İşte akp'nin ilkleri

GÜzel Derleme... Saadet Kismi Hakkaten OlmamiŞ, Reklama KaÇmiŞ... Bana Sorsan Ha Akp Ha Saadet Mesela... Mesela Askerde Saadete TÜm SeÇİm DÖnemİnde ÇaliŞmiŞ Bİr ArkadaŞ Vardi Akp Oy Verİyoruz Dİyordu... Alla Alla DemİŞtİm Ben De... Yok Yok DememİŞtİm...
SaĞol PaylaŞim İÇİn

Ya bu konulara fazla takılan bir insan değilim zira daha oy kullanacak yaşa bile gelmedim ve bu konuları da svmem ama 6. madde çok dikkatimi çekti.
6.Domuz kesimi teşvik edildi izin verildi vs vs
Hadi ben AKP yanlısı biri değilim o yüzden bunu garipsemem normal diyelim ama bu kadar dinci bir partinin(ki ona oy verenlerin çocu da öyle olduğunu düşünüyorum) böyle bir kararı kime güvenerek aldığını merak ediyorum.

yazılanlar iyide saadet partisi de çörtingen yani:durdurun

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
milli görüş çizgisinden biraz uzak akp ile o çizgideki sp
eski RP üyeleri bir çoğu
elmayla armut değiller!
elmayla armut olmasada kimse bi daha rp nin bizi getirceği duruma getirmeye cesaret edemicek... istesede aynı kafada olamazlar sen kafanı yorma... zaten rp hiç olmadan akp kurulmuşş olsa şimdi tehdit altındayız cart curt muhabbetide olmcaktı hiç bi hükümet rpnin zarar verdiği kadar milletimize zarar vermedi... hasass duygularıyla bu kadar oynamadı ama rp varken nerdeydi bu anti akpciler? nerdeydi bu tehlikeciler... o zaman tehlikenin farkında değilmiydi? boşa yaygara koparmakta üstümüze yok yaygara o zaman kopmalıydı...

YOLDAŞ' Alıntı:
TABİKİDE ESARET :biggrin

saadet partisine oy vereceğime esir olurum daha iyi
:durdurun :durdurun :durdurun koaprdın sabah sabah dur dıplayıp durma öle bi şansları yok zati... al buda snaa kıyak olsun :victory :durdurun

olimpiyat' Alıntı:
elmayla armut olmasada kimse bi daha rp nin bizi getirceği duruma getirmeye cesaret edemicek... istesede aynı kafada olamazlar sen kafanı yorma... zaten rp hiç olmadan akp kurulmuşş olsa şimdi tehdit altındayız cart curt muhabbetide olmcaktı hiç bi hükümet rpnin zarar verdiği kadar milletimize zarar vermedi... hasass duygularıyla bu kadar oynamadı ama rp varken nerdeydi bu anti akpciler? nerdeydi bu tehlikeciler... o zaman tehlikenin farkında değilmiydi? boşa yaygara koparmakta üstümüze yok yaygara o zaman kopmalıydı...

:durdurun :durdurun :durdurun koaprdın sabah sabah dur dıplayıp durma öle bi şansları yok zati... al buda snaa kıyak olsun :victory :durdurun

o zamanda gerekli tepkiler veriliyordu (şimdiki kadar kadar destek yoktu
reklam kampanyaları vs. yoktu tabi)

CHP bir yana özellikle Cumhuryet gazetesi ve ADD bu konuda her zaman duyarlıdır.

Şu da var rp zihniyeti ekomonik yönden akp kadar büyük zararlar vermedi
(toplam iç ve dış borç son 4 yılda yüzde kaç artmış,borç kapamak için kamu malları satılmış bunlar rp dönemiyle karşılaştırıldığında böyle bir zararın rp döneminde verilmediği ortadadır)
ama daha çok laiklik ve cuhmuriyetle sorunluydu rp(akp de sorunlu tabi fakat rp kadar aşırı değil bu konuda)

1 kismi ilginc 1 kismi tehlikeli 1 kismi dusundurucu 1 kismi buyuk ihtimal yalan
ellerine saglik kusel olmus

Bir millet nasılsa baştakilerde öyledir. Eğer Toplum iyi ise baştakilerde öyledir. Eğer toplum iyi değilse baştakilerde iyi değildir. Sonuçta onları oraya çıkaranda biziz. İndirende biziz. Biz önce kendi toplumumuzu düzeltmeye çalışalım. Toplum elden gidiyor. Eğer böyle giderse YOK olucaz.

ya yuh harbiden nası başarmışlar çala çırpa o kadar bordcun altına sokmuslar taa........

Turqteam sen biraz terbiyesizlik yapmışsın!Akp nin yaptığı iyi icraatları neden yazmadın? Ben sana şimdi akp nin bir başka ilklerini yazarsam bir tarafın mort olur ama reklama gerek yok senin gibi çakallar daha çok iktidara geçmek için bu işlere başvrurur zavallısınız sizin döneminiz bitti aslanım anladın mı bitti!

