İşte Şok Belge !!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
2vcdvmf.jpg

İşte şok belge!!

Kılıçdaroğlu açıkladı...

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'daki Deniz Feneri davasında ceza alan Mehmet Gürhan'ın, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman'ı, “Türkiye'deki işlerinde vekil tayin ettiğine ilişkin” 2007 tarihli noter belgesini açıkladı.

Kılıçdaroğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin Şişli İlçe Kongresinde dile getirdiği “3Y (yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele) söylemine” artık vatandaşın itibar etmediğini iddia etti.

“Yolsuzlukla mücadele edeyim derken, AKP ve Sayın Başbakan bugün yolsuzluk yapanların en büyük hamisi durumuna gelmiş durumda” diyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Almanya tarihinin en büyük nitelikli dolandırıcılık davasının Türkiye'deki faili olarak mahkeme kararına geçen kişi, bugün RTÜK'ün başında ve Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın koruması altında. Sayın Başbakana sormak isterim: Almanya'daki dolandırıcılık davasının Türkiye ayağını oluşturan kişilerden birisi olarak, adı defalarca geçen kişiyi, RTÜK Başkanı olarak görmeyi nasıl içinize sindiriyorsunuz? Bu anlayışınızı, yolsuzlukla mücadele söyleminin neresine oturtuyorsunuz? Sayın Zahid Akman'ı, Kanal 7'yi birlikte kurduğunuz için mi koruyorsunuz? Bu bağlamda bir korumanın suçu paylaşmak anlamına geldiğini çevrenizdeki kişiler acaba size söylemediler mi? Bu davranışınızı hangi şeref ve haysiyet anlayışınıza oturtuyorsunuz?

Almanya'daki Deniz Feneri olayında olduğu gibi, Kanal 7'nin yurt dışı hesaplarını resmi defterlerine kaydetmediği devletin raporları ile saptanmasına karşın, bu raporları sümenaltı edip, savcılığa göndermeyen SPK Başkanı Turan Erol'u hangi şeref ve haysiyet anlayışı ile yerinde tutuyorsunuz? Şayet yolsuzluklarla mücadele programınız bu anlayış ile hazırlanmışsa, onun adı 'yolsuzlukla mücadele' değil, yolsuzluklara yataklık yapmadır. Almanya'daki dolandırıcılık olayının Türkiye baş aktörü Zekeriya Karaman'ın akrabanız olması, size böyle bir korumacılık yetkisi vermez, vermemelidir. Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı vergi kaçakçılarının, hayali ihracatçıların, karaparacıların hamisi olamaz. Türkiye Cumhuriyeti, karapara kuryecilerinin ve karaparanın cenneti olamaz.”

“BİAT BELGESİ”

Kemal Kılıçdaroğlu, basın toplantısında,Almanya'daki Deniz Feneri davasında ceza alan Mehmet Gürhan'ın, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman'ı vekil tayin ettiğine ilişkin, 21 Mayıs 2007 tarihinde İstanbul 10. Noterliğince düzenlenen belgeyi de açıkladı.

Belgeyi “biat belgesi” olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, genel vekaletname” başlıklı belgede, “Türkiye hudutları dahilindeki ortağı olduğum şirketlerdeki hisselerimi devretmeye, Türkiye hudutları dahilindeki şirketlere ortak olmaya, hisse satın almaya, ortaklıkla ilgili haklarımı takip etmeye benim adıma evrakları imzalamaya, kamu kurum ve kuruluşları ile özel ve tüzel şirketlerdeki işlerimi takip etmeye T.C. vatandaşı Kadir oğlu 03.01.1952 doğumlu Zekeriya Karaman'ı vekil tayin ettim” cümlelerinin yer aldığını kaydetti.

CHP'li Kılıçdaroğlu, bu vekaletnamenin, “Mehmet Gürhan'ın aslında bir piyon olduğunu, tüm yetkilerin ve sorumluluğun Zekeriya Karaman'da bulunduğunu açıkça gösterdiğini” ileri sürdü.

