İşin Ucu Mahkemeye Dayanıyor Yardımm

trojan-exe

New member
Reaction score
0
Sagolun Hackhell kardeşlerim Yardımlarınız Ve Gaz Vermenizle Beni Teselli etmenizle Accık korkularımdan Kurtuldum Stajım Bitincede Kıza Aklınıza Gelmicek İb..ligin alasını Yaptım ALLAH YORUM YAZANDANDA YAZMAYANDANDA RAZI OLSUN COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE COOK SAGOLUN

birşey tutturamaz kardeş. kız kaşınmış resmini kendi koymuş diyorsun. senin suçun ne. internette milyonlarca kız resmi var. iistediğini alıp sitene bloguna koyabilirsin kim karışır.

Space inde Sil Fotoyu Kanıtlasın Bakalım =)

hic aldırma bence onemlı bısı degıl bosuna zaman kaybıdır bu aradas spacesden sıl unutmadanda her ıhtımala karsın sorunda olmaz

hiç bişe olmaz kimse ilgilenmez bile güler geçer ki senide bulamaz.. devlet eli degmedigi sürece

VAlla Öyle Diyeni Çok Gördüm De Bişi cıkaranı hiç göremedim..
1-)kızın mahkemeye vermesi için manyak olması lazım o kadar avukat vs parası ...
2-)az kafa olsa internetten ünlü olan dolu kişi var onlardan oluyom die sevinir :)

kız seni korkutmak için yapmış görünüşe göre korkutmuşta şöle diim kız eğer sorunluysa seni mahkemeye verir akıllı bi insan öyle bi masrafa kalkışmaz(sadece bi resim için) nese geçmiş olsun :D

yaw hiçbişeyden korkum yok ama stajım yanıcak diye korktum ondan sordum en ufak sabıkada :D:D:D Hem galiba Duydugum bir bilgiye göre İnternete giren Tüm bilgileri paylaşmak serbestmiş yani mesela biri internete rabidshare veya başka bi paylaşım sitesi üzerinden mp3 album verdi oo adamın ıp si alınıo ondan sonra kim ne yaparsa yapsın adam suclu oluyomus kısacası Kızda Vermeseydi Resmini :D:D:D:D

bnde seni öptüm deseydin kız hayalperest herhal ben bu ülkede o yüzden mahkemeye werck bırını tanımıyom xD

birşey tutturamaz kardeş. kız kaşınmış resmini kendi koymuş diyorsun. senin suçun ne. internette milyonlarca kız resmi var. iistediğini alıp sitene bloguna koyabilirsin kim karışır.

kesinlikle katılıyorum. hukukcu değilim ama birinin resmini alıp kendi space ine eklemenin suç olduğunu sanmıyorum. tabi resimle birlikte bir hakaret falan yoksa.

çekilen resmin tescil hakkını almışmı bunu bir sor herhangi bir hukuki işlem yapmaz halka açık bir alanda arz edilen bir fotodan dolayı kimse seni mahkemeye veremez

Böyle Kızlarda çıkıyor kardeşim önce Resmini internete koyarsan elden ele geçebilir sen alırsın başkası alır olabilir Hoşuna gitmiştir çok güzel Dimi ....
Resim i Başka yere koyarken dikkat edelim daha Doğrusu koymayalım ..
Suç olabilir Kendi Rısası olsun Koymamız için...
Zorlama yok...
anladınız..

İZİNSİZ FOTOĞRAF YAYINI KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT

Eylemin kişilik haklarına saldırı teşkil ettiği açıktır. Davalı davacıların izinsiz resmini çekip bunları afiş haline getirdikten sonra reklam amacıyla kullandıktan sonra ödeme yapmadığına göre, davacılar bundan dolayı davalıdan elde ettiği geliri vekaletsiz iş görme hükümlerine göre isteyebilir. Anılan yön gözetilmeden yazılı gerekçeyle maddi tazminat istemlerinin reddine karar verilmesi usul ve yasaya aykırıdır.

(4721 s. MK. m. 25)

Sakaaaaaaa:D

Kızı aşağılayı bir şey varsa veya onu rencide edici bir durum varsa mahkemelik olursun.Eğer böyle bir durum söz konusu değilse hiç dert etmene gerek yok.
Savcıya ne diyecek? Benim resmimi çaldı davacıyım ondan dese savcı sieee der gönderir.

Geri