redyellow2
New member
- Reaction score
- 0
Ahh ahh, boylesi arkadaslarin okyanus otesinden yonetildigini gormek cokta zor degil.. Onlar kendi "islam" dinlerini yasiyorlar, hristiyanlarla-yahudilerle oturup muhabbet edip, onlara dini teblig ederek degil, onlarin dinine de cennetten pay cikararak.
Kimse bana burda islam dinini savunmasin, ozellikler son 8 yilda yapilan kilise sayisi camiyi gecmisse.
Ha madem bu kadar dininize baglisiniz, bunlara da goz yummayin lutfen.
Dogu illerinde musluman insanlarin hristiyan olmasina goz yummayin, Tugce Kazaz'a soverken bunlari es gecmeyin. Bu fakir insanlar ekmek parasi icin dinlerini degistiriyor artik, bundan buyuk zulummu var ulkeye?
Benzin olmus 4.5 lira, ben burada litresini 1.8 liraya aliyorum, 3. dunya ulkesi dalga geciyor cogu insan. Turkiye'min yasanacak yani kalmamis, birakin gecmisi irdelemeyide gunumuzu kurtarin.
okyanus ötesi ne?
MHP geri adım attı!
MHP İstanbul milletvekili adayı Prof Dr. Ümit Özdağ, Bahçeli'nin kasetlerin adresi olarak gösterdiği "Okyanus Ötesi" sözü ile Fethullah Gülen'i değil, ABD'yi kast ettiğini söyled
MHP geri adım attı! | Haber24.Com
Sen de bahçeli gibi geri adım atma
diyelim ki benzin olmuş 4,5 lira, türkiyede işler kötü vs.vs.
Peki bunlar chpnin zulümlerini yok yapar mı?
Niye chp konulu bir başlıkta chpyi eleştiremiyorsunuz da konuyu değiştirmeye çalışıyorsunuz?
Kimse bana burda islam dinini savunmasin, ozellikler son 8 yilda yapilan kilise sayisi camiyi gecmisse.
Ha madem bu kadar dininize baglisiniz, bunlara da goz yummayin lutfen.
Dam üstünde saksağan, niye savunmayacakmışız dinimizi?
kilise açılıyormuş, mantığı bak yahu, arkadaşım kilise açılıyorsa asıl o zaman daha çok savunuruz dinimizi.
Bu arada sen müslüman değilsin yanlış mı anladım?
Bu fakir insanlar ekmek parasi icin dinlerini degistiriyor artik, bundan buyuk zulummu var ulkeye?
Bunu kabul etmem mümkün değil, hiç kimse ekmek yarası için dinini değiştirmez, dinini değiştirmeye zaten gönlü varsa o ayrı.
ve lütfen konuya dönün:
CHP ZULÜMLERİ!
İnsanların din değiştirmelerinden, kiliselerin açılmasından vs. rahatsız iseniz buyrun ayrı bir konu açın orda size tam destek verelim.
Desene boş konuşmaya devam.. Sana bir açıklama yaptım imkanlarım bunu açıklamaya yetiyor.. SEnse benden KUran kursuna gidip kanıt getirmemi bekliyorsun heralde..Acizlik..... NAsıl olsa yapamıycak diyip göbeğinide kaşıyorsundur..
İnsanın böyle şeylerle tatmin olması ne acı..
Merak ettim sorayım dedim acaba o elif be kitapları ne işe yarıyor.. Ya da o halk arasındaki Kuran-I Kerime geçtim okumaya başladım tarzı cümleler hangi amaçla kullanıyor.. Yani birileri bu yazıyı okuyunca eminim küçüklük hatıralarından bişeyler canlanıcaktır.. SEnde uğraş dur nasıl tatmin olurum daha fazla kaşırım diye...
Asıl boş konuşmak nedir biliyor musun?
Bir şey yazınca buyur ispatla deyince kıvırmaktır!!!! asıl boş konuşmak!
ben sana zorla yazdırmadım o yazıyı, yazdın ispatlayacaksın, ya da susacaksın!
hem kuran kursuna gittim hiç türkçe öğretmiyorlar diyorsun hem de KURAN KURSUNA GİDİP KANIT GETİRMEMİ BEKLİYORSUN diyorsun, hem acizsin, hem komiksin.
Kim ne yazıyorsa ispatlamakla mükelleftir, ispatlayamıyorsa müfteridir.
Elif be kitaplaır ne işe yarıyormuş, bilmiyor musun hakkaten? olimpiyatlarda halter kaldırmaya yarıyor ya
Komik şey.
KONU: CHP ZULÜMLERİ.
CHPnin bu zulümleri hakkında yazabilecek yüreğiniz varsa buyrun.
Yoksa susun ki daha fazla komikleşmeyin.