Adam gibi adam Tayyip Erdoğan!

osiris_cemo' Alıntı:
Ne kadar başarılılar değil mi :D Hala bu zerzevatları savunan insanlar var :D Allah akıl fikir versin.
Normalde oyumu kimseye vermezdim ama senin sayende bi oy daha kazandi (hatta ev arkadaslarımdan 2 side senin yazılarını okuyunca benim gibi düşünmeye başladılar)akparti İnadınada savunuyorum sırf inadına
Merak ediyorum hadi olurya bu party bu secimdede aynı başarıyı elde ederse hala dicek bişeylerin olacakmi ?

BENCE son beş yılla, herkes kendi hatırladığı zamandan itibaren bu zamana kadar olan Türkiye'yi kıyaslasın kendi durumunu kıyaslasın neydi ne oldu ne olabilir. Bundan 5 yıl önceki ekonomisini düşünsün yaşam standartını düşünsün bu güne kadar başa gelip de kimlerin ne yaptığını yada yapmadığını düşünsün ona göre karar versin herkes,yoksa bu ilklerle sonlarla hiç bir karar verilmez beterin beteri vardır.Aatürk'ten bu yana ne ilkler oldu bir düşünün Türkiye son 50 yılında olduğu yerde saymaktan başka ne yaptı bence son elli yılda gelinmesi gereken yolun 1/3'ünü son 5 yılda kat etti Türkiye,resmin tamamına bakın derim ben...

bide eskileri 1 araştırmak Lazım.. Borcları Bu borcları bu duruma getirenleri de araştırmak lazımmm He ben burda erdoğan cok ii demimoyrum ama . tabiki her gelen biraz takip gidiyor.. işte ama kimsenin buna bişey yapabildiği yok. !!!!!!

Akp Ne İlkler Yapti
Önemlİlerİ
1:parsel Parsel Satmak
2:altkİmlİk Üstkİmlİk TartiŞmalari
3:İŞsİzlİk Ekonomİdekİ Yalanlar
4:kerĞÜ Vermek
5:iraktakİ KardeŞlerİmİzİn Kanlari... Ooo Daha Yazsak Buraya Sigmaz Bunlar Aklima Gelenler

neccko' Alıntı:
Normalde oyumu kimseye vermezdim ama senin sayende bi oy daha kazandi (hatta ev arkadaslarımdan 2 side senin yazılarını okuyunca benim gibi düşünmeye başladılar)akparti İnadınada savunuyorum sırf inadına
Merak ediyorum hadi olurya bu party bu secimdede aynı başarıyı elde ederse hala dicek bişeylerin olacakmi ?

Ne kadar üzüldüm anlatamam :D Eğer sen millete bakarak oy veriyorsan zaten geçmiş olsun :D
İnatta bir muratta devam et savunmaya ki ülkemiz biraz daha batsın torunların ABD-AB esiri olsunlar memleketinin üzerinde ecnebi memleket bayrakları dalgalansın.Vatanını satan adamları savunmaya çalıştığının farkındamısın bilmiyorum.İktidara geldiklerinden bu yana inşaa ettikleri birşey yok sırf istanbula 4 yılda 57 milyar dolar gömdüler de ne yapıldı ?Sen savunmaya devam et ki onlar daha rahat satsınlar bu memleketi çocuklarını abd de el parasıyla okutmaya illegal servetlerini katlamaya devam etsinler.Sende elin ecnebisi karşısında boynu bükük gez.devam ha gayret vatanı karış karış satmalarına az kaldı

osiris_cemo' Alıntı:
Ne kadar üzüldüm anlatamam :D Eğer sen millete bakarak oy veriyorsan zaten geçmiş olsun :D
İnatta bir muratta devam et savunmaya ki ülkemiz biraz daha batsın torunların ABD-AB esiri olsunlar memleketinin üzerinde ecnebi memleket bayrakları dalgalansın.Vatanını satan adamları savunmaya çalıştığının farkındamısın bilmiyorum.İktidara geldiklerinden bu yana inşaa ettikleri birşey yok sırf istanbula 4 yılda 57 milyar dolar gömdüler de ne yapıldı ?Sen savunmaya devam et ki onlar daha rahat satsınlar bu memleketi çocuklarını abd de el parasıyla okutmaya illegal servetlerini katlamaya devam etsinler.Sende elin ecnebisi karşısında boynu bükük gez.devam ha gayret vatanı karış karış satmalarına az kaldı
Millete bakarak deil dogru soyledigine ve samimiyetine inandıgım bir insanın bana söyledigi herşeye inanırım bu benim genimde var dürüst adama inanmak bide bunun tersi var.Tersi durumdada söyleyen adam ne diyosa tersine inanır onu yaparım kimsenin memleketi sattıgı yok felaket tellagını cok iyi beceriyosunuz başka bi iş yapında görelim

neccko' Alıntı:
Millete bakarak deil dogru soyledigine ve samimiyetine inandıgım bir insanın bana söyledigi herşeye inanırım bu benim genimde var dürüst adama inanmak bide bunun tersi var.Tersi durumdada söyleyen adam ne diyosa tersine inanır onu yaparım kimsenin memleketi sattıgı yok felaket tellagını cok iyi beceriyosunuz başka bi iş yapında görelim

Konunun en başına bakta savunduğun insanların becerdikleri "garabetin" bir nebze olsun farkına var.Daha fazla dil dökmeye lüzum yok.Aaa pardon tabii ben doğruyu göstersemde söylesemde sen tersini yapacağın için sen en tepeye hiç bakma :D

Geri