İŞTe Akp SLoGaNLaRı !

Orda şehitler için mevlud okuttu filan diyor.
Cirkin bir kız makyaj yapınca gayet güzel olur.Ve erkekleri mest edebilir.
Tayyipte sözleri ile güzel makyaj yapip halkı mest ediyor.
Kendi ülkemizde cıkan hammaddeleri kullanmayıp dışardan alıyoruz.
Türbanı ve Müslümanlığı simge olarak kullanıyoruz.
Peki bu ergenekon olayını anlatın bana.
Deniz Fenerini anlatın bana
Amerikaya yağ cekmeleri anlatın bana
Ananıda al git demek nedir onuda söyleyin bana
Niye bu kadar eleştirilio AK parti Neden mitingler yapiliyor.Neden Cumhuriyet yürüyüsü yapildi
Neden Bayraklar acıldı Neden ışıklar kapatıldı

Şehitler üzzerinden siyaset
Muhalefetin düştüğü durumun ne derece alçak bir nokta olduğunu göstermekten öteye gitmez

Biraz Allah'a inancı bir nebze şerefi olan kişi Şehitleri siyasi tartışmaların muhatatbı tutmaktan kaçınır

Allah'a inancı ve Şerefi olmayan aciz kişiler ise aziz şehitlerimizi üçkuruşluk siyasi hesaplarına katmaktasn çekinmez

Şehitlik senin muhalefetindende bu ülkenin iktidarındanda kat be kat üstünde bir makamdır onları bu siyasi kavgalarda kullanmak taraf olarak kullanmaya çabalamak en nazik söyleniş biçimi ile ŞEREFSİZLİK'TİR

mesaja dikkat edin arkadaşlar:ALLAH üzerinden siyaset yapıyor.insan azıcık utanır yahu, böyle pişkinlik olmamalı.

şehit üzerinden siyaset çook dokunuyo size ama DİN üzerinden siyaset yapanların yanındasınınz bu ne çelişki böyle..
bunları kime yazdım iyi biliyolar üzerine alınması gerekenler alınsın...

Tam üstüne basmışsınız, işte Türkiyenin en büyük sorunlarından biride bu.
dediğiniz gibi büyük çelişki büyük tezat var .Bu durumu ''TAAMÜDEN YOBAZLIK'' olarak görüyorum çünkü rabbena hepbana müslümanlığı yapıyorlar çıkarları için her türlü ahlaksızlığı,hırsızlığı,haksızlığı,yalanı,iftirayı yanlış olduğunu bildikleri halde mübah görüyorlar.

Geri