tek soru sorayım açık ve net bu soru ile inşallah ne demek istediğimi anlarsın..
Eğer peygamber efendimiz ( S.A.V.) bu gün yaşamış olsaydı mezhep ayrılığına ne derdi ?
Bu mezhep ayrılıkları sadece dini ayrı yorumlayıp ayrı uygulamaktan mı çıkmıştır..?Bunu anlayabiliyorsan günümüz mersedesli hocalarını düşün sonra ...

İlahi yarabbi neden bazı insanoğulları illaki senin dinini insanlara ben anlatacağım diye Rab ile kul arasına girmek isterler.Bilmezler miki bunun sonu cehennemdir..
Halbuki sen dini öğretsin diye peygamberler gönderdin , insanlar öğrensin diye kitap indirdin , Ama bu insanoğulları hala dinini diğerlerine kendi istedikleri biçimde öğretmek için didinip duruyorlar..Nasıl münasip buyurursan ya rabbim..

Ey sevgili insanoğlu !

Dindeki bugün olan (Ceplerini para ile menfaat ile doldurmak için bazı hocalar tarafında uydurulan ve itibar edilen) ve millete zorla yutturulan kuralları savunan ey insanoğlu....
Daha ne diyeyim..Bir tek soru sorayım açık ve net bu soru ile inşallah ne demek istediğimi anlarsın..
Eğer peygamber efendimiz ( S.A.V.) bu gün yaşamış olsaydı mezhep ayrılığına ne derdi ?
Bu mezhep ayrılıkları sadece dini ayrı yorumlayıp ayrı uygulamaktan mı çıkmıştır..?Bunu anlayabiliyorsan günümüz mersedesli hocalarını düşün sonra ...

Ey insanoğlu;

Ey mübarek insan;

Ey kainatın en şerefli varlığı olan insan;

Ey eşrefi mahlukat olan insan;

konumuzla MEZHEP'in ne alakası var? :)

ey güzel insan:

Tatlı insan:

Hoş insan:

Konumuz şu: İşte CHP zulümleri!

Mezhepleri vs. tartışacaksan buyur başka bir başlık aç orda tartış.

Seni selamlıyorum şanlı insan!

seni seni:)

Ben yazdıktan sonra yazını değiştirip eklemişsin dua bölümünü önce yoktu:)

(ben güzel dualara hep amin derim ama konumuz chpnin zulümleri:))

Ahh ahh, boylesi arkadaslarin okyanus otesinden yonetildigini gormek cokta zor degil.. Onlar kendi "islam" dinlerini yasiyorlar, hristiyanlarla-yahudilerle oturup muhabbet edip, onlara dini teblig ederek degil, onlarin dinine de cennetten pay cikararak.

Kimse bana burda islam dinini savunmasin, ozellikler son 8 yilda yapilan kilise sayisi camiyi gecmisse.
Ha madem bu kadar dininize baglisiniz, bunlara da goz yummayin lutfen.

Dogu illerinde musluman insanlarin hristiyan olmasina goz yummayin, Tugce Kazaz'a soverken bunlari es gecmeyin. Bu fakir insanlar ekmek parasi icin dinlerini degistiriyor artik, bundan buyuk zulummu var ulkeye?

Benzin olmus 4.5 lira, ben burada litresini 1.8 liraya aliyorum, 3. dunya ulkesi dalga geciyor cogu insan. Turkiye'min yasanacak yani kalmamis, birakin gecmisi irdelemeyide gunumuzu kurtarin.

Tabi tabi...Bundan önceki seçimde de böyle konuşmuştunuz ama aldınız cevabı. :)

Herneyse..Konu bu değil. Konu CHP dönemi...Tamam...Camiyi ezanı bir tarafa bıraktım, çünkü adam akıllı cevap veren kimse yok, Yunanistan'a buğday yardımı yapmışız. Hemde millet kıtlıkta iken, karne ile ekmek veriliyor iken...Yahu biz bu adamlarla 10 yıl kadar öncesinde savaşmadık mı, bu adamlar vatanımıza göz dikmediler mi ve en nihayetinde postalamadık mı? Peki nasıl bir acil durum oluyorda bu adamlara, millet sefalet içindeyken, maddi kaynaklarımızdan kısıp buğday yardımı yapıyoruz? Bunun mantıklı bir açıklamasını verecek olan var mı..?

NE aldık arkadaşım.. Anlatda bilelim kendin çalıp kendin oynama.. Mhp mecliste. Chp kimsenin sevmediği baykalla oyunu artırdı.. Kılıçdaroğlu ile devam ediyor.. Ergenekoncu darbeci diyen zihniyetler bugün pkkya dur diyemiyor.. Her gün şehit hergün bir polise hakaret.. Buysa cevap sen niye buna seviniyorsun.. Niye başın ayrı ayakların ayrı oynuyor.. ?

Yunanistana yapılan yardımdan şikayet etmişin.. Destek başkadır yardım başkadır..BUnun ayrımını yapmak lazım.. AÇık fikirli olup olayları sorgulamak lazım.. Soruyorum bazen kendime bazı insanlar nasıl bu kadar kör düşünebilir.. Bak arkadaşım sana geçmişten günümüze kadar örnekler. Yıl 1911 yanlış hatırlamıyorsam.. Balkan savaşı yunanistan ve bulgaristana karşı savaştık.. KAybettik.. Yıl 1912 yanlış hatırlamıyorsam.. Toprak paylaşımından rahatsız olan yunanistan bulgaristana savaş açtı.. Bizde açtık. KAybettiğimiz toprakların bir kısmını aldık.. Yıl 1914 bulgaristan almanya ve biz ittifak yaptık itilaflara karşı savaştık.. İlkokul tarihi bile yazıyor bunu.. Şimdi diyebiliyor musun? 2 sene önce düşmandık niye ittifak olduk diye.. Diyemezsin amacın karalama çünkü.
Yıl 2009 yine yanlış hatırlamıyorsam davos fatihi one minute çekti.. Yıl 2011 israildeki bir yangına helikopter yardımı yaptık.. Desene niye yardım yapıyorsun diye.. Diyemezsin? Amacın doğruları yazmak değil karalamak...

vayyyy kuran kursundan bahsederken birden anayasa, meclis vs konusuna atlıyorsun, daldan dala atlama düşersin:)

kuran kursunda niye gizli çekim yapıyorsun, gizlisi saklısı yok, kuran kursları açık, git bak.. bak ki orda burda doğru olmayan şeyler yazma.

:D Desene boş konuşmaya devam.. Sana bir açıklama yaptım imkanlarım bunu açıklamaya yetiyor.. SEnse benden KUran kursuna gidip kanıt getirmemi bekliyorsun heralde..Acizlik..... NAsıl olsa yapamıycak diyip göbeğinide kaşıyorsundur.. :D İnsanın böyle şeylerle tatmin olması ne acı..

Merak ettim sorayım dedim acaba o elif be kitapları ne işe yarıyor.. Ya da o halk arasındaki Kuran-I Kerime geçtim okumaya başladım tarzı cümleler hangi amaçla kullanıyor.. Yani birileri bu yazıyı okuyunca eminim küçüklük hatıralarından bişeyler canlanıcaktır.. SEnde uğraş dur nasıl tatmin olurum daha fazla kaşırım diye...

Geri