İşte Bülent Uygun'un yeni takımı

mchasso

New member
Reaction score
0

Önce Gaziantepspor'la anlaştığı açıklanan ardından kulüple yolları ayrılan Bülent Uygun, bu sezon Süper Lig'e yükselen Bucaspor'un başına getirildi.

Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor'la yarın sözleşme imzalaması beklenen teknik direktör Bülent Uygun, “Türkiye'ye altyapısı ile örnek olmuş kulüpten, böyle bir teklif almak çok sevindirici” dedi.

Uygun, yaptığı açıklamada, Bucaspor'la yaptıkları görüşmeler sonucunda belli bir yol aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Prensip olarak anlaştık, yarın İzmir'e geldikten sonra ufak tefek detayları konuşacağız. Türkiye'ye BucaGenç Futbol Akademisi ile örnek olmuş, uzun yıllar sonra Süper Lig'de ilk defa mücadele edecek kulüpten böyle bir teklif almak çok sevindirici. Taraftarımız, yöneticilerimizle birlikte ligdeki ilk sezonumuzda İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum.

Herkesin bizden dualarını eksik etmemelerini istiyorum. Çıktığımız mücadelede güzel başarılara ulaşacağımıza inancım tam. Sevgi ve saygının olduğu yerde itimat ve itaat vardır. İtimat ve itaatin olduğu yerde hoşgörü, hoşgörünün olduğu yerde de başarı vardır. Biz de inancımız gereği her şeyin hakkını vererek, Bucaspor'u alkışlarla başarılı noktalara ulaştıracağız.”

Kaynak

Sevgi ve saygının olduğu yerde itimat ve itaat vardır. İtimat ve itaatin olduğu yerde hoşgörü, hoşgörünün olduğu yerde de başarı vardır.
Demiş BüLent Hocamız da.. Kendisi bu dedikLerinin hangisini yaptı acaba şimdiye kadar ?

Ve Bülent Uygun Bucaspor'un başında

Bucaspor'un Resmi web sitesinden alınmıştır.

BUCASPOR’umuzla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Bülent Uygun, sarı-lacivertli ekibimizin üst üste kazandığı iki şampiyonluğun ve kendi kariyerindeki başarıların artık geride kaldığını söyleyerek, “Mevlana, (Dün dünde kalmıştır, bugün yeni bir şeyler söylemek lazım) demiş. Hem Bucaspor hem de benim için elde edilen başarılar ve kariyer geride kaldı. Burada hep birlikte yeni bir şeyler söyleyeceğiz” dedi.

İLK YIL SENDROMU OLMASIN
Uygun, planlı ve sistemli bir çalışmayla öncelikli olarak takımımızı Turkcell Süper Lig’deki ilk sezonunda kümede kalacak bir yapıya kavuşturmak istediklerini ifade ederek, “Bank Asya 1. Lig’de şampiyon olan her 3 takımdan 2’si büyük sıkıntı yaşıyor. Öncelikli olarak ilk yıl sendromuna yakalanmadan hedefimize varmak istiyoruz. Bucaspor’un ve benim gelecek planlarımızda tabii ki bir Turkcell Süper Lig şampiyonluğu yatıyor. Ancak öncelikli olarak, bu yolda sağlam adımlarla yürümeliyiz” diye konuştu.

KILIÇ-KIZILTAN’A TEŞEKKÜR
Bucaspor’umuzun şampiyon kadrosunu kuran Kemal Kılıç ile takımımızı mutlu sona ulaştıran Özcan Kızıltan’a aynı ayrı teşekkür eden, Bucaspor’umuzun bu noktaya iyi bir yönetim organizasyonu ve sağlam bir altyapı çalışmasıyla ulaştığının altını çizen Uygun, “Başarılar kolay kazanılmıyor. Bana göre başarıda şans ve tesadüf gibi kelimelere yer yok. Bursaspor bunun en güzel örneğini verdi. Ben 5 yıldır Anadolu’dan bir şampiyon çıkacağını söylüyordum. Ve buna da Sivasspor’daki performansla herkesi inandırdım. Benim dediğimi Ertuğrul Sağlam’la Bursaspor gerçekleştirdi. Onu omuzlarımda taşımak istiyorum” yorumu yaptı.

İZMİR FUTBOLU KAZANMALI
İzmir’in 7 yıllık hasretinin bittiği noktada Bucaspor’a gelmekten büyük onur duyduğunu da ifade eden Uygun, “Sadece Bucaspor’un Turkcell Süper Lig’e yükselmesiyle İzmir’in mücadelesi bitmemeli. Altay, Karşıyaka, Göztepe, hemen ardından Altınordu ve İzmirspor’un da burada olmasını çok istiyorum. Kent içi rekabetin artması tüm dinamikleri eninde sonunda harekete geçirecektir” yorumu yaptı.

NASIL BİR BUCASPOR OLACAK
Bucaspor’un yeni sezonda mücadele eden, rakibi tarafından alkışlanan, rakibini alkışlayan ve bireysel yeteneklerin birer birer parladığı bir takım olacağını da sözlerine ekleyen Uygun, “Burada tek başıma bir şey yapmayacağım. Yönetim, taraftar, medya, kulüp çalışanları, İzmir halkıyla el ele vereceğiz. Bucaspor, İzmir futbolunun son dönemdeki yükselen yıldızıydı. Bu yıldız şimdi gökyüzünde parlıyor. Ancak biz daha parlak olması için çalışacağız” dedi.

100 FUTBOLCULUK PORTFÖY
Altı ayda 100’e yakın futbolcudan oluşan bir portföye ulaştığını da ifade eden Uygun sözlerini şöyle tamamladı: “Bütçemize uygun bir transfer politikası yürüteceğiz. Mevcut kadrodaki tüm oyunculara teşekkür ederim. Gönül isterdi ki herkesle yeniden çalışalım. Ancak futbolun doğasında ayrılıklar var. Bazı isimlerle yollarımızı ayırmak zorunda kalabiliriz. Ben Bucaspor’u Turkcell Süper Lig’e taşıyan futbolcuların hepsine tek tek teşekkür ediyorum.”

nedense bana hiç güven vermeyen bir antrenör başarıyı sağlayacak motivasyonu sağlayacağına inanmıyorum bu saatten sonrada başarılı olacağınada inanmıyorum.

Söyledikleri İle Yaptıkları Çelişebilir,
Ama Sivasspor'da Başarılı Oldu Bu'da Bir Gerçek,
Yolun Açık Olsun Bülent Uygun.

Hayırlı olsun. Umarım Buca ile şampiyonluk yarışı verir.

sivassporda düştüğün hatalara düşmezsin inşallah
sivas şampiyonluğa oynarken sürekli medyada açıklamalar insanları sivasspora karşı antipati oluşturmuştun ertuğrul sağlam gibi bir duruş sergile işini yap medyada yer almamaya çalışırsan başarılı olursun hayırlı olsun

Kümede kalma savaşı vereceğine emin olabilirsin Leke ;) :D :D

Bucaspo türkiyenin eniyi alt yapısı olan klüplerden biri süperligte ki birçok takımın futbol akademisi yok bucasporunvar buca spor süperlige şans eseri gelmedi 10 yıl aşkın bir şekilde bucasporun büyümes için alt yapıya önem verdi ve büyük çoğunluğu altyapıdan yetişen futbolclarla 2 sene üst üste direkt olarak lig atlayarak süperlige gelmiştir ben inanıyorumki kümede kalma mücadelesi vermiyecektir.

Geri