İşte Aponun mektubu

αqqα уєкяυ

New member
Reaction score
0
apo_ice3.jpg

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden bölücü başı Apo tarafından kaleme alınan sözde çözüm süreci mektubu, Diyarbakır’da PKK bayrakları eşliğinde kürsüden okunmaya başlandı.

Mektup BDP milletvekili Pervin Buldan tarafından Kürtçe olarak okunmaya başlandı.

Buldan’ın ardından Sırrı Süreyya Önder mektubu Türkçe olarak okumaya başladı.

İşte o mektuptan satır başları;

Mazlumların özgürlük newrozu kutlu olsun. Orta Asya’ya ve Orta Doğu’ya selam olsun. Demokrasi ve özgürlüğü amaç edinenlere selam olsun. Mezopotamya ve Anadolu ki analık etmiştir medeniyete. Kürt halkına selam olsun. Fırat ve Dicle Sakarya kardeşidir.
Binlerce yıldır milyonlarca insanın yüreğinde Nevroz ateşi gürleşiyor. Şu an görüyorum ki çığlığım her yerde duyuluyor. Benim başkaldırım çaresizliğe, cahilliğe ve köleliğe karşı idi. Bizim savaşımız etnik ya da bir dine karşı değil. Savaşımız cehalete, adaletsizliğe, gericiliğe, her türlü zorbalığa oldu. Bugün yeni bir Türkiye’ye yeni bir Ortadoğu’ya uyanıyoruz. Bugün yeni bir süreç başlıyor. Biz kendimizi bu halk için yıllarda feda ettik. Bu fedakarlık, bu mücadele, sebepsiz değildi.

-Kürtler kişiliklerini yeniden yarattı. Arap, Fars, Türk ve Kürt halkına birbirini boğazlatmaya çalıştılar. Savaş ve kirli düzene artık yeter diyoruz.
Ben bugün milyonlarca kişinin şahitliğinde yeni bir süreç başlatıyorum
Silah değil siyaset öne çıksın

-Bu bir sonuç değil yeni bir sürecin başlangıcıdır. Dicle ve Fırat nehri Sakarya ve Meriç’in kardeşidir. Cudi ve Gabar dağı Kaçkar ve Erciyes’in dostudur.
Anadolu ve Kürt topluluklarının barış içinde yaşabileceği bir süreçtir bu.
Beni dikkatle dinleyenler, bugün yeni bir dönem başlıyor. Demokratik haklar, özgürlük ve eşitlik dönemi başlıyor.

ARTIK SİLAHLAR SUSSUN

Artık silahlar sussun. Türk halkı ve Kürt halkının akan kanı duracak. Silah değil siyaset işleyecek.

Anadolu ve Kürt topluluklarının barış içinde yaşabileceği bir süreçtir bu.
Beni dikkatle dinleyenler, bugün yeni bir dönem başlıyor. Demokratik haklar, özgürlük ve eşitlik dönemi başlıyor. Artık silahlar sussun. Türk halkı ve Kürt halkının akan kanı duracak. Silah değil siyaset işleyecek. Silahları bırakın ve sınır dışına çıkın.
Silahlı mücadeleden demokratik mücadeleye geçiş yapıyoruz

KAYNAK

Kiyamam sana apoooo psikolojisi bu yillardir uygulaniyor artik bu adama kimse bebek katili demez meyve vermeye basladi

silahi birakin siyasetle devlet kurun

Bu sefer terör meselesi çözülecek gibi görünüyor

Varlığını terör ve şehit kanları üzerinden yaptıkları siyasetle sürdüren parti ve şer odakların bu duruma moralleri baya bir bozulmuştur diye tahmin ediyorum

Varlığını terör ve şehit kanları üzerinden yaptıkları siyasetle sürdüren parti ve şer odakların bu duruma moralleri baya bir bozulmuştur diye tahmin ediyorum

Ollduuuu... Bu teslimiyetten başka birşey değildir.

ver diyarbakırı çözülsün terör o zaman hain herif.. ne lafı evirip çeviriyon..

