İşte Başbakan'ın villasının sahipleri!

Cαη

New member
Reaction score
0
Başbakan Erdoğan'ın kiracı olduğu açıklanan İstanbul'daki havuzlu villanın sahibi tanıdık çıktı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı havuzlu villa tartışması bitmiyor. Başbakan Erdoğan’ın havuzlu villada kiracı olduğunun açıklanmasından sonra Kılıçdaroğlu bu kez de evsahibinin kim olduğunu ve kaça kiralandığını sordu.

Başbakan Erdoğna bu soruya yanıt vermedi ancak Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre Başbakan Erdoğan’ın kiracı olduğu söylenen villa tapuda iki oğluna kayıtlı. Aynı sitede Erdoğan’ın kız kardeşinin de bir villası var. 11 villalık siteyi ise Erdoğan’ın çocukluk arkadaşı olan Mehmet Gür yaptı.

İddialara göre villayı Başbakan'ın oğulları Ahmet Burak Erdoğan ve Bilal Erdoğan 25 Ağustos 2006 tarihinde 1 milyon TL ödeyerek aldı.

Villanın tapusuna göre bahçeli kagir ev ve arsa niteliğindeki taşınmaz Tayyibe Emine İlter ve Meryem Çiçek Tünger adına kayıtlı iken Erdoğan kardeşlere teslim edildi. Villanın sahipleri de tapuya 1/2 hisse sahipliği ile Erdoğan kardeşler olarak geçti.

Kılıçdaroğlu şöyle konuşmuştu:
“(Havuzlu villada oturuyorsun) dedim, dün açıkladılar, beyefendi kirada oturuyormuş. Şimdi soruyorum kimden kiraladın, kaça kiraladın? Aç bakayım bu evi bir görelim. Benim kooperatif evime göz dikiyorsun. Kooperatif evim orada. Gidip bakabilirsin ben onu alın teriyle alıyorum. Kredi çektim. Mal beyanımda gösterdim. Alın teriyle kazanılan paraya kim bir şey diyebilir? Keşke herkesin alın teriyle kazandığı parayla villası olsa. Bana alın terini gizleyeceksin, ondan sonra kalkıp laf edeceksin.”

Başbakan'ın Üsküdar Çamlıca'daki havuzlu sitesi.

Başbakanın sitesi ve etrafındaki ÇİN SEDDİ züğürdün çenesini yoracak ama..​

315k5fq.jpg

İNTERNETHABER

Biz böyle tartışmalarla gündemi meşgul edersek bizden bi pok olmaz arkadaş. Kılıçdaroğlu yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı nasıl intikam alacağını düşünüp duruyor. He bu arada kendi villasının taksitlerini ödeyemiyormuş ve satacakmış. Bu yüzden bayram namazı çıkışında chp gençlik kollarını sadaka toplamaları için cami çıkışlarına davet ediyoruz. :)

oğlunun kiracısı :)

baba fakir oğlu zengin , bari oğul recep babasına sadaka versin şu mübarek ayda .

kendisine güvenen adam hiç bir şüpheye, soruya mahal bırakmadan tüm gerçekleri zamanında açıklayabilmeli. başbakan ilk sorulduğunda her şeyi olduğu gibi anlatsaydı kafalarda daha az soru işareti olurdu. şimdi insaların kıllanması gayet normal. neden kiracı olduğunu söylüyor da, bu villanın çocuklarına ait olduğunu gizliyor? kendisine dair bir şüphesi mi var yoksa? kendisi kendisine güvenmiyorsa milletin kendisine güvenmesini nasıl bekleyebilir?

Konu ile paralel olduğu için buradan vereyim , Mustafa Mutlu'nun bugünkü yazısı :

Berhan Şimşek’ten Hüseyin Çelik’e birkaç ilginç soru!

AKP’li Hüseyin Çelik, Başbakan’ın iddia edildiği gibi bir havuzlu villaya sahip olmadığını, sadece o villada kiracı olarak oturduğunu söylemişti de...

Ben de dün, “O villanın sahibi kim, Başbakan kaç lira kira ödüyor” diye sormuştum ya...

CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek aradı ve sorduğum o sorulara yenilerini ekledi:

- Recep Bey’in oturduğu villa, müteahhit Mehmet Gür’ün mü?

- Bu Mehmet Gür; eski İstanbul İmar Komisyonu Başkanı İbrahim Öztürk’le ortak mı?

- M&M adlı şirket, bu iki iş adamının mı?

- Bodrum Havaalanı inşaatını üstlenen müteahhit, Mehmet Gür mü?

- Mehmet Gür, 2002’den bu yana devletten hangi ihaleleri aldı?

- AKP’li Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kuruluşu olan GOPAŞ üzerinden, Mehmet Gür’e; 5 bin metrekarelik kültür ve alışveriş merkezi yapmak üzere ihalesiz iş verildi mi?

KAYNAK

Konu ile paralel olduğu için buradan vereyim , Mustafa Mutlu'nun bugünkü yazısı :

Berhan Şimşek’ten Hüseyin Çelik’e birkaç ilginç soru!

AKP’li Hüseyin Çelik, Başbakan’ın iddia edildiği gibi bir havuzlu villaya sahip olmadığını, sadece o villada kiracı olarak oturduğunu söylemişti de...

Ben de dün, “O villanın sahibi kim, Başbakan kaç lira kira ödüyor” diye sormuştum ya...

CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek aradı ve sorduğum o sorulara yenilerini ekledi:

- Recep Bey’in oturduğu villa, müteahhit Mehmet Gür’ün mü?

- Bu Mehmet Gür; eski İstanbul İmar Komisyonu Başkanı İbrahim Öztürk’le ortak mı?

- M&M adlı şirket, bu iki iş adamının mı?

- Bodrum Havaalanı inşaatını üstlenen müteahhit, Mehmet Gür mü?

- Mehmet Gür, 2002’den bu yana devletten hangi ihaleleri aldı?

- AKP’li Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kuruluşu olan GOPAŞ üzerinden, Mehmet Gür’e; 5 bin metrekarelik kültür ve alışveriş merkezi yapmak üzere ihalesiz iş verildi mi?

KAYNAK

Bunlar din kardeşi :)

elbet paslaşacaklar,yahudimi yesin paracıkları...
Birde şu adamı kiracı diye mazur göstermeye çalışmıyonuz mu?Zenginin malı hesabını bile geçti,
en güzelide çocuklara tv seyrettirmeyecekmişiz.
Yahu sen iktidara gelip trt yi zaman ve samanyolu tayfası ile doldurduğundan beri biz tv seyretmiyoruz zaten :)

ayrıca,en son şoförün hizmetçiyi yakaladığı bi dünya diziye laf etmeyen rtük varken,
biz senin masallarını çocuklara uyusunlar diye izlettirmeye başladık :)

Biz böyle tartışmalarla gündemi meşgul edersek bizden bi pok olmaz arkadaş. Kılıçdaroğlu yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı nasıl intikam alacağını düşünüp duruyor. He bu arada kendi villasının taksitlerini ödeyemiyormuş ve satacakmış. Bu yüzden bayram namazı çıkışında chp gençlik kollarını sadaka toplamaları için cami çıkışlarına davet ediyoruz. :)

Meşgul etmek istemiyorsan önce İ.Melih Gökçeğe söyle bu isteğini sonra bu konuya yorum yazabilirsin

Geri