İşimiz var gücümüz var bölük pörçük şehit olmayın!

ramo46

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
17 Ekim 2007...

Meclis tezkereyi oylayacak.

21 Ekim 2007...

Dağlıca baskını, 12 şehit.

4 gün sonra yani.

*

8 Ekim 2008...

Meclis tezkereyi oylayacak.

4 Ekim 2008...

Aktütün baskını, 17 şehit.

4 gün önce yani.

*

Hálá deniyor ki:

"İstihbarat mı yok acaba?"

Daha nasıl istihbarat olsun ki?

*

Ama, takıldığım konu başka...

*

15 şehit verdik.

Cumhurbaşkanı yurtdışı gezisini iptal etti, cenaze törenine katıldı.

Başbakan yurtdışı gezisini iptal etti, cenaze törenine katıldı. İçişleri

Bakanı cenaze törenindeydi. Savunma Bakanı cenaze törenindeydi.

*

2 gün sonra...

Aynı çatışmada kaybolan 2 evladımızın daha şehit oldukları
ortaya çıktı. Haliyle, cenaze törenleri de 2 gün sonra yapıldı.

*

Cumhurbaşkanı gelmedi.

Finlandiya’ya gitti.

Savunma Bakanı gelmedi.

Makedonya’ya gitti.

Başbakan yok.

İçişleri Bakanı yok.

Hesapta Irak’a nota veriyoruz...

Dışişleri Bakanı, Avrupa Birliği Komisyonu’nun düzenlediği

"cinsel eşitliği geliştirme semineri"ne gitti!

*

Dolayısıyla.

Siz siz olun, şehit olacaksanız, grup halinde, topluca şehit olun kardeşim...

Yoksa, valiyle, kaymakamla falan idare etmek zorunda kalırsınız.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10066457.asp?yazarid=249&gid=61&sz=33233

yazı eleştirel olarak iyi olabilir ama ben başka gözle şöyle diyorum..sen ister şehit ol ister normal olarak ecelinle öl,birileri nasıl olsa gömer..
cenazende paşa olmuş vali olmuş farketmez..ama önemli olan o tabutta neden bir kez de o paşaların oğlu yok,baron ların,işadamlarının bakanların oğlu yok,yada neden teşvikiyeden şişliden vip ten cenazesi kalkalnalrın oğlu yok..add li,çydd li,stk li,bçg li yok..bunu sorsanıza bir kerede..
önemli olan sizi kimin uğurladığı değil,o tabutta neden laik-kemalist-burjuva çocukları yokta hep anadolu çocuğu var..

yazı eleştirel olarak iyi olabilir ama ben başka gözle şöyle diyorum..sen ister şehit ol ister normal olarak ecelinle öl,birileri nasıl olsa gömer..
cenazende paşa olmuş vali olmuş farketmez..ama önemli olan o tabutta neden bir kez de o paşaların oğlu yok,baron ların,işadamlarının bakanların oğlu yok,yada neden teşvikiyeden şişliden vip ten cenazesi kalkalnalrın oğlu yok..add li,çydd li,stk li,bçg li yok..bunu sorsanıza bir kerede..
önemli olan sizi kimin uğurladığı değil,o tabutta neden laik-kemalist-burjuva çocukları yokta hep anadolu çocuğu var..

Kardesim seni kutluyor ve sana katılıyorum ağlamaktan göz pınarlarım kurudu o bölgede görev yapan kardeşim var yüreğim ağzımda bende gidecektim göndermediler bu gidişle kardeşim şehit olursa mecburen gideceğim o televizyonlarda boy gösteren yöneticilerin oğulları neden gitmez hep bizmi şehit vereceğiz bu işte bir iş var yanlış kararlar veren kişiler yüzünden devamlı ölüyoruz

Torpilin var olduğuna kesinlikle katılıyorum ama düşüncelerinden dolayı adam kayrıldığına
inanmıyorum.Lütfen tek taraflı düşünmeyin Parası olanlar arkası olanlar daha çok torpilli
oluyor.Bir ay askerlik yapanları unutmayın..Yani paralı askerlik yapanları diyorum kim
icat ettiyse allah belasını versin.Bu başlı başına bir tartışma konusu.Açarsanız tartışırız.

Geri