Nasıl bozulmasın ki moralleri, terör biterse, şehitler olmazsa ne bulupta ne konuşacaklar ve millete ne söyleyipde oy isteyecekler. terörün bitmesi onların varlığının da sonu anlamına geliyor

Malesef ki hükümet pkk karşısında dik çökmüş durumda olaya bak bebek katili hain ceza evinden koskaca Türkiye Cumhuriyetini yönetiyor ve Cumhurbaşkanı dahil herkes ağzından çıkacak iki söze bakıyorlar. Sizin çözüm dediğiniz şey ülkeyi bölmekse bu çözüm değil 10 yıldır seni sırtında taşıyan halka ihanettir ancak yüce Türk milleti ilk seçimlerde bunun cezasını kesicek İnşallah tabi o zamana kadar oy kullanabileceğimiz bir devlet olursa!

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Şakşakçı. Alkışlamana gerek yok. Bak terör keşke bitse. Ama merak etme düzeltilmesi gereken bir sürü sorun var.

Mesela ;

- Demokrasi
- Ekonomi
- Özgürlük
- Adalet
- Hak
- Hukuk
- İşsizlik
- Üretim vs...

Daha sayim mi. Boşuna şebeklik yapmayın. Hiçbirşey düzgün değilken siz sığınmışsınız terör sorunun arkasına kendinizi kandırıyorsunuz. Terörden başka bi sorun yok bu ülkede haklısınız.

Nasıl bozulmasın ki moralleri, terör biterse, şehitler olmazsa ne bulupta ne konuşacaklar ve millete ne söyleyipde oy isteyecekler. terörün bitmesi onların varlığının da sonu anlamına geliyor

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

inanin bana o bebek katili apodan medet umanlardan daha basiretsizsiniz yazik

His yok, hareket yok, acı yok… Leş mi kesildin?
Hayret veriyorsun bana… Sen böyle değildin.
Kurtulmaya azmin neye bilmem ki süreksiz?
Kendin mi senin, yoksa ümîdin mi yüreksiz?

Mehmet Akif Ersoy

Derdinizi anlıyorum terör bitecek ve artık şehit cenazeleri gelmeyecek diye ödünüz patlıyor. " Terörün devam ettiği zamanlarda bile 10 yıldır kurtulamadığımız AKP ve Erdoğan ,bir de terör sorununu çözerse hepten hapı yuttuk" diye şimdiden kara kara düşünmeye başladınız

Konuya 2 tane msj yazmışsın ikiside aynı..

Yine söylüyorum ülkenin tek sorunu terör değil. Terör bitsede akpnin yediği naneler bitmez. Ne ucu belli ne sonu.. Nerden başlayıp nerden bitireceğini şaşırıyor insan.

Bizde CHP başta olmak üzere öyle bir muhalefet var ki, topraklarımıza düşman girse ve sizi AK Partiden kurtaracağız dese CHP ve diğerleri gidip onun boynuna sarılacak.

Yine söylüyorum ülkenin tek sorunu terör değil.

bak terör bitsin o zaman diğerlerini de nası hallediyo başbakan terör madem türkiyenin en büyük sorunu türkiyenin en büyük sorununu halleden bi hükümet herşeyi halledebilecek güçtedir bunu o aklınızdan cıkarmayın...

10 Yıldır neyi halletti de terör bitince onu halledecek. Zannedersin 10 yıldır terörle uğraşıyor.

Bizde CHP başta olmak üzere öyle bir muhalefet var ki, topraklarımıza düşman girse ve sizi AK Partiden kurtaracağız dese CHP ve diğerleri gidip onun boynuna sarılacak.

Odediğin düşmanlar yurdumuza girse ilk önce donunuzu bırakıp kaçacak olan sizlersiniz.

Bu lkeyi kanımızın son damlasına kadar müdafa edecek bizleriz sizigidi makarnacılar sizi he desinlerki biz size birşey yapmayacağız sadece tayip erdoğanı alacağız paketler veririz onlara alsınlar başlarına çalsınlar.

Geri