İşte Başbakan Erdoğan'ın mal varlığı

hemşerim olmasına rağmen büyük bir utanç duyuyorum.

bunların hesabını en güzell allah sorar öteki tarafta nasıl hesap verecek o zaman yesin bakalım yetim haklarını..........

dünyadan bi habersiniz anasını satım ondan sonra çıkar konuşursunuz çok bildiğinizden herhalde

baykal çoktan açıkladı kardeşim tarihe iyi bakıver

Radikal-çevrimiçi / Politika / İşte Baykal'ın malvarlığı

sizin tayyibinizin bütün serveti oğlu burağın üstünde gemileri yatları daha neleeerr neleri

eğer mal varlıklarıyla mukaese edeceksek.

Baykal malvarlığını açıklamadı bir dava sonucu mahkeme talebiyle açıklamak zorunda kaldı. Malvalığını kendi isteği ile açıklamak ayrıdır mahkeme kapsamındaaçıklamak zorunda kalmak ayrıdır. önce bı ayrımı öğren

Şimdi gelelim başka konuya

Baykal ın Anakara ve özellikle Antalya ada ki arazilerinin parasal değeri Erdoğan'ınkinden aşağı kalır tarafı yok.hatta belkide fazla bile olabilir

Şimdide gelelim asıl konuya

Başbakanın zengin olması anlaşılabilcek bir durum.Zira yıllardır ticaretle uğraştığı. Ülker grubunun istanbul distrübütörlüğünü yaptısanırım yüzde 13 civarında da ortaklığı vardı.

Gelelim Baykal a

hiç bir zaman ticaretle uğraşmadı tek geçim kaynağı milletvekili maaşı idi. hatta 80 darbesinden sonra siyasi yasaklı olunca ekonomik açıdan baya sıkıntı yaşadığı nı bu sürede avukatlık yaparak zor şartlarda geçinmeye çalıştığını kendisi söylemişti.

Peki milletvekili maaşı ile nasıl oluyorda Türkiyenin en değerli yeri Antalya da bukadar arazi sahibi oluyor

şimdi Baykal yandaşı olarak bunu açıkla. madem çok şey biliyorsun

Baykal malvarlığını açıklamadı bir dava sonucu mahkeme talebiyle açıklamak zorunda kaldı. Malvalığını kendi isteği ile açıklamak ayrıdır mahkeme kapsamındaaçıklamak zorunda kalmak ayrıdır. önce bı ayrımı öğren

Şimdi gelelim başka konuya

Baykal ın Anakara ve özellikle Antalya ada ki arazilerinin parasal değeri Erdoğan'ınkinden aşağı kalır tarafı yok.hatta belkide fazla bile olabilir

Şimdide gelelim asıl konuya

Başbakanın zengin olması anlaşılabilcek bir durum.Zira yıllardır ticaretle uğraştığı. Ülker grubunun istanbul distrübütörlüğünü yaptısanırım yüzde 13 civarında da ortaklığı vardı.

Gelelim Baykal a

hiç bir zaman ticaretle uğraşmadı tek geçim kaynağı milletvekili maaşı idi. hatta 80 darbesinden sonra siyasi yasaklı olunca ekonomik açıdan baya sıkıntı yaşadığı nı bu sürede avukatlık yaparak zor şartlarda geçinmeye çalıştığını kendisi söylemişti.

Peki milletvekili maaşı ile nasıl oluyorda Türkiyenin en değerli yeri Antalya da bukadar arazi sahibi oluyor

şimdi Baykal yandaşı olarak bunu açıkla. madem çok şey biliyorsun

ben sana okuman gereken kaynağı verdim tamam!

sizin vurgunlarınızdan bahsetmeyelim istersen! bunu sabah ki arkadaşada söyledim.

ankarada dijital olmayan eski teknoloji doğalgaz saat lerini yeni teknoloji dijital saat
fiyatına satan biz değiliz bunları tektek açıklatma istersen deniz fenerlerini kurban vurgunlarını vs. vs. ondan sonrada çıkar Dini kullanır yine aynı şeyleri yaparsınız.

al başbakanın olmayacak yapılmayacak dediği doğalgaz zammı

http://www.hackhell.com/ekonomi-haberleri/657609-gaza-caktirmadan-zam-yapilmis.html

insanları kandırmak ne kadarda kolaymış,

Beyan ettiği ne ki... külahıma anlatsın birde karısıylae oğlunun mal varlığına bakmak lazım....