“KENDİNİZİ ÇIKMAZ SOKAKTA BULURSUNUZ”

Kılıçdaroğlu, şu görüşleri dile getirdi:

“Sayın Başbakana önerim: Sayın Başbakan bu vekaletnameyi önünüze alınız ve vicdanınızın da sesini dinleyerek bir düşününüz. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını kimler yiyor? Kimler İslamiyetin o güzel yardımlaşma duygularını özel çıkarları için kullanıyor ve siz Türkiye'deki asıl faillerin arkasında, onların destekçisi olarak görünüyorsunuz. Bunu gerçekten de içinize sindirebiliyor musunuz? Sayın Başbakan'ın etrafında saygın kişiler var. Lütfen onların uyarılarına kulak versin. Şayet Dengir Fırat'la yola çıkarsanız, kendinizi çıkmaz sokakta bulursunuz. Zaten ağzınızın bozukluğu da galiba buradan geliyor.”

Kemal Kılıçdaroğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile ilgili olarak da “Dengir Fırat'ın en büyük ortağı olduğu MENAS'ın ürünlerini yurt dışına götüren TIR'da 89 kilo eroin yakalandı mı, yakalanmadı mı? Fırat'ın en büyük ortağı olduğu MENAS şirketi hayali ihracat yaptı mı, yapmadı mı? Sayın Başbakanın imzasıyla Dengir Fırat'ın iftira attığını kanıtlarsam, Mehmet Mir Dengir Fırat'ı partideki görevinden alacak mısınız?” dedi.

Kılıçdaroğlu, bir soru üzerine, Başbakan Erdoğan'ın imzasıyla, Fırat'ın birisine iftira attığını kanıtlayacağını söyledi.

“Kime iftira attığını söylemeyecek misiniz?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, “sayın Başbakan sorsun öğrensin bakalım. Ben bunu kanıtlayacağım, o zaman Sayın Başbakan dönüp Mehmet Dengir Mir Fırat'a ne söyleyecektir, ben de merak ediyorum. Ben bir şey istiyorum, milletvekilliğinden ayrılması...” diye konuştu.

“DENGİR FIRAT'LA HESAPLAŞACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, Fırat'ın, hayali ihracat olayı ortaya çıktığı zaman “ben o şirketten ayrılmıştım” dediğini anımsatması üzerine, “Sayın Dengir Fırat'la hesaplaşacağız. Fırat'la bütün medyanın önünde herhalde bir araya geleceğiz. O zaman ben size Fırat'ın ve şirketinin gerçek yüzünü belgelerle göstereceğim. Öyle kafadan atmak, hakaret yok, kızmak da yok. Ben belgelerini göstereceğim, sayın Fırat da konuşacak” dedi.

“Bu bir çağrı mı?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “kendisinin çağrısıydı, dün sayın Başbakan da çağrıya yanıt vermediğimizi söyledi. Sayın Fırat'la herhangi bir yerde tartışalım, basın mensupları da izlesinler” yanıtını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP'nin Almanya'daki bir vakıftan 85 milyon avro yardım aldığına ilişkin iddialara” yönelik bir soruyu yanıtlarken, “Benim böyle bir hesabım ve param da yok. Ama açıklarlarsa sevinirim. Belki Almanya'da benim bir hesabım olduğunu da öğrenmiş olurum, paraya da ihtiyacım var” dedi.

Hürriyet

Kaynak

Hırsızlık yapanlara kızacaklarına bunu söyleyene kızıyorlar.

Cidden sizin gibiler olduğu sürece bu hırsızlar başımızdan eksik olmaz...

durmAK yok soyguna devam...

Chp li vekil kılıçdaroğlu almanyada yaşanan deniz feneri davasını gidip
bizzat yerinde duruşmalarada katılarak izlemişti şimdide bağlantı yok
denilen iddalar belgeleri ile gün yüzüne çıkartılıyor tebrik ediyorum.

ya şu chp ve yandaşlarını günahım kadar sevmiyorum

lam ne kadar çamur insanlar...

küçük finolar gibi devamlı havlıyorlar...

sevmek zorunda da değilsiniz.konumuz sizin chp lilerle aranızdaki ilişki değil.metni okumadınız galiba?aksini ispat edecek düşünceniz kanıtınız varsa onu söyleyin kafiiiii.

tayyip satıyo diyolar mhp yi sevimyoz diyosunuz
tayyip yolsuzluk yamış diyolar chp lileri sevmiyoruz diyosunuz
deniz feneri ispat ediliyo aydın doğana hırsız diyosunuz

belge çoksa sizde açıklayın böyle kıvırma olmaz ki...

Helal Olsun şu Adama Ya Yürüyen Arşiv Gibi Hergün Bi Belge çıkartıo :)

şaka Bi Yana Helal Olsun Ona Yoksa Biz Hala Deniz Feneri Dolaplarını Anlamıcaktık

evetarkadaşlar burada restleşme önemli değil asıl olan ben doğruyum diyen doğrumu sözlüyo siyasiler gerçekten haklımı temiz mi onu göstermeye çalışıyoruz hodri meydan ...

Kılıçdaroğlu'ndan 'Biat' belgesi

Kılıçdaroğlu'ndan 'Biat' belgesi

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'daki Deniz Feneri davasında en yüksek cezayı alan Mehmet Gürhan'ın, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman'a noter aracılığıyla vekalet verdiğini belirterek, "Bu vekaletname Mehmet Gürhan'ın aslında bir piyon olduğunu, tüm yetkilerin ve sorumluluğun Zekeriya Karaman'da olduğunu açıkça gösteriyor" dedi.

Ankara- CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Feneri yolsuzluğu davasında ceza alan Mehmet Gürhan’ın, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman’a noter aracılığıyla vekalet vermesinin "Gürhan'ın 'piyon', tüm yetki ve sorumluluğun ise Karaman’da olduğunu açıkça gösteren bir kanıtı" olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şişli ilçe kongresindeki kendilerine yönelik “çık şerefsiz bir müfteriyim de” şeklindeki sözlerine ise “Dengir Mir Mehmet Fırat’ın iftira attığını sizin imzanızla kanıtlarsam, Fırat’ı partideki görevinden alacak mısınız? İftiracılığı kanıtlanırsa ‘ben şerefsiz bir müfteriyim' diye açıklama yapmasını isteyecek misiniz?” karşılığını verdi.

Fırat’la bütün televizyon kanalları önünde bir araya gelmeye hazır olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, bu karşılaşmada, belgeleriyle Fırat’ın iftira attığını kanıtlayacağını kaydetti. Başbakan'ın konuşmasında 3Y’den bahsettiğini anımsatan Kılıçdaroğlu, “yolsuzlukla mücadele edeyim derken, AKP ve Sayın Başbakan bugün yolsuzluk yapanların en büyük hamisi durumuna gelmiş durumda” dedi.

Failler Başbakan'ın koruması altında

Almanya tarihinin en büyük nitelikli dolandırıcılık davasının Türkiye’deki faili olarak mahkeme kararına geçen kişinin RTÜK’ün başında ve Başbakan Erdoğan’ın koruması altında olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Sayın Başbakan’a sormak isterim. Almanya’daki dolandırıcılık davasının Türkiye ayağını oluşturan kişilerden birisi olarak adı defalarca geçen bir kişiyi, RTÜK Başkanı olarak görmesi nasıl içinize sindiriyorsunuz? Bu davranışınızı hangi ‘şeref ve haysiyet’ anlayışınıza oturtuyorsunuz?” diye konuştu.

Erdoğan’ın RTÜK Başkanı Zahid Akman’ı olduğu gibi SPK Başkanı Turan Erol’u da görevinde tuttuğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a “SPK Başkanı Turan Erol’u hangi şeref ve haysiyet anlayışı ile yerinde tutuyorsunuz? Şayet yolsuzluklarla mücadele programınız bu anlayış ile hazırlanmışsa onun adı ‘yolsuzlukla mücadele’ değil, ‘yolsuzluklara yataklık yapma’dır. Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı vergi kaçakçılarının, hayali ihracatçıların, kara paracıların hamisi olamaz” diye seslendi.

Kılıçdaroğlu, toplantıda, Almanya’daki Deniz Feneri Davası’nda en yüksek cezayı alan Mehmet Gürhan’ın, Kanal 7’nin Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman’a noter aracılığıyla verdiği vekaletnamenin belgesini de dağıttı. Belgenin 21 Mayıs 2007 tarihinde İstanbul 10’ncu noterliğinde düzenlendiğini ve Türkçe klavyesi olmayan bir daktiloyla yazıldığını ifade eden Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Bu bir genel vekaletnamedir. Bu vekaletnameye göre Mehmet Gürhan Zekeriya Karaman’a diyor ki; 'Türkiye hududlari dahilindeki ortaği olduğum şirketlerdeki hisselerimi devretmeye, Türkiye hududlari dahilindeki şirketlere ortak olmaya, hisse satinalmaya, ortaklikla ilgili haklarimi takip etmege benim adima evrakları imzalamaya, kamu kurum ve kuruluşlari ile özel ve tüzel şirketlerdeki işlerimi takip etmeye TC vatandaşi Kadir oğlu 03.01. 1952 doğumlu Zekeriye Karaman’ı tayip ettim.’ Alman yargıç ne demişti ‘asıl failler Türkiye’de’ Yine demişti ki; ‘Biz Mehmet Gürhan’ın pişmanlığını samimi görmüyoruz. Mehmet Gürhan asıl failleri korumak için suçu üstüne aldı’ Bu vekaletname Mehmet Gürhan’ın aslında bir piyon olduğunu, tüm yetkilerin ve sorumluluğun Zekeriya Karaman’da olduğunu açıkça gösteriyor.”

'Şerefsiz' tartışması

Başbakan’ın yaptığı konuşmalarda, ‘şerefsiz, haysiyetsiz’ sözcüklerini çok sık kullandığını ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Önce Sayın Başbakan’a hatırlatalım. Etrafında saygın kişiler de var. Lütfen onların uyarılarına kulak versin. Şayet Dengir Fırat’la yola çıkarsanız, kendinizi çıkmaz sokakta bulursunuz. Zaten ağzınızın bozukluğu da galiba buradan geliyor. Sayın Başbakan’dan şu iki soruyu Mehmet Mir Dengir Fırat’a sormasını istiyoruz. Mehmet Mir Dengir Fırat’ın en büyük ortağı olduğu MENAS’ın ürünlerini yurt dışına götüren TIR’da 89 kilo eroin yakalandı mı? Yakalanmadı mı? Mehmet Mir Dengir Fırat’ın en büyük ortağı olduğu MENAS şirketi, hayali ihracat yaptı mı? Yapmadı mı? Başbakan’a soruyorum ‘Fırat’ın iftira attığını sizin imzanızla kanıtlarsam, Fırat’ı partideki görevinden alacak mısınız? İftiracılığı kanıtlanırsa ‘ben şerefsiz bir müfteriyim’ diye açıklama yapmasını isteyecek misiniz?”

Kılıçdaroğlu, gazetecilerin belgenin ne olduğunu ve AKP’li Fırat’ın kime iftira attığını kanıtlayacağına yönelik sorulara ise “onu sayın Başbakan sorsun öğrensin bakalım. Ben bunu kanıtlayacağım. O zaman sayın başbakan dönüp Sayın Fırat’a ne söyleyecek, merak ediyorum. Çıkıp televizyonlara ‘ben şerefsiz bir müfteriyim’ diye açıklama yapsın o kadar. Sayın Fırat’la hesaplaşacağız. Bütün medyanın önünde herhalde bir araya geleceğiz. O zaman ben size Dengir Mir Mehmet Fırat’ın ve şirketinin gerçek yüzünü belgelerle göstereceğim. Öyle kafadan atmak yok. Öyle hakaret etmek yok. Sayın Fırat’a bile sayın sözcüğüyle hitap ediyoruz. Kızmak da yok. Ben belgelerimi göstereceğim. Sayın Fırat’da konuşacak. Bu kadar basit” yanıtını verdi.

Kendisini Habertürk ve Kanal24’ten aradıklarını başka kanalların da Fırat’la karşı karşıya gelmesi konusunda talepleri olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “talep çok olunca şöyle bir karar aldık. Sayın Fırat’la herhangi bir yerde bütün televizyon kanallarının olduğu bir yerde tartışalım, basın mensupları da izlesin” dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP’nin de Almanya’da bir dernekten yardım aldığı iddialarına yönelik sorusuna ise “doğrusu isterseniz benim böyle bir hesabım yok. Param da yok. Açıklarlarsa sevinirim, Almanya’da bir hesabım olduğunu da öğrenmiş olurum. Kanal 7 yöneticileri Almanya’da 12 hesabımız olduğunu SPK yazısı üzerine duyduk. Öyle SPK uzmanlarının hazırladığı yazı gibi bir yazı getirirlerse doğrusunu isterseniz mutlu olurum., Paraya da ihtiyacım var” karşılığını verdi.

22 Eylül 2008

Siz ve sizin gibiler dalganızı geçin bakalım.Kemal Kılıçtaroğlunun
elinde belge var.Hemde sahte sahte ne demek sahteninde daniskası
bu belgeylemi AKP yi bitirecek geçin dalganızı nasılsa belge sahte
Adamlar deniz fenerini Yöneticileriyle beraber KLONLAMIŞ ,,,paraları
iç etmiş dernekte sahte oooOOOH olsun onlara para yardımı yapanlara
aslı dururken niye paralarınızı sahtesine bağışladınızki .Bütün suç sizde.

Şimdi dünmüydü neydi bizim evede sahte belgeler geldi sıkı durun açıklıyorum
1-elektirik faturası
2-su faturası
3-telefon faturası
4-bizim bakkalda sahte bir fiş bırakmış ekmek parası istiyor.
5-bacanağın arabasına benzin aldım(kartı doluymuşta) bir sahte fişte orda verdiler.
Memleketi sahtekarlar sarmış başbakanım bir gör ya...

Al benden de sana bi şok belge
2dt0x7c.jpg

ben ne yazdığını söylemiyim almanca bilen biri tercüme etsin bi zahmet

salla yaa bu iktidarın mokuna hayatta sinek konmuyo ne dersen de ispatlarsan ispatla yakında fatih ürekle kuşum aydınıda ergenekondan gözaltına alırlar atatürkçü veya aşırı yaşıyan herkes bunların düşmanı tek tip model lazım bunlara beyinleri yıkanmış ibadet makineleri sağmak için birebir rezalet tek kelimeyle.

CHP'li Kılıçdaroğlu sabah meydan okudu akşam çark etti
Son zamanlarda basın toplantılarıyla iktidara ağır suçlamalarda bulunan CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, dün söz verdiği halde canlı yayına çıkmadı.
Kılıçdaroğlu, Habertürk'teki 'Söz Sende' programının sunucusu Balçiçek Pamir'in, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'la 'hesaplaşma' davetini önce kabul etti, ancak programa saatler kala son anda çark etti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun vazgeçmesi üzerine Fırat, programa tek başına katıldı. CHP'li Kılıçdaroğlu ile AK Partili Fırat arasında yaşanan tartışma ilginç bir boyuta taşındı. Günlerdir süren söz düellosunu Kılıçdaroğlu'nun Fırat hakkındaki "eroin kaçakçılığı" iddiası başlattı. Kılıçdaroğlu, 11 Eylül'de Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gazetecilere "Bir eroin meselesi var. Onu Dengir Fırat'a sorun." deyince ortalık karıştı. AK Partili Fırat'ın cevabı ağır oldu.

Kılıçdaroğlu'na "Baykal'ın silahşoru ve bostancıbaşısı" nitelendirmesinde bulunan Fırat, "Eğer bu söylediklerini ispat edemezse dünyanın en alçak insanıdır, müfteridir, aşağılık bir insandır." çağrısında bulundu. Tartışmaya daha sonra Başbakan Tayyip Erdoğan da katıldı. Önceki gün partisinin Kağıthane ilçe kongresinde konuşan Başbakan, kendisine ve arkadaşlarına iftira atmakla suçladığı CHP'ye Mir Mehmet Fırat'ın yaptığı çağrıyı hatırlattı: "Davet yaptı, 'Hadi gel televizyona çıkalım başa baş. Eğer sen bunu ispatlarsan ben siyasetten çekileceğim, milletvekilliğinden de çekileceğim. Ama sen ispatlayamazsan ben milletvekilliğinden istifa etmeni istemiyorum. Çık televizyona, de ki; ben şerefsizim, müfteriyim."

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan beklenen cevap dün sabah saatlerinde geldi. Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Fırat ile ilgili iddialarını sürdüren Kılıçdaroğlu, "Sayın Dengir Fırat'la hesaplaşacağız. Fırat'la bütün medyanın önünde herhalde bir araya geleceğiz. Herhangi bir yerde tartışalım, basın mensupları da izlesinler." ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine harekete geçen Habertürk'ten Balçiçek Pamir, önce Kemal Kılıçdaroğlu'na "Canlı yayına çıkar mısınız?" teklifi götürdü. CHP' li vekil olumlu cevap verince Fırat'a döndü. Ondan da 'evet' karşılığını alınca buluşmanın tanıtım bandı gün boyunca ekranda gösterilmeye başlandı. Ancak program saati geldiğinde izleyicileri bir sürpriz bekliyordu. Fırat, söz verdiği gibi programa gelirken Kılıçdaroğlu yerinde yoktu. Kılıçdaroğlu ile saat 18.00'deki Söz Sende programı için sözleştiklerini belirten Balçiçek Pamir, olayın perde arkasını İnternethaber'e şöyle anlattı: "Daha sonra Fırat ile de görüşüp onayını aldım. Tanıtımlarımız sabah saatlerinden itibaren yayınlandı. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu nedense programa gelmekten vazgeçti. Açıklama olarak şahsıma "Gelirsem bir tek size geleceğim ama iki-üç gün içinde. Önce sorularımı Dengir Bey cevaplasın." dedi. Ben de kendisine 'Eğer gelmezseniz korktu kaçtı konumuna düşersiniz, bu CHP'ye yakışmaz. Ortaya bir iddia atıp çekilmek olmaz, gelin canlı yayında ne iddianız varsa arkasında durun.' dedim. Biraz düşüneceğini söyleyerek benden bir saat izin istedi. O saatten sonra da ulaşılmaz oldu."

Kemal Kılıçdaroğlu ise canlı yayına çıkma söz vermediğini ileri sürdü. Fırat ile bütün kanalların canlı olarak yayınlayabilecekleri bir platformda kapışmak istediğini belirten Kılıçdaroğlu'nun Pamir'e şu ilginç teklifi yaptığı öğrenildi: "Siz benim yönelttiğim iki soruyu sorun, Fırat yanıt versin. Ben de ilgili belgelerimi hazırlayıp, başka bir gün gelirim, programınıza. Ama Fırat benimle canlı yayında karşılıklı konuşmak istiyorsa; bir tek kanal değil tüm kanalların ve basın mensuplarının izleyebileceği geniş çaplı bir toplantı yapalım."

Sabah meydan okudu, akşam çark etti

CHP'li Kılıçdaroğlu, Meclis'teki basın toplantısında AK Partili Fırat'a meydan okudu. Bunun üzerine tartışma için Habertürk'e randevu verildi. Ancak Kılıçdaroğlu, son anda programa katılmaktan vazgeçti.

neden zorunuza gidiyo anlamıyorum. admalar aslanlar gibi soymuş. bi tane milletvekili soyguna ortak oalcağı yerde bunu açıklıyo ve siz ona ve partisine demediğinizi bırakmıyorsunuz. atalarımız doğru demiş. DEVEYE DİKEN....

Sn kılıçdaroğlu neden canlı yayına gelemedi KORKTUMU ?

bence akp lilere bide amigo lazım. tribünleri coşturması için. hale bak bir parti futbol tribünüe dönmüş. milllet holigan gibi parti tutuyo. sorsan hiç birinin ne tüzükten haberi var ne başka şeyden. körü körüne akp diyolar. bir zamanlarda millet körü körüne padişahım çok yaşa diyodu. gördük padişahı. ilk gemiyle kaçtı.
sonraki gemi ne zaman acaba????

Al benden de sana bi şok belge
2dt0x7c.jpg

ben ne yazdığını söylemiyim almanca bilen biri tercüme etsin bi zahmet

biliyor musun orada ne yazıyor... bilmiyorsun işte sen ve senin gibi akpciler duyarlar ama bilmezler işte... oradaki satırda türk partisi chp uluslararası yapılan çalışmalardan dolayı size 85.000 euro transfer edilecektir.... haziran ayına kadar cevabınız bekliyoruz... şu sözü kafanın hiç bi yerinden çıkarma... hz.ali:"bana bi harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" SAYGILARIMLA...

Geri