İş arayan başörtülü kıza hakaret dolu cevap

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
İş arayan başörtülü kıza hakaret dolu cevap

Türkiye'de organizasyon işi yapan bir şirketten, iş başvurusu yapan kapalı bir genç kıza gönderilen mail okuyanları şaşkına döndürdü.

Başörtüsü ile iş arayan Şeyma Engin bir çok yere iş başvurusu yaptı. Bu başvurulardan biride Çilek Grup adıyla faaliyet gösteren bir organizasyon şirketine oldu.

Ancak şirketten gelen mail Şeyma Engin'i şok etti. 8 Sutun sitesinin haberine göre Laiklik ve çağdaşlıktan söz eden mail sahibi Emir Onur Çilek iş başvurusu yapan genç kıza ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Başörtüsüne "Bez parçası" diye hakaret eden Çilek, Engin'e nerelerde iş bulması gerektiğini bile söyledi. Genç kıza Fatih Bölgesi'nde iş bulmasını tavsiye eden Çilek'in hakaretleri bununla da sınırlı kalmadı.

Engin'i 'Din üzerinden ticaret yapmak' ile suçlayan kişi, din sömürüsü yapanları bünyelerinde barındıramayacaklarını da yazdı. Ancak Emir Onur Çilek'in iş başvurusu yapan bayanla bir kez dahi görüşmediği ortaya çıktı.

İşte o mail

Şeyma Hanım;

Başvurunuzu inceledik. Üzgünüz.

Laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan, cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurum olarak sizin gibi başörtüsü, türban, tesettür şeklindeki bez parçalarını dini inançlar ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bu şekilde gösteren, tamamen siyasi amaç güden, din üzerinden ticaret, din üzerinden siyaset yaparak din sömürüsü yapan insanları bünyemizde barındırmıyoruz.

Unutmayınız; Demokrasi gericiliğin önünü açmak değildir.

İş arayışınızda başarılar.

Fatih bölgesini denemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

KAYNAK

Bu konu verileli 2-3 hafta oldu.Neden böyle bir konu açtın ki?

bilmiyordum verildiğini

bir araştırma yaparken karşılaştım ve daha önce hiç görmemiş olduğumu fark ettim

dememki benim bu habaeri görmemem başkalarının da görmediği anlamına gelmiyormuş

:)

ayrıca konuyu açar açmaz sanki adam öldürmüşüm gibi üzerime gelen arkadaşlarada biraz sakin olmalrını rica ediyorum :)

bilmiyordum verildiğini

bir araştırma yaparken karşılaştım ve daha önce hiç görmemiş olduğumu fark ettim

dememki benim bu habaeri görmemem başkalarının da görmediği anlamına gelmiyormuş

:)

ayrıca konuyu açar açmaz sanki adam öldürmüşüm gibi üzerime gelen arkadaşlarada biraz sakin olmalrını rica ediyorum :)

:D yok canim sakinim zaten :D sadece daha once verilmisti :D onu demek istedim :) hatta yorumda yapmistim verildigini hatirladigim icin direk verildi diye yazdim :)

valla verilmiş ama konunun kapatılma sebebi olarak çilek grubun yaptığı açıklama denmiş ...
ama ben siteyi inceledim ama herhangi bir açıklama göremedim..
belki kaldırılmıştır..
birde o terbiyesizliği yapsa bile yaptım demez ya ...o da ayrı bir konu....

bölücülük ve ayrımcılık nasıl bir şeymiş görmek isteyen bu maili iyi okusun

verildi verilmedi tartışmasımı yapcaz yorumum şu inşallah ALLAH oşirketin sırtını yerden kaldırmaz tez elden batar.

Türkiye ''Cumhuriyeti'nin'' acıkLı haLi,Ne kadar yazı yazıLabiLir ki,
ÇeşitLi çıkarLar doğruLtusunda insanLarın inançLarının al aşağı ediLdiğ bir ''Cumhuriyet''
nasıl bir Cumhuriyet oLabiLir ki
Yada nereye kadar Cumhuriyet ?

Kibaeca yeterli görülmediniz deyip başvuruyu reddedebilirdi

oysa birde ukala ukla akıl cermeye çalışıyor

duyanda işletmeden çok CHP bankası zanneder

Knedi vatandaşına yapılırmı bu yaaaaa

bu ne kim bu ne nefret

ya serdengecti.. new daha onceki konuyu kapamis ve nedeni olarak yalan haber olarak gostermis.. sen bu haberi sunarken iice arastirdin mi sagini solunu onunu arkasini ?

Bu haberin YALAN ve ÇARPITILMIŞ olduğu geçen sene ortaya çıkmıştı.

Türbanlı kıza hakaret edilemezmi bu nasıl bir mantık sırf türbanlı olduğu için kutsaliyetmi kazanıyor varsa bir hakaret gitsin davasını açsın keramet türbanda değil karekterindedir.

Ne türbanlılar biliyorum kucaktan kucağa zıplayan.....

Geri