İç çamaşırı Sergisi :))

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Neden Diye Sormayın ben de Bilmiyorum :)

077_underweartree.jpg

200601230920_vi.jpg

cardrona_bra_fence.jpg

2pnez3adsiz.jpg

vo4w5iadsiz2.jpg

xhv2geadsiz3.jpg

u0xhv3adsiz4.jpg

higc4hadsiz5.jpg

icrhydadsiz6.jpg

r65n5eadsiz7.jpg

adsiz77.jpg

60joyradsiz9.jpg

w8uc05adsiz90.jpg

brafence.jpg

bras_360.jpg

underwear_tree.jpg

underwear2wr.jpg

Nedeni Buymuş :)

Yeni zellanda'daki Wanaka ve Cardrona Vadisi'nin sonundaki kasabada yaşayan kadınlar her yıl yeni yılın ilk ışıklarıyla beraber buraya gelip külot ve sütyenlerini çıkarıyor ve yol kenarındaki tel örgülere asıp gidiyor.

Bu garip iş artık bir adet olmuş durumda. O yıl kendisine kısmet bekleyen kızlar bunun için de böyle bir yol bulmuş.Bu tuhaf adetin de ilginç bir hikayesi var. 2.000 yılına girildiğinde 4 kız aralarında evlilik ile ilgili konuşurken kasabanın girişine külot veya sütyenlerini asmanın kısmetlerini açacağına karar vermişler. Bunun üzerine bu kızlar gelip külot ve sütyenlerini buraya asmış.

Yol kenarında asılı külot ve sütyenleri görenler bu işte bir hayır var deyip kendileri de külot ve sütyenlerini buraya asmaya başlamış.Sonuçta o tel örgüye yüzlerce külot ve sütyen asılmış.Her yeni yılda bu rakam katlanarak artıyor.

Konunun internete haber olmasından sonra dünyanın pek çok yerinde kadınlar külot ve sütyenlerini tellere ve ağaçlara asmaya başladı.

İsrial'de kadınlar genelde külotlarını ağaçlara asmaları zaten eski bir adet olarak bilinirken artık Rusya'da kızlar kısmetlerinin açılması için külotlarını ağaçlara asmaya başladı.

Şimdi İngiltere'den ABD'ye pek çok yerde bu adet revaçta.

sadece südyenler yazdıgına göre tabelada =) ilginç demekki başka şeylerinde oldugu bir bölüm mevcut.

Kanka çok arıyonmu bunları =)

Yani googleye ne yazıpta çıkartıyon bunları merak ediyom :D

:huh: :) :durdurun

Eyvallah :)

göğüsLeri küçük yada fazLa büyük oLan hanımLarın istedikLeri gibi bir göğüse sahip oLmak için diLekte buLunması gibi birşey oLsa gereK
=)
yoksa ben mi çok masumca düşündüM :001_rolleyes:

eline sağlık ilginç bir sergi...

içi boşken napaLım değiL mi doLu oLarak assaLarmış oraya daha makbuLe geçerdi =)

Bizdeki dilek ağacının gelişmişi:)

Çamaşrların asılma nedeni eklendi :)

Geri