ben sana okuman gereken kaynağı verdim tamam!

sizin vurgunlarınızdan bahsetmeyelim istersen! bunu sabah ki arkadaşada söyledim.

ankarada dijital olmayan eski teknoloji doğalgaz saat lerini yeni teknoloji dijital saat
fiyatına satan biz değiliz bunları tektek açıklatma istersen deniz fenerlerini kurban vurgunlarını vs. vs. ondan sonrada çıkar Dini kullanır yine aynı şeyleri yaparsınız.

al başbakanın olmayacak yapılmayacak dediği doğalgaz zammı

http://www.hackhell.com/ekonomi-haberleri/657609-gaza-caktirmadan-zam-yapilmis.html

insanları kandırmak ne kadarda kolaymış,

benim yazdıklarıma karşın verdiğin cevaplar tabiri caizse dam üstünde saksağan vur beline kazmayı dedirtiyor

oysa ilk başta ne de güzel dünyadan habersiz olmak itham etmiştin beni. Yazdıklarıma cevap verecek bilgiden yoksun olunca daldan dala atlamaya çalışmışsın.

sana tavsiyem atlarken dikkat et elin kayıp düşersen dağılırsın.

Üç kuruşluk bilginizle millete akıl veremye çaılışıp ağzınızın pauını alınca böyle apışıp daldan dala atlıyorsunuz

Sahi milletvekili maşıyla Antalyayı nasıl parselledi Baykal amcanız :)

benim yazdıklarıma karşın verdiğin cevaplar tabiri caizse dam üstünde saksağan vur beline kazmayı dedirtiyor

oysa ilk başta ne de güzel dünyadan habersiz olmak itham etmiştin beni. Yazdıklarıma cevap verecek bilgiden yoksun olunca daldan dala atlamaya çalışmışsın.

Üç kuruşluk bilginizle millete akıl veremye çaılışıp ağzınızın pauını alınca böyle apışıp daldan dala atlıyorsunuz

Sahi milletvekili maşıyla Antalyayı nasıl parselledi Baykal amcanız :)

seviyen bu kadar başka ne deyim ki sana yolsuzlukta, yalanda dolanda birincisiniz

onu herkez biliyor tek ben değil yani başbakan yüzünüze tükürse amin dersiniz

terörist başına sayın diyen halkına ananıda al git diyen başbakanın yandaşlarına ne denirki daha

tayyipçiler buraya

işinize gelen başlıklara girersiniz

seviyen bu kadar başka ne deyim ki sana yolsuzlukta, yalanda dolanda birincisiniz

terörist başına sayın diyen halkına ananıda al git diyen başbakanın yandaşlarına ne denirki daha

tayyipçiler buraya

"terörist başına sayın diyen halkına ananıda al git diyen başbakanın yandaşlarına ne denirki daha" Bu lafı tuttum iyimiş :) agzına sağlık...

tayyipçiler buraya

"terörist başına sayın diyen halkına ananıda al git diyen başbakanın yandaşlarına ne denirki daha" Bu lafı tuttum iyimiş :) agzına sağlık...

körlerle sağırlar bir birini ağırlar.

Hayatı PKK ve onun siyasi uzantıları ile ittifak ve birleşmeyle geçmiş CHP ve Baykal yandaşları kendi kirli lekeli geçmişlerine bakmadan başkalarına çamur atıyrolar

1991 de leya zana ları ahmet türkleri ve diğerlerini meclise ilk defa sokan Baykal ve arkadaşları

baykalın ozamanlar ki sıra arkadaşı olan zübeyr aydar şimdiler de pkk nın avrupa sorumlusu

daha 1999 yılında baraj altında kalacağını anlayan baykal ın pkk lı militanları aday yapmak için işbirliği görüşmeleri yaptığı ortaya çıktı

anakara adayınız karayalçın 2004 de osman baydemirle ittifak yapıp öcalan posterleri altında miting yapmadı mı

Chp li kemal anadol kürler devlet kursun dediği için SBP isimli partisi anayasa mahkemsi tarafından kürtcülük yaptığı için kapatıldı

yahu hangi birini sayayım

yolsuzluğa gelince cumhuriyet tarihinin en büüyük yolsuzluğu İSKİ kimin eseri

Anayasa mahkemesi CHP nin kendi kasasını naylon faturalarla boşaltıp usulsüz harcama yaptığı için suç duyurusunda bulundu

