İçerik Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tX6

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle S.a Değerli Kardeşim;

Sitenizi uzun süredir takip ediyorum fakat araya reel işlerimin girmesi dolayısıyla bir süreliğine girememiş bulunmaktaydım.

Sizleri gerçekten çok takdir ediyorum...Sanal alemde sizler gibi kardeşlerimiz olduktan sonra sırtımız azla yere gelmez..Sitenizi de çok beğeniyorum..Buradakilerin hepsi muhterem ve değerli kardeşlerimdir..

Fakat Beni biraz rahatsız eden bir durum oldu ki site içerisindeki "adult" içerik... malum 3 aylardayız ve ramazan yaklaşmakta..Şu mübarek aylarda bir hayra vesile olup'da şu adult içeriği kaldırsanız iyi olur...İnanın bunun sevabı tahmin edemeyeceğiniz kadar büyüktür kardeşim.Bu Mübarek aylar günahtan dönme ayıdır...Rabbimizin bu aylarda rahmeti ve affı boldur..

Efendimiz(s.a.v) zarardan dönmenin bile sevaba sebeb olabileceğini anlatıyor...Eğer bu sizin için sorun oluşturacaksa tanışalım ve alternatifler bulalım.Çözüm üretelim...

Müslüman,Müslümanın kardeşidir..Ben de sizi ve sizleri kardeşlerim olarak gördüğüm için bu mesajı attım..Sizlerin yalnışa bulaşmanıza gönlüm asla razı olmaz..

Ayrıca islam ve adult bölümünü bir arada kullanmanız da pek hoşuma gitmedi..Eğer naçizane tavsiyelerime uyarsanız beni ve tüm müslüman alemini ziyadesiyle memnun etmiş olacaksınız..Şu mübarek aylarda şehidlerimizin yüzünü güldürüp onlara hediye vermek istemez misiniz?

Selam ve Dua ile

öneriye cevaptır:

''sehitlerimize hediye vermek için''..nasıl bir düşüncedir..nasıl bir insanlıktır ki bu iki unsuru birbirine bağladın..pes yani..

''tüm müslüman aleminin'' işi gücü yokta bizim adult bölümüne mi kaldı mutluluğu..

hergün onlarca müslüman ölüyor..
tüm müslüman alemi bizim adult'ın kaldırılmasıyla meşgul olacağına,üstte yazdığım olayla ilgilensin..daha mutlu,huzurlu olurlar emin ol..

son söz:
siz ve sizin gibi dini bu işlere alet edip dinimiz üzerinden prim yapmaya çalışanların inşallah diğer tarafta odununu ben atacam altlarına..

tx6 hajı.. bu topraklar mitolojik çağdan beri her türlü dini, kültürü içerisinde barındırmışır... bu sitede sadece müslümanlar yok.. öyle düşünmen gerek mutlaka diğer din mensublarıda vardır..

bu topraklarda çan ve ezan aynı sokakta bulunabiliosa.. bir site içerisndee adult ve islam bölümü bulunabilir.. sen bakarsın ve ya bakmassın ben bakarım veya bakmam.. bu ayrı bi konu...

ben böle düşünmekteyim...

uzunca bir zaman dedin.. ağustos kayıtlısın bunuda anlamadım.... :saskin :saskin

Sevgili arkadaşım önerin senin açından güzel olabilir birkaç kez o bölümlere girmiş olmama rağmen bende destekliyorum ama insanlar burada adlut bölümü var diye ramazanını yaşamıyorsa onda zaten hayır yoktur düşüncesindeyim. burayı kapattıular diye düşünelim.Google dan tek kelimeyle milyonlarca içeriğe zaten ulaşılabiliyor. Burası engel olmaz :D:D:D:D:D

Her Ramazan Ayında AduLt böLümünün kapatıLması gündeme geLmiştir.. SöyLedikLerinde hakLıLık payı var tabiki.. HackheLL 2 seneden Beri Açık.. ve 2 Ramazan ayındada AduLt Açık kaLdı.. Oraya ramazan ayında girenLerde müsLüman girmeyende müsLüman.. Herkesin Günahı kendine..Her Koyun kendi bacaqından asıLır.. GönüL isterki Herkes manevi değerLerine sahip çıksın.. ama kimseyide koLundan tutup aduLta gireceksin demiyoruz.. Eğer kapatıLması söz konusu oLursa bunu Birinci Ağızdan "Admin"Lerimiz duyuracaktır.. Buna benzer konuLarın tekrar açıLmaması diLeğiyLe.. Herkese $imdiden hayırLı RamazanLar..

CLosed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri