İşte Bill Gates Gerçeği --> Mutlaka Okuyun!

temürmelik

New member
Reaction score
0
Bill Gates 1 yıl içinde saniyede 250$ kazanıyor. Bu da günde yaklaşık 20 milyon $ ve yılda 7.8 milyar $ ediyor.

Diyelim ki; Bill Gates bi yerlerde 1.000$ düşürdü. Aramak için yorulmasına gerek bile yok. Çünku 4 saniye içinde otomatikman 1000$ kazanmış oluyor.

ABD'nin dış borcu şu an 5.62 trilyon $. Bill Gates bu borcu ödemeyi üstlense 10 yılda hesabı tamamen kapatır.

Yeryüzündeki herkese 15$ borç verse yine de cebinde 5 milyon $ para kalır.

Michael Jordan ABD'nin en fazla para kazanan sporcusu. Ve o hiçbir şey yiyip içmese ve yıllık kazancı da 30 milyon $ olsa yine de Bill Gates kadar zengin olabilmesi için 277 yıl beklemesi gerek.

Bill Gates bir ülke olsaydı dünyanın en zengin 37. ülkesi olurdu.

Bill Gates'in bütün parası 1$'lık banknotlara çevrilse* dünyadan aya kadar 14 kez gidilip gelinebilecek bir yol yapılabilir.

Bill Gates şu an 40 yaşında. 35 yıl daha yaşadığını düşünelim. Ölmeden önce bütün parasını bitirmiş olması için bugünden itibaren her yıl 6.78 milyon $ para harcaması gerekir.

Ve eğer her bir Windows kullanıcısı bilgisayarlarının bozulduğunu öne sürerek her kilitlenmede Microsoft'a 1 $'lık tazminat davası açsa* Bill Gates 3 yılda iflas eder...

Adamın parasının nelere denk geldiğini düşünlmesi yerine.

O adamın Bilgisini ve Ticari zekasını araştırıp. Bu adam Milyarların kullandığı bir ürünü nasıl ortaya çıkardı. Bunu nasıl başardı diye düşünüp kassak daha mantıklı.

Zenginin parası Zürdün çenesi yorarmış

yehovan' Alıntı:
Adamın parasının nelere denk geldiğini düşünlmesi yerine.

O adamın Bilgisini ve Ticari zekasını araştırıp. Bu adam Milyarların kullandığı bir ürünü nasıl ortaya çıkardı. Bunu nasıl başardı diye düşünüp kassak daha mantıklı.

Zenginin parası Zürdün çenesi yorarmış
haklısın diyorum baskaa bir şey demiyorum

Ve eğer her bir Windows kullanıcısı bilgisayarlarının bozulduğunu öne sürerek her kilitlenmede Microsoft'a 1 $'lık tazminat davası açsa* Bill Gates 3 yılda iflas eder...

acaba denesek mi?:goz: :goz: :goz:

ama emınımkı ben ondan daha mutluyum etrafımda yalakalık yapacak ınsan yok

en fazla yiyebileeceii kadar yer

bu kadar parayı ne yapıcak :D:D

bu nasil bi servetmiş böle yaws...eline sağlık...

bill gates i herkes zenginliği ile anıyorhiç kimse yaptıklarını dikkate almıyor. bu gün burada yaptıklarımızın hepsini ona borçluyuz biliyorsunuz değil mi:)

zenginin malı züürtün çenesini yorarmış ;)

zengının parası züürtün cenesı yorarmıs:D

aragorn_22' Alıntı:

acaba denesek mi?:goz: :goz: :goz:

tüm hhh ailesi olarak denesek ve her birimiz 10.000$ lık tazminat davası açsak nolur acaba ::durdurun

onun tursusu güzel olur
afiyetle yesin

carettaist' Alıntı:
bill gates i herkes zenginliği ile anıyorhiç kimse yaptıklarını dikkate almıyor. bu gün burada yaptıklarımızın hepsini ona borçluyuz biliyorsunuz değil mi:)

bu konudan pek bi bilgim yok zamaninda ögretmen anlatmisdi. simdi bill gates microsoft'un sahibi tamam ama bill gates zaten varolan bir sistemi satin alarak dahada gelistirdi ve windows bilmemne falan yapti. yani sifirdan baslamadi.

zu ah aha aha...
adamın karısı olmak vardı:)

e eğer her bir Windows kullanıcısı bilgisayarlarının bozulduğunu öne sürerek her kilitlenmede Microsoft'a 1 $'lık tazminat davası açsa* Bill Gates 3 yılda iflas eder.

Hah bu doğru işte. Anasının sattığımın windowsu cart curt kilitleniyor. 1 gb ramim p4 3.0 işlmecim var yinede illallah ettiriyor. İnternet explorer en fazla 5 sekme açabiliyor fazlası oldumu bi kaç dakka geçsin tak Windows İe 7 bi sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Haydaaaa. Tövbe ettim Firefox kullanıyorum artık. Rahat sakin hzılı ve hata vermiyor. Üstelik İE ye bin çeken hatta 31 çeken(çoooook özür diliyorum) bi şıklığı var.

Geri