İŞte Recep Tayyİp ErdoĞan'in 90 Larda KurduĞu CÜmleler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abardanju

New member
Reaction score
0
İŞTE ŞUAN ÜLKENİN BAŞBAKANI OLAN İNSANIN AĞZINDAN ÇIKAN SÖZLE(TARİHLERİYLE)

^ Elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994)
^Yilbasina karsiyim. (19.12.1994 Sabah)
^Ben tekkeye degil dergaha gittim. (22.1.1997
^Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmayagerek yok.
^10 Kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994)
^Icki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet)
^Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis)
^Butun okullar Imam Hatip yapilacak. (17.9.1994)
^Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet)
^Mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996)(O ZAMNLARDA MAYO MUHABETİ VARMIŞ)
^Milli Piyango zulumdur. (29.9.1994 Hurriyet)
^Taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz
^Cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir.
^Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 Sabah)
^Yesil (kaldirim rengi) medeniyettir.
^Ben Meclis'in dua ile acilmasindan yanayim
^Imamlar da nikah kiysin. (9.5.1995 Milliyet)

İŞTE İNSANA YOK ARTIK DEDİRTEN BAŞBAKINI AĞZINDAN ÇIKAN SÖZLER

YORUM SİZİN

tabi türkiyenin %50 si bu partye oyverdiği için mesajın muhalifleri fazla olucaktır !!! (obj

Recep Tayyip Erdogan diyorki degistim geliserek degistim.

iÇkinin yasakLanması Gibi bi iki yerde biraz aşırıya GiTmiş Gibi GeLdi bana ama diĞerLeri GayeT normaL şeyLer..ayrıCa GeÇmişe mazi derLer önümüze bakaLım..herşey GüzeL oLuCak inşaLLah...

me|2w!sh!m' Alıntı:
iÇkinin yasakLanması Gibi bi iki yerde biraz aşırıya GiTmiş Gibi GeLdi bana ama diĞerLeri GayeT normaL şeyLer..ayrıCa GeÇmişe mazi derLer önümüze bakaLım..herşey GüzeL oLuCak inşaLLah...

Aynen katılıyorum sana.

2000 de kurduğu cümleler çok mu değişti:
*önemli olan Türkiyelilik
*sayın abdullah öcalan
*şehide kelle
*yan gelip yatma yeri
*terörle yaşamayı öğreneceğiz vs vs

Elhamdulillah seriatciyiz.
Bu cümledeki Şeriat kelimesinin ne anlama geldiğini bilerekmi ayıplıyorlar bu cümleyi yoksa başka şeylermi dönüyor ...

me|2w!sh!m' Alıntı:

"^Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmayagerek yok.
^10 Kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994)"

bunlar mı normal olan seyler ... yazıklar olsun bole dusunen insanlara ...

Eğer bi adamı ele alacaksan onun sadece hoşuna gitmeyen yerlerini değil. Tamamını ele alacaksın. Hiçkimse dört dörtlük değildir.

Swat_TR' Alıntı:
Eğer bi adamı ele alacaksan onun sadece hoşuna gitmeyen yerlerini değil. Tamamını ele alacaksın. Hiçkimse dört dörtlük değildir.
sana katılıyorum

Swat_TR' Alıntı:

allah'ım ya tabiki hıc bı ınsan dort dortluk deildir ... ama bu adamın ele aldıgım hosuma gtmeyen yerleri , senin benim bu vatanda gerine gerine yasamamızınn bir numaralı mimarı olan yüce insana uzanıyorsa... orda duracaksın ... o zaman o adamın adamlıgına adam madam denmez ..

Her söyleneni farklı algılamamak lazım. Eğer bu adam gerçekten seni söylediği gibi biriyle o zaman bu kadar oy almazdı.

Swat_TR' Alıntı:
Her söyleneni farklı algılamamak lazım. Eğer bu adam gerçekten seni söylediği gibi biriyle o zaman bu kadar oy almazdı.

işte anlatmak istediğim de bu .. evet bu adam bu lafları solemistir .. yaptıklarıyla Laik duzene karsı oldugunu gostermıstır...secımlerden ertesı gun akp den yenı secılen bı vekil sabah konusuordu ..özellestirmeler devam edecek ekonomiyi devletin tekelinden kurtaracagız diye..yahu Atatürk'ün devletcilik ilkesi Ulusal ekonomiyi, sağlam temeller üzerine oturtmak değil mi dir .. daha ilk gunden Atatürk ilkelerine bi karsıtlık bı yok etme girisimi ...uzucu olan işte bu kafa yapısındakı adamların nasıl bu kadar oy aldıgı..

insanlarımız okumuyor,okusa da okudugunu anlayamıyor .. simdi getır garibim bi insanı butun hayatı koyde gecmıs sadece okuma yazma bılıyor(kotulemek ıcın solemıorum) ..okut ugur mumcu yu,necip hablemitoglunu ya da bekir coskun'u .. ne anlar , daha dogrusu ne anlayabilir ki .. bu milletin asıl ayıbı budur..okudugunu dahi anlayamayan bireyler gun gectıkce cogalmaktadır ve mevcut duzeni yıkmak ısteyenlerın de asıl ıstedıgı budur..çünkü onların propagandası karalama yapmak uzerinedir..ve bu okumamıs insanlar da bu karalamalar uzerine sadece gaza gelirler ..gaza geldıklerı konunun ne oldugunu hıc dusunmezler..sadece gecmıs zamanın rivayeti olan -mış,-miş lerle kendılerınce fıkır olustururlar ve laiklik karsıtı kesimi savunur olurlar..

