İşte AKP medyasının MHP düşmanlığının örneği

emrah1607

Banned
Reaction score
0
İşte AKP medyasının MHP düşmanlığının örneği

AKP medyasının internetteki uzantısı haber7 sitesi gazetecilik etiğinden yoksun şekilde MHP'ye saldırmaya devam ediyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Daha önce defalarca haber7 sitesinin AKP tetikçiliği yapayım derken bütün gazetecilik ve habercilik değerlerini bir tarafa bırakarak MHP hakkında uydurma, saptırma ve iftira haberler yaptığını belgelemiştik.

Biz, haber7 sitesinin bu saptırma ve ahlaki olmayan tavırlarını gün yüzüne çıkardıkça, haber7 sitesi yöneticilerinin hiç yüzü kızarmamakta ve aynı tavırlarına devam etmektedirler. Aynı, tetikçiliğini yaptıkları AKP gibi...

Haber7 sitesi bu saptırma haberlerine dün bir yenisi daha ekledi.

Bildiğiniz gibi, dün akşamüstü MHP'nin miting programlarının sadece 1-7 Mart tarihleri arasındaki 1 haftalık süreyi kapsayan, 1. etabı açıklandı. MHP tarafından yapılan açıklamada 7 Marttan sonraki miting programları ile ilgili hiçbir bilgi verilmedi.

İşte haber7 sitesi bu miting programını haber yaparken bir yalan kampanyasına hizmet etmek için yine bütün gazetecilik değerlerini ayaklar altına aldı.

MHP Lideri Bahçeli'nin ülkemizin doğu ve güneydoğusunda onlarca programı olmasına rağmen Tayyip Erdoğan tarafından ülkenin doğusuna gitmiyor gibi bir yalan kampanyası başlatılmıştı. İşte haber7 sitesi de bu yalan kampanyasına tetikçilik yapmak için MHP'nin 1. etap programının haberini yaparken "Bahçeli Doğu ve G.Doğu'ya gitmiyor" diyerek sanki MHP Lideri 29 Mart'a kadar ülkemizin doğusuna gitmeyecekmiş gibi saptırma haber yapma çabasına girişmişlerdir.

EtikHaber olarak haber7 sitesine soruyoruz?

Müneccim mi oldunuz ki MHP'nin henüz açıklanmayan gelecek programlarını da kapsayacak şekilde saptırma ve uydurma bir başlık atıyorsunuz?

İleriki dönemlerde MHP'nin miting programlarında Doğu veya G. Doğu'dan iller görürseniz okuyucularınıza ne diyeceksiniz? Böyle bir durumda MHP'den ve okuyucularınızdan özür dileyecek kadar şerefli misiniz?

Hadi AKP tetikçiliği yaparak MHP düşmanlığı yapıyorsunuz onu gördük, anladık, peki okuyucularınızın, haberinize attığınız başlıkla içeriğinin alakasız olduğunu göremeyecek kadar salak olduğunu mu sanıyorsunuz?[/B]

Son olarak Haber7 sitesine diyoruz ki, EtikHaber olarak bütün bu soruların cevabını biliyoruz ama cevap hakkınızı kullanmanızı bekliyoruz. Aksi halde biz, hem bu soruların cevaplarını ispatlamaya hem de sizin rezilliklerinizi ortaya dökmeye devam edeceğiz.

kaynak​

İşte Haber7'nin tetikçilik yaptığı saptırma ve yalan haberi

2553qr8.jpg

haber 7 ne

kanal 7 ne

deniz feneri ne

AKP ne

aynı değirmenin suyu

karaya AK

demek için kurulmuş YANDAŞ MEDYA

Suları ısındı, bir dahaki seçimde barajı bile aşamayacaklar. Bunu bildikleri için kime saldıracaklarını bilemiyorlar. Bir dahaki seçimde arkadalarında ne yahudi ortakları İsrail, ne de müttefikleri ABD olacak.

haber yandaş olmuş tamm diyelim haber etik değil tamam diyelim ama bende iddia ediyorumki MHP lideri şırnak-cizre- mardin -diyarbakıra gidemeyecek... gidebilirse görüşürüz... gezi takvimini görelim bakalım varmı güneydoğuda bir il... sanmıyorum çıkamaz.. çıkabilirse görüşürüz burdan özür dilerim bende... hadi bahçeli beni yanıltsın...

haber yandaş olmuş tamm diyelim haber etik değil tamam diyelim ama bende iddia ediyorumki MHP lideri şırnak-cizre- mardin -diyarbakıra gidemeyecek... gidebilirse görüşürüz... gezi takvimini görelim bakalım varmı güneydoğuda bir il... sanmıyorum çıkamaz.. çıkabilirse görüşürüz burdan özür dilerim bende... hadi bahçeli beni yanıltsın...

tayyip gibi kapı kapı gezicek hali yok oy avcılığı için tabi ki .

az oy alabileceği yerlere zaten gitmez gitmesine gerekte yok o değerli vaktini harcamaması daha iyi .

oralara dtp ve akp gibi iki kürtçü parti gidiyor mhp de istediği belli başlı yerlere gider

sizi ve kanal 7 zihniyetini memnun etmek için gitmez yani

tayyip gibi kapı kapı gezicek hali yok oy avcılığı için tabi ki .

az oy alabileceği yerlere zaten gitmez gitmesine gerekte yok o değerli vaktini harcamaması daha iyi .

oralara dtp ve akp gibi iki kürtçü parti gidiyor mhp de istediği belli başlı yerlere gider

sizi ve kanal 7 zihniyetini memnun etmek için gitmez yani

bu da bir yönüyle kılıfına uydurma denir yaa takıyyeyi sana yakıştıramadım emrah.. bahçeli gitse bana ne gitmese millete ne?? bak onca il saydım hadi oy çıkmıyacağı bir yere gitmez anladıkta onca il varken birinede gitmezmi insan.. sonra sen siyasetçisin başbakan olsan ankaradan öbür tarafının başbakanı değilim benmi diyecen oy çıkmadı diye??? böle saçmalık olurmu yani.. gidemez demek çok zor değil bak ben diyorum.. ama oy çıkmaz diye gitmiyor demek çok ayıp... urfaya geziye gider gibi yapsın baride gitsin..hiç olmassa oralardaki asker -polis gibi kolluk kuvvetlerinin oyunu almak için gitsin..

bu da bir yönüyle kılıfına uydurma denir yaa takıyyeyi sana yakıştıramadım emrah.. bahçeli gitse bana ne gitmese millete ne?? bak onca il saydım hadi oy çıkmıyacağı bir yere gitmez anladıkta onca il varken birinede gitmezmi insan.. sonra sen siyasetçisin başbakan olsan ankaradan öbür tarafının başbakanı değilim benmi diyecen oy çıkmadı diye??? böle saçmalık olurmu yani.. gidemez demek çok zor değil bak ben diyorum.. ama oy çıkmaz diye gitmiyor demek çok ayıp... urfaya geziye gider gibi yapsın baride gitsin..hiç olmassa oralardaki asker -polis gibi kolluk kuvvetlerinin oyunu almak için gitsin..

Başbakan’ın “meydanlara gel” davetine göndermede bulunan Bahçeli, “Başbakan bizim meydanlara inemediğimizi, vatandaşlardan kaçtığımızı söyleyip durdu. Doğrudur, bu meydan yarışında onlara göre geriden başladık. Ancak bizim emrimizde devletin uçakları, helikopterleri yok” demişti.

bu söz bahçeliye ait ...

imkanlar dahilinde gezebildiği yerleri geziyor .bahçelinin güneydoğuya gitmesini bütün herkes dört gözle bekliyor .tayyip erdoğan gittiğinde ordaki halkı provake edenler bahçeli gittiğinde daha fazla yapacak bunu .sorun buda değil de bahçelinin genel başkan olduğundan itibaren yaptığı mitingler zaten sayılıdır .her yeri zaten kimse gezmedi gezemez . diyorum ya tayyip gibi kapı kapı gezmez o .

doğudaki asker polis nereye verceğini zaten bilir .güneydoğudakiler dtp ve akp gibi iki kürtçü partiyi zaten destekliyorlar .mhp nin orada alacağı oy bellidir .mhp nin o bölgede yüksek oy alması ancak ordaki insanların hayallerinin değişmesi sonucunda mümkün olabilir.bu ülkeye bağlı bu ülkeyi candan seven kafasında baska bir ülkenin hayali yatmayanlar ise zaten oy vereceği yeri bilirler .onlar için miting yapılması tabiki doğru ve güzel olur ancak bahçeli batıda bile heryeri gezmiyor . parti yönetimi olarak aldıkları kararda vardır bi haklılıkları ve bunu tayyip gibi kanal 7 gibi aklı evveller deniz fenerci soyguncular sorgulayamazlar .

ayrıca bahçelinin diyarbakırda urfadaki gezilerini de hatırlatırım .gezi için zaten gidiyor o bölgelere .ama miting dediğim gibi heryerde yapmıyor .ben bursadayım burda bile yapmadığı zamanlar oldu .burda ne vardı da yapmadı peki .çarpıtmayın saptırmayın yalan söylemeyin

Geri