İşte akp nin Özgür Toplumu (18 çocuğun ilahi ölümü!!)

Okadar acizsinizki ve bir okadar vicdansız..Bi siyasi görüş için küçük kardeşlerimizin acı ölümlerini kullanıyosunuz.O başlıkta akp olmazsa çokmu şey kaybederdin.sanki onları oraya akp soktu töbe yarabbim ya..Allah Hepsinin Mekanını Cennet eylesin..

Çöken binada din öğreniliyorsa, öğrencilerin başık türbanlıysa mutlaka sorumlusu AKP'dir. Öğrenemedinmi daha? Bunların mantığı böyle işliyo.

Şöyle bir durumda var.
Çöken bina Laiklik adına hizmet veren bir kurum olsa; mesela ADD. Sorumlusu gene AKP olurdu. Ama ölenler köhne ve yobaz bir düşünce adına değilde Atatürk ve Laiklik ideolojisi uğruna ölmüş olacaktı. Yani birer Laik, birer kahraman...

Allah ölen yavrulara rahmet eylesin, ailelerine sabır, geride kalan beşerede bir gün öleceği gerçeğini göstersin.

hasta olsanız AKP yaptı diceksiniz

Herkes şehit memlekette hiç normal ölen yok zaten.. Saflar şehit diyor yıkımda ölenlere pff...

Boğularak, yanarak ve deprem veya bina yıkıntısı alında ölenler Şehit mertebesindedir.
Bu lafı söyleyen ben değilim Sahih Hadis'tir. Bilgin yoksa laf olsun diye yorum yapma
"Saflar Şehit diyor" diyerek direkt (istemeyerek de olsa) Peygambere hakaret ediyorsun, böyle birşeyle bir daha karşılaşırsam sınırsız banlarım haberin olsun...

sen nasıl yaşarsan yaşa Ama Allah'ın kulu isen Allah yolunda ölmeyi tercih et. Bu göçük altında kalarak vefat eden yavrular, meyhanelerde, kumarhanelerde, alkolik trafik kazalarında gidenlerden daha iyi bir ölümle gitmişlerdir. Önemli olan imanla ölmektir. Allah mekanlarını cennet eylesin......
Oradaki insanlar fakir ve cahil insanlardır. ÖNEMLİ olan hayırlı evlat yetiştirmekse o insan güvendiği ve iyi şeyler öğreneceğini umduğu yere evladını verebilir.

sen Allah için neyini feda edebildin önce onu düşün.

Elbette bu yavrularda bu vatanın çocukları. bir parmak kesilir, bir vucut acı çeker..
Ama azrail nezaman gelir onu Allah bilir.. Sen nezamna kadar yaşayacağını bilirmisin.

Ama ihmal diyorsan onu bilemem.. Binayı yapan ve yaptıran oraya bomba konacağını hiç düşünememiş demekki. BELKİ O bomba (LPG tankı) senin binada patlmasa daha kötüsü olabilirdi...

önemli olan o bombayı (LPG) tankını koyan kimsenin tedbir almaması. Niçin bir Gaz DEDEKTÖRÜ yok. Gaz kesicisi yok onları araştırmak lazım.. Aynı olay İSTANBUL' da Beşiktaş'da bir villada olsaydı İBRAGAZ firması bir kayaya toslamış vaziyeti alırdı. Bir yığın dava açılır, çakıldağını temizlemek için soluğu arkasından alırdı.

Burada tüpün patmlamasını önlemek için tedbir alana değil, Bombaya dayanmayan binayı yapanlara kızıyorsunuz...........Bu ne geri kafalı düşünce....Düşünün Freni patlayan araba toslayınca "Nasıl yapmışlar araba toslayınca mahvoldu" diyorsunuz. Demiyorsunuz ki Frenin Bakımını yapan servis suçlu.

Ancak diyorsunuz ki arabaya binen suçlu.....

Önce düşünmeli sonra konuşmalı....

DÜŞÜNEMİYORSAN VE DE BİLMİYORSAN SUSMAK EFTALDİR........
samikonevi isimli Üye suanda online konumundadir Mesaji Moderatöre bildir Konuyu düzenle/Sil

Çöken binada din öğreniliyorsa, öğrencilerin başık türbanlıysa mutlaka sorumlusu AKP'dir. Öğrenemedinmi daha? Bunların mantığı böyle işliyo.

Şöyle bir durumda var.
Çöken bina Laiklik adına hizmet veren bir kurum olsa; mesela ADD. Sorumlusu gene AKP olurdu. Ama ölenler köhne ve yobaz bir düşünce adına değilde Atatürk ve Laiklik ideolojisi uğruna ölmüş olacaktı. Yani birer Laik, birer kahraman...

Allah ölen yavrulara rahmet eylesin, ailelerine sabır, geride kalan beşerede bir gün öleceği gerçeğini göstersin.

YAhu bitarafınıza iğne batsa akpden bileceksiniz.Birazda Millete çamur atmadan düşünün öyle konuşun.yazdğın şeye bak "Çöken binada din öğreniliyorsa, öğrencilerin başık türbanlıysa mutlaka sorumlusu AKP'dir." sen bunu gerçekten düşünerekmi yazdın.Tövbe ya sanki islamiyeti Akp çıkardı ve yaydı.Bi araştır bakiym oranın çökme sebebi ordakilerin başının bağlı olmasımı?? veya orada din öğretiliyor olmasımı?? yazdıklarına inan sadece gülüp geçiyorum.Bazı şeylerin farkına varman içinde sana cvp yazıyorum..Madem sana göre laik ölen bi kahramansa ve bana görede "röportajı dinlediysen namaza kalktıkları sırada olmuş çökme olayı" namaza kalktığı vakit ölen seninkinden 1000 kat daha kahraman...!!!

YAhu bitarafınıza iğne batsa akpden bileceksiniz.Birazda Millete çamur atmadan düşünün öyle konuşun.yazdğın şeye bak "Çöken binada din öğreniliyorsa, öğrencilerin başık türbanlıysa mutlaka sorumlusu AKP'dir." sen bunu gerçekten düşünerekmi yazdın.Tövbe ya sanki islamiyeti Akp çıkardı ve yaydı.Bi araştır bakiym oranın çökme sebebi ordakilerin başının bağlı olmasımı?? veya orada din öğretiliyor olmasımı?? yazdıklarına inan sadece gülüp geçiyorum.Bazı şeylerin farkına varman içinde sana cvp yazıyorum..Madem sana göre laik ölen bi kahramansa ve bana görede "röportajı dinlediysen namaza kalktıkları sırada olmuş çökme olayı" namaza kalktığı vakit ölen seninkinden 1000 kat daha kahraman...!!!

:) Arkadaş yorumumu dikkatli oku, okumadan iftira etmek hoş değil.

:) Arkadaş yorumumu dikkatli oku, okumadan iftira etmek hoş değil.
Çok iyi okudum mrk etme senin için din ve islamiyet köhne ve yobaz bi düşünceyse benim içinde laiklik öle;) :goz: Hiç bi İftira olduğunuda düşünmüyorum..sana göre orda ölenler köhne ve yobaz bi düşünce veya yaşayış tarzı uğruna ölmüş oluyo..ki bütün cvplarımda bundan çıkarak yazdım..sen dert etme..

Çok iyi okudum mrk etme senin için din ve islamiyet köhne ve yobaz bi düşünceyse benim içinde laiklik öle;) :goz:

Hahah, ilahi birader. Konuyu dağıtmayalım, uyarı alıcaz yoksa :) Profilime gir ve son gönderdiğim mesajlara bak, o zaman anlayabilirsin beni ;)

Sana o yorumumdan bi alıntı yapıyorum.

Destur!' Alıntı:
Bunların mantığı böyle işliyo

İkili tartışmaya devam ederseniz, ikinizi birden banlayacağım...

pm ile olmadı msn den görüşün
Burada tartışmayın

Dinle beni bre gafil MüslümanSEN beni "Kafir oldun", "Deccal oldun", "Salman Rüşti oldun" falan diye terörize ederek susturacağını mı sanıyorsun?

Senin idraksiz, şuursuz ve saplantılı dindarlığının ürettiği bu şapşal ithamlardan tırsıp, o "17 günahsız küçük kız"ın hesabını soramayacağımı mı zannediyorsun?

"Aman bunların çarpık dindarlığına ses etmeyeyim... Aman tekere çomak sokmayayım... Yoksa bana Salman Rüşti derler" diyerek köşeme çekileceğimi mi sanıyorsun?

Nasıl ki...

Bazı aşırı laiklerin, içinde "Kuran kursu" geçen her olayda, meseleyi bir "insanlık meselesi" olmaktan çıkarıp, "Bu çağda Kuran mı öğrenilirmiş?" noktasına taşımasına şiddetle karşı çıkıyorsam...

Senin sorumsuzluğuna, vurdumduymazlığına, ahlaksızlığına, çarpık kader anlayışına da şiddetle karşı çıkacağım elbet...

* * *

Galiba sen beni 17 küçük kızın ölümünün sorumluluğunu, "Bütün suç tüpçüde!" şeklindeki manşetiyle tüpçüye yükleyen, ahlaksızlığı kendisine şiar edinmiş "Vakit" tayfasındakilerle karıştırıyorsun...

Sakın karıştırma!

Unutma ki:

Onların işlerine ya "sütçü" karışır, ya "tüpçü"...

"Vakit" tayfasındakilerin "Hüseyin Üzmez vakası"nda neler yazıp çizdiklerini şöyle biraz kafanı çalıştırarak hatırlasana...

"İslam davası" adına küçük bir kız çocuğunun taciz edilmesine sahip çıkan zihniyet, "İslam davası" adına 17 küçük kızın enkaz altında can vermesini tabii ki "tüpçü"ye ya da "sütçü"ye yükler...

Onlardan başka ne beklenir ki?

* * *

Birileri çaresizlik ve yoksulluk içinde çırpınan köylülerin kızlarını, "Kuran öğreteceğiz" diye evlerinden alıp götürecek...

Ancak...

O kızların can güvenliğini sağlayamayacak... Barınma koşullarını yerine getirmeyecek... Doğru dürüst hiçbir önlem almayacak...

Sonra bir gün, sabah namazı vakti, kızların barındırıldığı bina korkunç bir gürültüyle çökecek...

17 kız o binanın enkazı altında can verecek...

Ve ben de, bu durum karşısında...

"Bu kızlar orada Kuran öğreniyordu... Namaza kalkmışlardı... Bu yüzden onlar şehit olmuştur... Ne mutlu onların anne ve babalarına" diye yazacağım, başka da bir şey yazmayacağım, öyle mi?

O kızlar şehit olmuş olabilir... Bu Allah'ın takdiridir... Ben bir şey diyemem...

Ben onlara "şahadet şerbeti içirmek" yerine...

Neden önlem alınmadığını, neden denetimsiz kurs açıldığını, neden izinsiz iş yapıldığını, neden koruma altında tutulan küçük kızların can güvenliklerinin sağlanmadığını sorarım...

Bunu yaparken de...

Ne "Bütün suç tüpçüde" diye İslami fırlamalıklara yüz veririm...

Ne de "Şehit oldular" tarzında metafizik rahatlamalara...

Ben hesap sorarım...

Çünkü bu benim hem insanlık, hem de kulluk vazifemdir...

* * *

Bir şey daha var ey gafil Müslüman...

Sen zannediyor musun ki...

Konya'nın o kuş uçmaz kervan geçmez bölgesinde "yurt" adı altında kaçak Kuran kursu açan o adamlar, salt "Kuran öğretmek" gibi kutlu bir işe soyunmuşlardır...

Sen zannediyor musun ki...

Adamların tek amacı, Allah rızasını kazanmaktır...

Eğer öyle olsaydı...

"Kuran öğreticiliği" gibi dokunulmaz bir gücü ellerine alıp, türlü çeşitli politik oyunlar çevirmezlerdi...

Sen "Süleymancı" denilen grubun kaç liderinin, kaç partiden milletvekilliği kaptığını biliyor musun?

Düne kadar Demirel'in, Mesut Yılmaz'ın, Erbakan'ın listelerinin en tepesine oturan bu adamların, şimdi AKP listelerinde yer bulabildiğinden haberdar mısın?

Küçük köylü kızlarının cesetlerinin üzerinden yürütülen bu kirli güç mücadelesine neden destek verecekmişim ki?

* * *

Bak, benim gafil mütedeyyin arkadaşım...

Bunları yazıp çiziyorum diye...

Sen benim için...

"Salman Rüşdi oldu", "Kafir oldu", "Deccal oldu" mu diyeceksin?

De birader, de...

Hiç gocunmam...

"Bütün suç tüpçüde" diye yazıp "İslam mücahidi" olacağıma...

Alınmayan önlemlerden zerre kadar söz etmeyip, sadece "Melekler cennete uçtu" ya da "Şehit oldular" diye etliye sütlüye dokunmayan başlıklar atıp, "Bu Ahmet Hakan ne kadar takva sahibi bir adamdır" diye takdir kazanacağıma...

Hesap sorarak...

"Deccal" olmayı yeğlerim...

Tamam mı? Anlaştık mı?

Ahmet HAKAN

Boğularak, yanarak ve deprem veya bina yıkıntısı alında ölenler Şehit mertebesindedir.
Bu lafı söyleyen ben değilim Sahih Hadis'tir. Bilgin yoksa laf olsun diye yorum yapma
"Saflar Şehit diyor" diyerek direkt (istemeyerek de olsa) Peygambere hakaret ediyorsun, böyle birşeyle bir daha karşılaşırsam sınırsız banlarım haberin olsun...

Bende orda saflar derken orda ölen çocukların anne babalarına dedim..Peygamber

efendimize ssaf diyecek kadar alçalmadım daha...Bide böle tehditvari banlarım falan

demenede gülüyorum..Adam burda bağıra bağıra pkk propagandası yaptı kıçımı

yırttım o gün banlamadınız adamı.. En sonunda dayanamadım küfür ettim şerefsize

beni banladınız.. Sizin kapasiteniz bu kadar işte... Umrumda bile değil artık

banla bu saatten sonra arakdaşım.. Bu forumda böle adamlar rahat rahat yazıyorsa..

benim gibi adama karşı gelenler ban yiyorsa.. Hiç durma beni banla... !!!

Bende orda saflar derken orda ölen çocukların anne babalarına dedim

o analar babalarda hadis olduğu için Şehit oldular diyorlar zaten,
Kendi yazdığın cümle ile kendi hatanı açıklıyorsun, ama anlamadan yazdığın
için bunu bile anlayaamıyorsun maalesef.

Terbiye sınırlarını zorlama...
Bahsettiğin kişi "Arminonly" nickli üyeydi ki
kendisi sınırsız banlandı. Tehdit olarak algılama
sadece uyarıyorum. Banlamam gerektiğinde senden
izin almama gerek yok zaten, direk çizerim merak etme

arkadaşlar tamam belki kuran kursunun suçu olabilir ama devletin koyduğu ağır şartlar hiç mi hiç etkilemmiştir acaba oranın kaçak kuran kursu olduğunu...ayrıca tüp patlamsı olmuş burda suç hem tüpçüde hemde kuran kursunda ama geçen yılki lojman faciasında oreasıdamı kaçak dı ki patladı takdiri ilahi oyüzden diyoruz o kızların annesine babasına laf söylemeyelim...

arkadaşlar tamam belki kuran kursunun suçu olabilir ama devletin koyduğu ağır şartlar hiç mi hiç etkilemmiştir acaba oranın kaçak kuran kursu olduğunu...ayrıca tüp patlamsı olmuş burda suç hem tüpçüde hemde kuran kursunda ama geçen yılki lojman faciasında oreasıdamı kaçak dı ki patladı takdiri ilahi oyüzden diyoruz o kızların annesine babasına laf söylemeyelim...

cok doğru. bende bununla ilgili bi konu actım işlerine gelmedi kapattılar konuyu.

Geri