bi bakın iktidar partisinin secimdeki mitinglerine yenıden, sadece ve sadece agladılar - muhalefet partısıne camur atıp vatandası basıt olanı yapmaya yonlendrdiler ... ama bu vatandasları hıc dusundurduler mı ki TBMM muhalefet partısının bu davranısı neden sergilediğini?HAYIR...

aslında demek istedıklerım cok uzun ama su anda daha fazla yazamıcam ...

zaten Atatürk'e yapılan saygıszlıklara normal diyen bi zihnıyet olmasına gercekten uzuldum..
su mubarek kandıl gecesi isterseniz bi dusunun o hakaret ettiğiniz adam yuce Allah'ın bizler için bi lütfu mu dur değil mi dir?mantıklı dusuncek olursanız artık yanılmıs oldugunuzu anlıyacaksınız...

Atamızın gençliğe hitabesini okumanızı tavsiye ediyorum

Thorpedo' Alıntı:
işte anlatmak istediğim de bu .. evet bu adam bu lafları solemistir .. yaptıklarıyla Laik duzene karsı oldugunu gostermıstır...secımlerden ertesı gun akp den yenı secılen bı vekil sabah konusuordu ..özellestirmeler devam edecek ekonomiyi devletin tekelinden kurtaracagız diye..yahu Atatürk'ün devletcilik ilkesi Ulusal ekonomiyi, sağlam temeller üzerine oturtmak değil mi dir .. daha ilk gunden Atatürk ilkelerine bi karsıtlık bı yok etme girisimi ...uzucu olan işte bu kafa yapısındakı adamların nasıl bu kadar oy aldıgı..

insanlarımız okumuyor,okusa da okudugunu anlayamıyor .. simdi getır garibim bi insanı butun hayatı koyde gecmıs sadece okuma yazma bılıyor(kotulemek ıcın solemıorum) ..okut ugur mumcu yu,necip hablemitoglunu ya da bekir coskun'u .. ne anlar , daha dogrusu ne anlayabilir ki .. bu milletin asıl ayıbı budur..okudugunu dahi anlayamayan bireyler gun gectıkce cogalmaktadır ve mevcut duzeni yıkmak ısteyenlerın de asıl ıstedıgı budur..çünkü onların propagandası karalama yapmak uzerinedir..ve bu okumamıs insanlar da bu karalamalar uzerine sadece gaza gelirler ..gaza geldıklerı konunun ne oldugunu hıc dusunmezler..sadece gecmıs zamanın rivayeti olan -mış,-miş lerle kendılerınce fıkır olustururlar ve laiklik karsıtı kesimi savunur olurlar..

bi bakın iktidar partisinin secimdeki mitinglerine yenıden, sadece ve sadece agladılar - muhalefet partısıne camur atıp vatandası basıt olanı yapmaya yonlendrdiler ... ama bu vatandasları hıc dusundurduler mı ki TBMM muhalefet partısının bu davranısı neden sergilediğini?HAYIR...

aslında demek istedıklerım cok uzun ama su anda daha fazla yazamıcam ...

zaten Atatürk'e yapılan saygıszlıklara normal diyen bi zihnıyet olmasına gercekten uzuldum..
su mubarek kandıl gecesi isterseniz bi dusunun o hakaret ettiğiniz adam yuce Allah'ın bizler için bi lütfu mu dur değil mi dir?mantıklı dusuncek olursanız artık yanılmıs oldugunuzu anlıyacaksınız...

Söylediklerine bir şey eklemek istiyorum müsadenle... O bahsettiğin sadece okuma yazma bilen insanların gözünü boyayarak aldığı oylar... Ülkemizin her bir yerini satıp daha daha sonra göz boyaması yapıp kazandığı oylar ne kadar hiç düşündünüz mü?

Ayrıca bir insanı her yönüyle ele almalısınız evet ama belli sınırlar çerçevesinde... Bahsedilen insan sahip olduğumuz en büyük değerin temelini atan insana laf edebiliyorsa bu şekilde devam etmesine izin vermemeliyiz...

Son olarak "ananıda al git" "askerlik yan gelip yatma yeri değil"...

abisi degişti büyüdü artık büyüdü.....daha dur büyüyünce cumhurbaşkanı olacak hanimiş tayyibim benim :durdurun .....

yaw nasıl bir zihniyet yaw hala gecmise mazi diye yorum apıyorsunuz yarın bır gun abdullah öcalan cıkıp cumhurbaskanı olsada siz gecmise mazi mi diyeceksiniz güzel gunler yakın mı dıyeceksınız...........TAYİP BEY HER ZAMAN DERYA KAFALARI BASMAZ diye kafası basmayanların içindeyim bende benim kafam harbıden basmıyor arkadas....basmıyor budegisip dönüsüp geliserek degisen gecmise bazi diyen zihniyete

omorfuLis' Alıntı:
boşa tartışıosunuz..O aşaLadıınız kişi çok saygı duyduğumuz..uğrunda öLeceğimiz TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ''başbakanı'' herşey sandıkta beLLi oLdu artık biraz sukut edinde kafa dinLeyeLim..

ya yeter adam Ataturk'u asagılıyor ona neden sesınız cıkmıyor yeter bee .. neyse ozlu bı sozle kendı adıma kapatıyorm konuyu...:D

"Turk milleti gariptir her lafı kaldırmaz;i(ğ)ne dersın kızar da,s(ev)ersin aldırmaz..."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri