İçim Yanıyo

refik06

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yardım edin içim yanıyo deli gibi sevdim.hep böyle sürecek sandım hep böyle karşılıksız sandım...
ama bi akşam elimde sigara yalnızlığıma yanarken bir mesaj geldi ve onunda beni sevdiğini sandım çıkmaya başladık aşkım meleğim canım herşeyim sözleri
hiç bitmeyecek sandım ama bitti malesef beni terk etti gitti nedensiz sorgusuz cevapsız beni bıraktı gitti...
arkadaş kalalım dedi ama bana hala canım demesi beni yedi bitirdi...
daha çok acı verdi telefon numarasını msn adresini tüm şarkıları tüm hatıraları silmeye karar verdim ama ellerim varmadı.nasıl unutacam...
Asıl soru hiçmi sevmedi...
Neden bitti...
:vur

bazı şeylere cevap arayarak daha fazla canını yakarsın. bırak olduğu gibi kalsın. arkadaş kalalım sözü de seni üzmekten başka bir şeye yaramayacaktır.

sadece onu hatırlatacak şeylerden bir süre uzak dur diyebilirim. zaman her şeyi halleder. zamana bırak.

Zaman geçtikçe sende anlarsın birtakım şeyleri...Kendini üzüp yıpratmaktansa herşeyi oluruna bırak..Anlamsız sorulara cevap arayarak canını acıtma...gideni geri getirirmi senin feryatların? .. Bazen hayatın getirdikleri götürdüklerin kat kat fazla olabiliyor işte..Güçlü ol, başını dik tut,mantığınla hareket etmeye çalış...Şimdilik hiçbirşey yapma...Zamanla buda geçer...

yaa kardeşş aşk yunanlıların sexi beleşe getirmek için uydurdukları bir terimdir yani kısaca

AŞK BENIMLE YATARMISININ kibarca söleyişidir okadar takma bende aldatıldım hergün kin nefret kusuyorum ona karşı ama evlendiğim kadın böle yapsaydı valla tüm vücudu jiletle çizer kezzap banyosu yaptırırdım ;)

Geri