İşte Şok Belge !!

hehe, kılıçdaroğlu dün televizyon prooramına çıkamamış...=)...göstercek bişeyi kalmadı heral...

hehe, kılıçdaroğlu dün tv prooramına çıkamamış....=)...göstercek belgesi kalmadı heral...mehmet dengir tek kalmış...

sanırım belgenin sahte olduğu açıklandı...(ama doğan medya gurubunda değil)

Almanya deniz fenerinden sonra şimdi de chp hakkında bir belge ortaya çıkardı
ilginçtir ama anlaşılan belge bazı çevreler tarafından amacının dışında kullanılmak isteniyor : (

biliyor musun orada ne yazıyor... bilmiyorsun işte sen ve senin gibi akpciler duyarlar ama bilmezler işte... oradaki satırda türk partisi chp uluslararası yapılan çalışmalardan dolayı size 85.000 euro transfer edilecektir.... haziran ayına kadar cevabınız bekliyoruz... şu sözü kafanın hiç bi yerinden çıkarma... hz.ali:"bana bi harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" SAYGILARIMLA...

güzelim istersen aç bi partiler kanunu nu oku..
bir parti dış ülkelerden birinden ödenek alması transfer gibi bir durumda akıbetinin ne olacağını bir araştır..bana inanmıyorsan git şehrindeki yüksek seçim kurulu başkanına sor

kılıçdaroğlu demiş ki zahid akmanın adı şu kadar geçiyor. neden hala o koltukta.
sormazlar mı adama:
baykalın adı ergenekonda kaç kere geçiyor?
chpli rtük üyelerinin adı ergenekonda kaç kere geçiyor?
chpli rtük üyesi yaptığı fuhuşun parasını devlete ödettirirken nerelerdiydin?

dürüst birisi önce kendi pisliğini temizlemeli?

İlahi Kılıçdaroğluuna sormak istiyorum.

madem sende böyle bir belge var (ki bunun sahte olduğu kanıtlandı)

Bu olayın almanyada ki mahkemede ki davası yaklaşık 2 yıl sürdü.

Bu süre içerisinde Alman Mahkemesi binlerce belge incelemiş olmasına rağmen almanyadaki Deniz feneri yolsuzluğunun Türkiye ili ilişkisini kanıtlayan hiç bir belge ortaya konamamışken nasıl oluyorda asen bu belgeyi şıp diye bulabiliyorsun

madem böyle bir belge varidiyse neden bu belgeyi Alman mahkemesine teslim edip Türkiye bağlantısını ortaya koymadın.

Mahkemenin bitmesin bir kaçgün sonra kalkmış belge var diyorsun

Sen o belgeyi alda :)

kesekağıdı yap belki içine kuruyemiş koyup yersin :)

Bu süre içerisinde Alman Mahkemesi binlerce belge incelemiş olmasına rağmen almanyadaki Deniz feneri yolsuzluğunun Türkiye ili ilişkisini kanıtlayan hiç bir belge ortaya konamamışken nasıl oluyorda asen bu belgeyi şıp diye bulabiliyorsun

madem böyle bir belge varidiyse neden bu belgeyi Alman mahkemesine teslim edip Türkiye bağlantısını ortaya koymadın.

:clap:clap:clap

arkadaşım kusura bakma ama sende saf saf soruyorsun "Neden madem elinde belge varsa alman mahkemesine zamanında teslim etmedin "diye

iyide Kemal Kılçdaroğlu okadar cahilmi ki teslim etsin o elinde ki belgeyi mahkemeye

Teslim etse mahkeme o belgenin sahte olduğunu hemen anlayacaktı.Belge balon gibi elinde patlayacaktı

nezamanki mahkeme bitti hemen aklına gedi belgenin varlığı

Ne de olsa Bizim CHP yalakası medya bu belgenin gerçek olup olmağığına bakmaz sekiz sutundan manşet yapacağını Kılıçdaroğlu bilmiyor mu

arkadaşım kusura bakma ama sende saf saf soruyorsun "Neden madem elinde belge varsa alman mahkemesine zamanında teslim etmedin "diye

iyide Kemal Kılçdaroğlu okadar cahilmi ki teslim etsin o elinde ki belgeyi mahkemeye

Teslim etse mahkeme o belgenin sahte olduğunu hemen anlayacaktı.Belge balon gibi elinde patlayacaktı

nezamanki mahkeme bitti hemen aklına gedi belgenin varlığı

Ne de olsa Bizim CHP yalakası medya bu belgenin gerçek olup olmağığına bakmaz sekiz sutundan manşet yapacağını Kılıçdaroğlu bilmiyor mu

Evet ya gerçekten bende saf saf souyorum :)

Asıl sen kusura bakma bir daha olmaz

ya utanmadan çıkıpda şok belge demiyorlar mı

çirkefliğin iftiranın adı şok belge oldu iyimi

uslubunuza dıkkat edın lutfen.
ayrıca tartısmanın ortasında yerlı yersız gulup tartısmanın cıddıyetını bozmayın konuyla alakasız mesajlarda atmazsanız daha ıyı olur.

Ağzıan sağlık

Kemal Kılıçdaroğlunun ipliğini ne güzel çıkarmışsın pazara

seninde dediğin gibi alsın o belgeyide :)

belki lazım olur:)

bakarsın çekirdek kabuğu koyar

ANKARA- CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, RTÜK Başkanı Zahid Akman hakkında yeni belgeler açıkladı. Kılıçdaroğlu, Akman’ın yasal engeli olmasına karşın, bir medya ajansına ortak olduğuna ilişkin ticaret sicil kaydını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, Akman’ın daha önce bu tür bir şirket ortaklığı olmadığı yolundaki sözlerini anlatarak, “Akman o koltuğundan ayrılması gerekir. Koltuğu bırakınız, gidip yargıdan aklanınız. Ancak Akman Başbakandan aldığı gücü kullanıp, koltuğunda oturmaya devam etmektedir” dedi.

İŞTE İDDİALAR VE BELGELER

BİAT BELGESİ: Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı ilk belge; Zahid Akman’ın, Zekeriya Kahraman’a verdiği ve ‘tüm ticari işlemlerde tam yetki verdiğine ilişkin Ankara 18. noterde düzenlenen vekaletname oldu. Kılıçdaroğlu bu belgenin; “Zahid Akman’ın biat belgesi olduğunu’ ve “Bu belgenin, Zahid Akman’n gerçek patronunun, Knal 7’nin yöneticisi Zekeriya Kahraman olduğunun kanıtı” olduğunu ileri sürdü.

AJANS BELGESİ: Kılıçdaroğlu’nun, Akman ile ilgili açıkladığı ikinci belge ise; Akman’ın bir medya ajansının sahibi olduğuna ilişkin. Kılıçdaroğlu bölge ile ilgili şu bilgileri verdi:

“RTÜK yasasına göre üyeler ve akrabaları radyo ve TV alanında herhangi bir şirket ortaklığı bulunamayacağını hükme bağlıyor. Bu belgede, Rehber Basın yayın Organizasyon ve Eğitim Tesisleri Limited Şirketi’nin ortaklarından birisinin RTÜK Başkanı Zahid Akman olduğu görülüyor. 3 Ocak 2008 tarihli Ticaret Sicil Gazetesine bakıldığında ortaklık açık olarak görülüyor. Şirketin diğer ortakları ise Akman’ın vekaletname verdiği zekeriya Kahraman ile Hasan Hüseyin Ceylan’dır. Akman, televizyon programları hazırlama yetkisi olan bir şirkete ortak olmaktan çekinmemiştir. Akman 22 Eylül 2008’de “herhangi bir üretim, alım satım yapan, şirketle ortaklığım yoktur” demişti. Kanal 7 yöneticisi ile aynı şirkette ortak. Ve üstelik medya ajansı ortağıdır.”

SAHTE İMZA BELGESİ: Kılıçdaroğlu, üçüncü bir belge ile Akman’ın sahte imza olayını ileri sürdü. Akman’ın Ankara 18. noterde 3 ayrı imza atarak, imzasını notere tescil ettirdiğini belirtti. Kılıçdaroğlu bir başka noter belgesinde ise Akman’ın farklı bir imzası olduğunun belgesini gösterdi. İki ayrı belgede imzaların farklı olduğunu, belgedeki imzanın sahte olduğunun gözle anlaşıldığını ve kriminal incelemeye bile gerek olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Sayın zahid Akman kendi yenrine sahte imza atan kişiler hakkında bugüne kadar herhangi bir suç duyurusunda bulunmuş mudur? Nasıl bir iş ve çıkar birlikteliği vardır ki, sizin adınıza sahte imza atan kişiyi koruyorsunuz? Sahteciliği koruyan ya da göz yuman bir kişi ahlaki değerlerin yücelmesi adına RTÜK başkanı olabilir mi?” diye sordu.

Kılıçdaroğlu, ayrıca sahte belge düzenlediğini ileri sürdüğü ve daha önce belgesini açıkladığı İstanbul 10. noteri ile ilgili bilgileri hatırlattı ve 3 ayrı belge ile bu noteri soruşturan 28. Noterin de Zekeriya Kahraman ile ilgili belgelerin noteri olduğunu hatırlattı

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=164068

Konu olarak açacaktım ama buraya uygun gördüm...

Belge var veya yok...Ya Kılıçtaroğlu Yada Akman Hangisi haklı
veya haksız Artık bunun kesin bir şekilde yanıt bulması lazım...

Yoksa Şaibeli bir bakan Yada İftiracı vekil görmek istemiyorum
vatandaş olarak...

Kimse boşuna uğramasın

İmza arkadaş bu konuya verilecek en güzel cevabı yazmış zaten.

Bu cevap burada duruken kalkıp yeni bir cevazp yazmak saygısızlık olur

Aksiini iddia edenler önce bu yoruma cevap yazsınlar sonra konuşsunlar

Geri