turqteam' Alıntı:Ya Saadet
Ya Esaret
elmayla armut olmasada kimse bi daha rp nin bizi getirceği duruma getirmeye cesaret edemicek... istesede aynı kafada olamazlar sen kafanı yorma... zaten rp hiç olmadan akp kurulmuşş olsa şimdi tehdit altındayız cart curt muhabbetide olmcaktı hiç bi hükümet rpnin zarar verdiği kadar milletimize zarar vermedi... hasass duygularıyla bu kadar oynamadı ama rp varken nerdeydi bu anti akpciler? nerdeydi bu tehlikeciler... o zaman tehlikenin farkında değilmiydi? boşa yaygara koparmakta üstümüze yok yaygara o zaman kopmalıydı...Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:milli görüş çizgisinden biraz uzak akp ile o çizgideki sp
eski RP üyeleri bir çoğu
elmayla armut değiller!
:durdurun :durdurun :durdurun koaprdın sabah sabah dur dıplayıp durma öle bi şansları yok zati... al buda snaa kıyak olsun :victory :durdurunYOLDAŞ' Alıntı:TABİKİDE ESARET :biggrin
saadet partisine oy vereceğime esir olurum daha iyi
olimpiyat' Alıntı:elmayla armut olmasada kimse bi daha rp nin bizi getirceği duruma getirmeye cesaret edemicek... istesede aynı kafada olamazlar sen kafanı yorma... zaten rp hiç olmadan akp kurulmuşş olsa şimdi tehdit altındayız cart curt muhabbetide olmcaktı hiç bi hükümet rpnin zarar verdiği kadar milletimize zarar vermedi... hasass duygularıyla bu kadar oynamadı ama rp varken nerdeydi bu anti akpciler? nerdeydi bu tehlikeciler... o zaman tehlikenin farkında değilmiydi? boşa yaygara koparmakta üstümüze yok yaygara o zaman kopmalıydı...
:durdurun :durdurun :durdurun koaprdın sabah sabah dur dıplayıp durma öle bi şansları yok zati... al buda snaa kıyak olsun :victory :durdurun
Normalde oyumu kimseye vermezdim ama senin sayende bi oy daha kazandi (hatta ev arkadaslarımdan 2 side senin yazılarını okuyunca benim gibi düşünmeye başladılar)akparti İnadınada savunuyorum sırf inadınaosiris_cemo' Alıntı:Ne kadar başarılılar değil miHala bu zerzevatları savunan insanlar var
Allah akıl fikir versin.
neccko' Alıntı:Normalde oyumu kimseye vermezdim ama senin sayende bi oy daha kazandi (hatta ev arkadaslarımdan 2 side senin yazılarını okuyunca benim gibi düşünmeye başladılar)akparti İnadınada savunuyorum sırf inadına
Merak ediyorum hadi olurya bu party bu secimdede aynı başarıyı elde ederse hala dicek bişeylerin olacakmi ?
Millete bakarak deil dogru soyledigine ve samimiyetine inandıgım bir insanın bana söyledigi herşeye inanırım bu benim genimde var dürüst adama inanmak bide bunun tersi var.Tersi durumdada söyleyen adam ne diyosa tersine inanır onu yaparım kimsenin memleketi sattıgı yok felaket tellagını cok iyi beceriyosunuz başka bi iş yapında görelimosiris_cemo' Alıntı:Ne kadar üzüldüm anlatamamEğer sen millete bakarak oy veriyorsan zaten geçmiş olsun
![]()
İnatta bir muratta devam et savunmaya ki ülkemiz biraz daha batsın torunların ABD-AB esiri olsunlar memleketinin üzerinde ecnebi memleket bayrakları dalgalansın.Vatanını satan adamları savunmaya çalıştığının farkındamısın bilmiyorum.İktidara geldiklerinden bu yana inşaa ettikleri birşey yok sırf istanbula 4 yılda 57 milyar dolar gömdüler de ne yapıldı ?Sen savunmaya devam et ki onlar daha rahat satsınlar bu memleketi çocuklarını abd de el parasıyla okutmaya illegal servetlerini katlamaya devam etsinler.Sende elin ecnebisi karşısında boynu bükük gez.devam ha gayret vatanı karış karış satmalarına az kaldı
neccko' Alıntı:Millete bakarak deil dogru soyledigine ve samimiyetine inandıgım bir insanın bana söyledigi herşeye inanırım bu benim genimde var dürüst adama inanmak bide bunun tersi var.Tersi durumdada söyleyen adam ne diyosa tersine inanır onu yaparım kimsenin memleketi sattıgı yok felaket tellagını cok iyi beceriyosunuz başka bi iş yapında görelim