İşte bu gerçek bir şikayettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Konu kapandığı için oraya gerekli cevabı yazamadım.

http://www.hackhell.net/oneriler-ve-sikayetler/600864-konu-kapatilmasi-hakkinda.html

Şikayet konusu buydu.
33w1fl0.jpg

ve şikayet konusu çözüldü
2gviszt.jpg

Ancak bunun üzerine yeni başlayan bir tartışma konusu
10ckc2g.jpg

Gerekli cevaplar verildi ve son olarak
Sayın FoFer'ın verdiği cevap.

2akaf5g.jpg

Soruyorum biletinizi kesmek demekde ne oluyor. Bu kadar basitmi yani. Super Moderatör olabilirsiniz ama bu şekilde tavır sergileyemezsiniz. Lütfen konu kapatıyorsanız kapatın ama ilgili açıklamayıda düzgün bir üslupla gerçekleştirin.

Sadece dile getireyim dedim.

Bilgilerinize

Muhabbetle.

ban yakındır demedi deme

Fуσηв;4502629' Alıntı:
ban yakındır demedi deme

Bu yüzden banlanacaksam hiç durmasınlar.

Hatta direk iptal etsinler üyeliğimi.

Yani supermoderatörün böyle konuşması ve böyle bir tavır sergilemesi bu kadar normal. Öylemi?

2005 üyesisin ama bazı şeyleri öğrenemediğin çok açık ortada malesef..

Önemli olan en zaman üye olduğun değildir arkadaşım.

Önemli olan site içindeki olaylardır.

Önemli olan bazı yetkileri olan kişilerin diğer üyelere karşı tavırlardır.

Sen bunu normal karşılıyorsan sorun yok.

€rd@ls10;4502658' Alıntı:
meseleyi bu kadar büyütmeyin noluyoki.....

Büyütülen konu ne biliyormusun.

Kendi açtıkları konular değilde diğerlerinin açtığı konuların b..ktan olduğunu dile getirmesi ve nasıl yapıyorsa artık biletimizide keseceğini söylemesi.

Daha ne diyeyim artık.

Canınız sıkılıyor, kuralları çok iyi bildiğiniz halde konu açıyorsunuz, kapandığını ve kapanma sebebini göre göre şikayet ediyorsunuz, kısaca heyecan arıyorsunuz, buda yetmiyor yaptığınız bütün bu şova tepki veren s.moderatörü şikayet ediyorsunuz neymiş üslubu hatalıymış...

Yahu kaşınmışsınız yaptığınız şov açığa çıkmış sizin biletinizi keserim demiş s. mod...

Ne oldu kafanızı mı keserim dedi, sövdümü, dövdümü ne yaptıda şikayet sebebi oldu? Bırakın bu tiyatroyu adamakıllı birşeyler paylaşacaksanız buyrun, şov yapacaksanız kesilsin biletiniz...

Defalarca söyledik. Her seferinde yazdık. Hiç bir yönetici haklı bir neden olmadan konunuzu kapatmaz.

Açtığınız konular bu forumun gururu ve varlık nedenidir. Sadece kurallar vardır. Ve bu kurallara uyulmaması konunun kapatılmasını gerektirir. Gereksiz arayış içindesiniz.

:) gerçekten hiçbişey demiyorum büyük sitelerde görev almak böyle olsa gerek biletimi kesin o halde :) cop kutusunu biz göremiyoruz nerden görebilirim senin yazdığın açıklamayı ?

dagg3r, Sizin bu Sayfaya giris yetkiniz bulunmuyor.

Burda direk banlama yerine biraz adil davranılması gerekiyo ben bunu diyorum başkada bişey demiyorum .

Canınız sıkılıyor, kuralları çok iyi bildiğiniz halde konu açıyorsunuz, kapandığını ve kapanma sebebini göre göre şikayet ediyorsunuz, kısaca heyecan arıyorsunuz, buda yetmiyor yaptığınız bütün bu şova tepki veren s.moderatörü şikayet ediyorsunuz neymiş üslubu hatalıymış...

Yahu kaşınmışsınız yaptığınız şov açığa çıkmış sizin biletinizi keserim demiş s. mod...

Ne oldu kafanızı mı keserim dedi, sövdümü, dövdümü ne yaptıda şikayet sebebi oldu? Bırakın bu tiyatroyu adamakıllı birşeyler paylaşacaksanız buyrun, şov yapacaksanız kesilsin biletiniz...

Konuyu dikkatli okumadığınız ve ne demek istediğimi anlamadığınız gayet belli.

Kapansın konu o zaman. Daha başka birşey demiyorum.

eee NoLucak Şimdi

Defalarca söyledik. Her seferinde yazdık. Hiç bir yönetici haklı bir neden olmadan konunuzu kapatmaz.

Açtığınız konular bu forumun gururu ve varlık nedenidir. Sadece kurallar vardır. Ve bu kurallara uyulmaması konunun kapatılmasını gerektirir. Gereksiz arayış içindesiniz.

Maksat konu kapanması olayı değil.
Üslub tavır

Yaptğm şov nasıl çıkıyo açığa o bölümü ben göremedikten sonra nerden bilicem silinmediğini ?

tamam beyler sizsiniz ... Yetki işte neyaparsın ...

Selametle

Fуσηв;4502683' Alıntı:
ne oLacak kuzen
bunu kapatıcan başka bi tane daha açacak

Hayır bu konu ile ilgili daha birşey açmam siz rahat olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri