İşlemci ?

andrei123

New member
Reaction score
0
Merhabalar Bi sorum olucaktı . Benim intel pentium 4 (524) HT 3.06 GHz İşlemcim war Nereye Baksam mesela Aygıt yöneticisinden işlemciye girdiğimde 2 tane çıkıyor bazı Çift işlemciye bakma yöntemlerini uyguladığım zaman yine çift işlemci olarak görünüyor ama arkadaslar sende Çift Çekirdek yoq diyolar .dual core ler çift işlemciler diyolar sendeki sanal çekirdek bi şeye yaramaz diyolar doğrumudur cewaplarınızı beqliyorum DuaL coreyLe ne fark wardır benimkinin - bide Çift işlemci isteyen oyunları açarmı benimki dauL coreler açıyomuş şimdiden teşekkürLer...

slm kardeş. bendede benzer bi işlemci var. maalesef arkadaşların haklı. core duo, core 2 duo, core quad core; bu işlemciler p4lerden sonraki teknolojilerdir. bilgisayarda baktığında çift görünür doğrudur ama performans olarak çift işlemci olarak çalışmaz. günümüzdeki oyunlardan verim almayı bırak çoğunu açamaz. açtığınıda oynatamaz.

kardeş bendekide p4 3.0 sendeki gibi aynı ama açmadığı oyun yok crysis filan ama tabi son çıkan oyunlardan performans alamazsın ancak en düşük ayarlarda oynayabilirsin

aslında TeK derdim GTA IV 800x600 de Mediumda oynamak CewapLarınızı BeqLiyorum

birazda ekran kartıyla alakalı oyunlar eğer ekran kartın iyiyse oynayabilirsin

ekran kartı suan yok ama ekran kartı kesinlikle alınıcak 512 MB POWERCOLOR HD 4550 cewaplarınızı beqliyorum

senin slotun pc expresmi yoksa agp mi bu ekran kartı pek iş görmez gibi geldi bana

pc express x16 GDDR3 64 bit 512 MB Directx 10.1 ekran kartı özellikleri

soruna çözüm getirelim
ekran kartın / seçtiğin ekran kartın fena değil iş görür

p4 3 serisi ve üstü ht olarak geçer
nedir bu HT?
HyperThreading Tek işlemcinin 2 çekirdek gibi çalışma durumudur
gerçekte çift çekirdek olmayan işlemci 2 çekirdek gibi görünür ve öyle çalışır.
tabi performansı çok üst değildir.

işlemcinde çok kötü değil dostum ekran kartınla bu oyunu oynayabilirsin
saygılar.

Geri