İşte bir Nostalji "A TAKIMI"

n€d!mbur@k

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
A TAKIMI

A Takımı 1983-1987 yılları arasında televizyonda gösterilen bir TV dizisidir. Stephen J. Cannell ve Frank Lupo tarafından yaratılmıştır. Toplam 98 bölümden oluşan A Takımı, ülkemizde Star TV'de gösterilmiştir.

Heyecanlı bir jenerik müziğine sahip bu dizide ordudan ayrılmış 4 tane adamın kurduğu özel bir ekibin maceraları anlatılırdı. Komutanları Albay Hannibal'i George Peppard oynardı. Ekipteki diğer tipler, boyunda yüzbin tane kolyesiyle Mr.T-Baraküs, sarışın ve de yakışıklı Face, bir de kaçık Murdock idi. Bu deliyi her bölümde tımarhaneden kaçırırlar, sonra o haftanın yardım isteyen müşterisinin olayını çözerlerdi. Siyah minibüsleri süperdi. Albay deri eldivenleri ve purosuyla çok karizmatikti. Baraküs uçaktan korkar, gerektiğinde bunu ilaçla bayıltıp öyle uçururlardı.

novel%201.JPG

En başta okunan metin bir külttü;
"bir komanto timi 1972 yılında işemedikleri bir suç yüzünden, askeri mahkeme tarafından hapse gönderildi. Los Angeles'ta çok sıkı korunan ceza evinden kaçtılar. Bugün devlet tarafından halen aranan bu adamlar artık paranın askerleri. Eğer bir sorununuz varsa, eğer yardım edecek kimse yoksa, ve eğer onları bulabilirseniz, belki de A Takımını kiralayabilirsiniz."

633639869_bad68ZY5qurOZX5chR70q05cMrxKKY0v2xnvYbiia82Ir1nN.jpg

ateam460.jpg

90larda oynardı bu dizi ve süper bi diziydi hele jenerik müziği

biyeyin arabasına hastaydım ben ya ne güzel diziydi :D

zevkle ve heyecanla izlerdik hey gidi günler heeyy ... :)

Biz okulda bunları oynardık.
Herkese bi isim takılırdı,
Nedense bi çok kişi biey (( yazılışını hatırlamıyorum )) olmak isterdi :)

üçç dört sene once almancasını bile izlemiştim anlamadıgım halde DAS A TEAM :)

ne diziler vardı bee... bonanzo- petroçelli-baretta- 6 milyon dolarlık adam--- bunları sanırım forumda adını duyan bile çıkmaz... ggogle tanırmı onuda bilmem:)))sene 76 dan başlayanlar...)) tv yeni giriyordu evlere..

Geri