İşte AK Parti'nin 10. Yıl Marşı

αqqα уєкяυ;1970095375' Alıntı:
Merak etme o renkte benim babamında kanı var. Ama sizin aga babalarınızın ve polislerinin artık ona bile saygısı yok. KayboL !

Asıl sen kaybol.Babana helal olsun Allah rahmet etsin mekanı cennnet olsun ama keşke yaşasaydıda senide adam etseydi..O bayrağa kimin saygısı var kimin yok herkes görüyor sen kafanı yorma.

Şimdi sana kısaca özgeçmiş geçeerdim ama onu bile anlayamayacağın için yormuyorum kendimi. Benim adamlığımı kimse sorgulayamaz. Hele ki sen hiç ! Polislerin şu anda bize yaklaşımlarını birebir yaşadığımız için gayet iyi biliyoruz. Rüşvetinden tehditlerine kadar yeri geliyor muhattap oluyoruz. Yaşayan bilir derler ya. O hesap. 29 ekimde saygısı olan devlet adamlarını da gördük , polisi de gördük. Neyin ne olduğunu dünya alem gördü. Sen istediğin kadar vatanseverlik tasla burada. Senin desteklediğin parti Türk bayrağı açanları joplattırıyorsa Senin kalbinle Beynin farklı çalışıyor demektir.

adını da onuncu yıl marşı koymuşlar akılları gerçek onuncu yıl marşının yerine bu uyuşturucuyu yutturacaklar ama bunlar onuncu yıl marşını yazanların pisliği bile olamazlar.

Adını 10. yıl marşı koydular çünkü AKP nin iktidara gelişin 10. yılı olduğu için.
11. yılda adı değişir merak etme. AKP ilk 10 yıla takılıp kalan bir parti değildir.

Geri