Çankaya yamyamlarını henüz unutmadık

bu yüzden CHP ve Baykal yandaşlarına tavsiyem bu konuda konuşacak en son kişilersiniz

gidin önce lekeli geçmişinizin hesabı verinde sonra milliyetcilik ve dürüstlük ayaklarına yatın

hadi bakimmm

Hayatı PKK ve onun siyasi uzantıları ile ittifak ve birleşmeyle geçmiş CHP ve Baykal yandaşları kendi kirli lekeli geçmişlerine bakmadan başkalarına çamur atıyrolar

1991 de leya zana ları ahmet türkleri ve diğerlerini meclise ilk defa sokan Baykal ve arkadaşları

baykalın ozamanlar ki sıra arkadaşı olan zübeyr aydar şimdiler de pkk nın avrupa sorumlusu

daha 1999 yılında baraj altında kalacağını anlayan baykal ın pkk lı militanları aday yapmak için işbirliği görüşmeleri yaptığı ortaya çıktı

anakara adayınız karayalçın 2004 de osman baydemirle ittifak yapıp öcalan posterleri altında miting yapmadı mı

Chp li kemal anadol kürler devlet kursun dediği için SBP isimli partisi anayasa mahkemsi tarafından kürtcülük yaptığı için kapatıldı

Anayasa mahkemesi CHP nin kendi kasasını naylon faturalarla boşaltıp usulsüz harcama yaptığı için suç duyurusunda bulundu

bu yüzden CHP ve Baykal yandaşlarına tavsiyem bu konuda konuşacak en son kişilersiniz

gidin önce lekeli geçmişinizin hesabı verinde sonra milliyetcilik ve dürüstlük ayaklarına yatın

hadi bakimmm

Akpye karsı birini gördunuzmu hemen reflexs olarak chpyi ortaya koyuyosunuz tek cıkar yolunuz o hatalarınızı chpnin hatarıyla yamamaya calısmayın chpli olup olmadıgımı da bilemessin sen kahinmisin...

hadi bakimmm

bizimkiler sizinkiler gibi sayın demediler ve açılım maçılım yani pkk ile antlaşma yapmadılar ya yani teröristleri sembolik olarak
yargılayıp serbest bırakmadılar ya :)

şimdi bunları yapan senmisin benmi :) atla bakalım daldaaan dala

hadi bakimmm

haklısın arkadaşım sana katılıyorum önce onlar kendi pisliklerini temizlesinler ondan sonra başkalarını eleştirsinler zaten hayatı boyunca türkiyede muhalefetlikten başka bir işe yaramayan birininin peşinden gidenler ona benzemeye mahkumdur

bunlar hiçbişey arkadaşlar, bunlar hiçbişey.... bunun çocuklarının üzerindeki malları öğrenmek lazım. çocukları açıklasınlar malvarlıklarını ve o mal varlıklarını nasıl yaptıklarını. asıl vurgun çocuklarının üzerinde... asıl servet çocuklarının üzerinde...

çok şanslıyız ki butun hepsi yazılmamış yoksa 15-20 sayfa boyunca malvarlığını okucaktık.

Baykal Miletvekili maaşı ile Antalya nın yarısını nasıl parselledi siz ondan haber verin.

arakadışın birisi söylemiş ticaretle uğraşan birisinin zengin olması doğal da tek maaşla bunca araziye sahip olmanın sırrını bizede öğrtsin baykal efendi

tayyip baykal göturuo parayı bizde burda onları savunuyoz biri dio tayyip bu kadr göturdu dieri baykal bu kadar göturdu sonucta hepsi göturdu ama herkes takım tutar gibi parti tutunca tabi bunların olması normal...Suclu olanlar bunları görupte onlara hala oy verende...

Demekki onun icin padisah diyorlarmis bu adama, simdi anlasildi...

Boş beleş yazılar yazıp kızdırmayın bizleri AKP'nin ne mal olduğunu bilmeyen kalmadı

[video=CHP YALOVA MİLLETVEKİLİ MUHARREM İNCE'NİN TBMM KONUŞMASI]1297[/video]

Bence Başbakanın MALLARI' nı saymakla bitiremeyiz....

Geri